Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 382
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Христос воскресе !
А тази джаджа https://www.lidl.bg/bg/p/vdhnoveni-ot-italianskata-kuhnya/mini-u … -torbichki/p54356 - дали върши някаква работа. Изглежда ми много миниатюрна,колко ли време ще трябва за 1 торбичка.
Аз я имам но не се сещам да я ползвам защото ми е по-бързо да навия найлона и да го закопчая с кламер Simple Smile С джажата трябва да защипеш найлона в началото и бавно да издърпаш за да се получи линия ама на мен ми се получава крива Simple Smile
На какъв принцип работи това чудо? Разтопява найлона или е за пликчета от типа с цип?
Извинявам се, ако въпросът ми е тъп, но все забравям да ги погледна като ги пускат...

# 91
  • Sofia
Христос Воскресе! Здраве и благоденствие в домовете ви! Simple Smile
Черпя ви от нашия козунак  с шоколад за следобедното ви кафе!

Скрит текст:

Странно ми е Лидл да не работи.   Иначе се радвам за  служителите, че почиват!
Утре ще се завъртя сутринта по някое време, да разгледам нехранителните.... без коридор... Simple Smile

# 92
  • София
Христос Воскресе! Здраве, мир и благоденствие за вас и вашите близки!

Starrydream, моля те сподели подробности какво не е наред с каната, защото не разбрах от предишния ти пост.
Не е стъклен корпусът а някаква "комбиниран" материал...

# 93
  • Козлодуй
Да, разтопява найлона и го отрязва ако понатиснеш Simple Smile

# 94
  • София
Благодаря, ще им метна едно оЧо на тези машинки, ако има наличност разбира се...

# 95
Обикновено се задържат, няма някакъв голям интерес към тях поне където пазарувам аз. Заглеждах ги предишни пъти като ги е имало, че доста неща слагам във фризера опаковани от мен, не както са от магазина. Така и не си взех, може и тоя път друго да реша.
Ако някой има такава джаджа и я ползва по-редовно, ще е полезно да сподели как се държи с батериите. Да не се окаже някоя ламя дето ги изяжда много бързо.

# 96
  • Бг-мама
Момичета днес ми изгоря миксера след 17 години вярна служба . Сега имам спешна нужда от нов. Дали скоро са пускани в лидъл и дали някъде сте виждали в Пловдив? Не съм ги заглеждала изобщо по брошурите , защото моят динозавър беше много здрава машинка . За гергьовден ще вътря торти и се налага да си взема веднага.

# 97
Имам такава купувана от алиекспрес за дребни пари беше купувана. Има едно телче, което се нагрява и то стопява найлона и така залепва. С по-дебели опаковки като чипсове не се справя, не знам лидълското как ще се държи.

# 98
  • София
Момичета днес ми изгоря миксера след 17 години вярна служба . Сега имам спешна нужда от нов. Дали скоро са пускани в лидъл и дали някъде сте виждали в Пловдив? Не съм ги заглеждала изобщо по брошурите , защото моят динозавър беше много здрава машинка . За гергьовден ще вътря торти и се налага да си взема веднага.
Няма за сега, защото и аз искам да купя да имам на вилата си, да не мъкна всеки път напред-назад. Следя и аз.

# 99
Имам такава купувана от алиекспрес за дребни пари беше купувана. Има едно телче, което се нагрява и то стопява найлона и така залепва. С по-дебели опаковки като чипсове не се справя, не знам лидълското как ще се държи.
Писали са до 0,2мм, това не е особено тънко. В Лидл може да се върне, ако не отговаря на очакванията, така че обикновено каквото си заявяват като параметри, си го има. А ако не е доволен човек, просто им го носи обратно.
Ако имам такава, предполагам че бих си я ползвала постоянно... стига да не трябва да сменям батерии много често, че тогава ще ми писне и ще събира прах някъде дори и много добра работа да върши.

# 100
  • Мадрид / София
При нас (Испания) Лидл вчера (1 май) работеше, както и днес и утре, все празнични дни за останалите магазини.

# 101
  • София
Христос Воскресе! Здраве, мир и благоденствие за вас и вашите близки!

Starrydream, моля те сподели подробности какво не е наред с каната, защото не разбрах от предишния ти пост.
Не е стъклен корпусът а някаква "комбиниран" материал...
Къде го прочете това, я дай снимка?

# 102
  • In transit
Светъл празник на всички!
Благодаря за темата!

Лидълските мисля, че бяха слабички по спомен. Ако се спреш на друга марка гледай да е 400-500W. Новите нямат нищо общо с качеството на стария ти.

# 103
Имаше наскоро,може би преди месец,даже щях да си купувам,но се разболяхме всички и така си остана.Имаше хубави мнения тогава

# 104
  • София
Козунаците  в Лидъл не са лоши. На мен повече ми хареса  плетения със захарна  поръска  отгоре. Другият с орехова плънка не е нещо особено. Него бе бих купила повторно. И сякаш е по-сух.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 16:19 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт