Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 956
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Защо ми се струва , че скоро риба в брошурите не е имало . За ципура иде реч .
[/quote]

Ципура имаше наскоро в брошурата. 12.99лв.

# 886
Вава, да, но не мога да видя състава от тел.
zenata, две идеи в скрит текст по този въпрос, за да опиташ дали и при теб работят.
Скрит текст:
При натискане и задържане на снимка през телефона при мен излизат няколко опции. Тези, които ми вършат работа за преглед и увеличаване на снимки, са Визуализация и Отвори в нов подпрозорец. Аз лично предпочитам първата, защото директно отваря снимката върху това, което гледам сега, увеличавам с пръсти и затварям. Не знам дали зависи от самия тел. Отварянето в подпрозорец пак става, макар и да е малко по-бавно. Успях да си увелича снимката на VAVA P. и разгледах съдържанието и по двата начина преди малко.

# 887
Господ здраве да ти дава и хубави покупки в Лидл Joy

# 888
Господ здраве да ти дава и хубави покупки в Лидл Joy
Хахахаха, мерси, мерси! Hug Да ти се връщат хубавите думи на теб, а и на всички в темата да се сбъднат. Simple Smile

# 889
  • София
Сиренето в металната цилиндрична кутия е разкошно - на Лактоком Калипетрово е.
Сладките Амарети са чисти откъм състав с 20% кайсиеви ядки. Бадеми няма вътре.
Самоцитирам се, защото не съм разбрал, че търсите кексчета амарети и съм писал за сладките амарети. Извинявам се. Съставът се отнася за сладките, приличащи на малки курабийки.

# 890
  • София
На прима виста си взех това

https://uk.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/uk/article/33286/ga … y/lg/33286_33.jpg

кажете някакви рецепти със сладко и канела например?
Скрит текст:
Няма специална рецепта, отваряш си тестото,  с четка леко го минаваш с вода, поръсваш, примерно, с кафява захар, ръсиш канела,  притискаш с ръце , завиваш на ролка, оставяш го да стегне във фризер на 30 - 40 мин. и нарязваш на шайби, получават се да кажем, канелени рулца.  Също може да се получи и със сладко, но сладкото трябва да ти е гъсто, за да не  изтече, това е
.
..................
...................... Много от тях собственикът ги зарежда сам. Аз взимам на Борино. Около 16 лв. килограма е. Купих и истински смилянски боб. Наистина скъп, но си заслужава.
Скрит текст:
Дали е удобно да ни  споделиш къде е това магазинче, ако е в София, интересуваме смилянски боб, и ако е наистина така хубава ще отида да купа. Благодаря!!

# 891
Хайде, мацки и драги господа, най-нетърпелива съм днес аз. Smiley Новата брошура: https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-17-05-do-23-05-broshura/view/flyer/page/1.

П.П. На първа страница има въпрос: "Готови ли сте за 1 юни?" Много неподготвена ме хванаха. Grinning Какъв първи юни, то доскоро сняг валя. Joy Как тече времето...

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 00:08 от Contempladora

# 892
И сега що им е пак да предлагат пъпеш като миналата седмица ни направиха на маймуни, следващата ще е същата...?
И това ли е всичко за 1.6? Днес се замислих, че преди всяка седмица ходих за нещо нехранително. Сега няма нищо интересно за мен.
От XXL седмицата има 2-3 неща , дето ако ги има ще ги взема.
Тази седмица нямаше банани, нищо че са обявени като намалени. Не идеш ли на отваряне на магазина сутрин, бананите стават мираж..

# 893
Плочата за пица пускана ли е и друг път ? Отдавна търся - тази е на много изгодна цена / то направо двете ми иде да грабна /
Лъжица за сладолед си търся и точно зарад мен .
Та има няколко нещица дето ще си купя определено
 Тук имаше банани , че и коктейлни домати за 0,79 - взех 4 опаковки - бих награбила още - но нямам място в хладилника .

# 894
Една мама наскоро търсеше ролери за момиченцето си. Другата седмица има на цена 55 лева, стр. 34.
Саня, запомнила съм те от някоя тема през зимата, че търсеше термочаша с двойни стени. Бъркам ли се? Ако си ти и търсиш още, стр. 41.
Пак ще ходя да се бия за едно нещо, ама този път не обаждам предварително, че ложите много активни. Satisfied

...И това ли е всичко за 1.6?
Много е вероятно според мен да пуснат повече неща в сайта, а в брошурата нарочно да са малко. Утре сутрин ще видим. Simple Smile

# 895
В главата ми се върти, че имаше добър отзив за мицеларната вода на Cien, или може би някакъв почистващ гел, някой ползвал ли ги е и доволен ли е?

# 896
На прима виста си взех това

https://uk.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/uk/article/33286/ga … y/lg/33286_33.jpg

кажете някакви рецепти със сладко и канела например?
Скрит текст:
Няма специална рецепта, отваряш си тестото,  с четка леко го минаваш с вода, поръсваш, примерно, с кафява захар, ръсиш канела,  притискаш с ръце , завиваш на ролка, оставяш го да стегне във фризер на 30 - 40 мин. и нарязваш на шайби, получават се да кажем, канелени рулца.  Също може да се получи и със сладко, но сладкото трябва да ти е гъсто, за да не  изтече, това е
.
..................
...................... Много от тях собственикът ги зарежда сам. Аз взимам на Борино. Около 16 лв. килограма е. Купих и истински смилянски боб. Наистина скъп, но си заслужава.
Скрит текст:
Дали е удобно да ни  споделиш къде е това магазинче, ако е в София, интересува ме смилянски боб, и ако е наистина така хубава ще отида да купа. Благодаря!!
В центъра на София, на Раковска. От Славейков тръгвате по южния тротоар (от страната на големия магазин на А1, идиотската ръбеста сграда е на другия тротоар) към завоя (ъгълът с Рачо Димчев), посока Първа градска. Малка фасада без табели, на витрината разни неща изложени. Вътре има няколко вида боб, имаше не много в един кош от смилянския, който е най-едър. Трябва доста да се гледа, за да се уцели магазинчето.

# 897
В главата ми се върти, че имаше добър отзив за мицеларната вода на Cien, или може би някакъв почистващ гел, някой ползвал ли ги е и доволен ли е?
Пуснаха два измивни гела от серията Cien Skin Foodies преди няколко седмици. Мисля, че тези от снимката в скрит текст. Хубави мнения имаше в темата за тях. Но не са ги направили постоянен асортимент, само тогава ги пуснаха. За мицеларната нищо не мога да кажа.

Скрит текст:

# 898
Благодаря , но не съм била аз -  обичам да пия топли напитки в непрозрачни чаши - порцелан.
Инак са красиви определено .
За лате може би .
 Някакво Дзадзики купих и хич не ми хареса . Краставици - кисели - дали имаше пет парченца и ми беше много солено.
Днес видях полентата и да питам как я приготвяте .
Аз си правя бързо качамак с прясно мляко и масло . Но така готова я затопляте и с какво я гарнирате

# 899
Вчера душих един пъпеш...никакъв аромат. Взех за 2.99 от промаркет много ароматен. Оказа се супер сладък и сочен.

Общи условия

Активация на акаунт