Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 978
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Моля Ви ,кажете вкусни ли са и как ги печете! Благодаря!

За ребърцата, режа и пускам на 15мин. в еърфрайер на Тефал, моя е с бъркалка, уникални стават.

# 871
А това сирене в мет.кутия как го вадите без да се разпада? Има някъв трик ли? Simple Smile
Ако е от кравето сирене на Родна стряха да кажете хубаво ли е, в смисъл по твърдо и не много солено?

# 872
Понеже отдавна искам да благодаря на съфорумката, която ни светна за трика с линка към брошурата след полунощ, погледнах в старите теми и я намерих. Simple Smile
Госпожа Лаленце, много благодаря, че подари среднощна радост на Лидл-о-холичка като мен! Hug

# 873
И аз много благодаря на Г-жа Лаленце 💐
Конти мерси, че напомни кой ни светна нас любопитните 😊

# 874
  • София
А това сирене в мет.кутия как го вадите без да се разпада? Има някъв трик ли? Simple Smile
Ако е от кравето сирене на Родна стряха да кажете хубаво ли е, в смисъл по твърдо и не много солено?
И аз се присъединявам към въпроса. Видях в "черния" списък на първи пост, че има сирене в метална кутия, но не е уточнена коя кутия. На Милбона съм купувала в кръглите високи кутии и в повечето случаи ми харесва, а на Родна стряха в подобна кутия не съм. Знае ли се кой е производителят?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:12 от Тaня67

# 875

Това се падна от днешната скреч карта, та и аз се интересувам дали е хубаво.

# 876
# 877
Според мене - не. Взех такова на промоция. Сложих част в баница. Изобщо не е вкуса на истинско качествено сирене. Преди време от Родна стряха имаше хубаво краве по БДС, после смениха доставчика и беше пълна скръб. Повече сирене от хипермаркет няма да купувам. Взимам от малки мандри, от пасящи крави, с едно и също качество винаги.

# 878
  • София
Сиренето в металната цилиндрична кутия е разкошно - на Лактоком Калипетрово е.
Сладките Амарети са чисти откъм състав с 20% кайсиеви ядки. Бадеми няма вътре.

# 879
  • Somewhere far away
На прима виста си взех това

https://uk.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/uk/article/33286/ga … y/lg/33286_33.jpg

кажете някакви рецепти със сладко и канела например?

# 880
  • Sofia

https://uk.cat-ret.assets.lidl/catalog4media/uk/article/33286/ga … y/lg/33286_33.jpg

Идея от мен, без сладко и канела - https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_674.html Simple Smile

# 881
преди малко ме почерпиха с някакви меки кексчета амарети от италианската седмица (индивидуално опаковани в голям плик). много са вкусни! някой да знае откъм състав как са?
За тези ли става въпрос:

# 882

Въобще не ми хареса това тесто. Не бих повторила .
 Другият вид така и не пробвах .

Да похваля сладоледа със солен карамел . Дано се появи и постоянен асортимент . Ако успея ще си купя още няколко кутии.
  Горнищата за пижами са ми идеални за тениски за вкъщи - на етикета отзад пише Тениска за спане .
Само розова не съм си взела и една от мъжките харесах , но май не я видях днес .
 Вече някаква практика стана да откривам намаление стоки да са в касовата бележка на нормална цена .
Най - ме е яд на намалени на 30% . 
Защо ми се струва , че скоро риба в брошурите не е имало . За ципура иде реч .

# 883
Вава, да, но не мога да видя състава от тел. Недоволна, къде пък е това сирене от пасящи крави? Но да не е 25 лв. килото по възможност. Аз на повечето фирмени магазини на мандри въобще не вярвам.

# 884
Вава, да, но не мога да видя състава от тел. Недоволна, къде пък е това сирене от пасящи крави? Но да не е 25 лв. килото по възможност. Аз на повечето фирмени магазини на мандри въобще не вярвам.
Не от фирмен магазин на голяма мандра. От едно магазинче, където има стоки от наистина малки производители. Много от тях собственикът ги зарежда сам. Аз взимам на Борино. Около 16 лв. килограма е. Купих и истински смилянски боб. Наистина скъп, но си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт