Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 350
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Христос Воскресе!
И аз и сестра ми ви благодарим за препоръката за АБ- изглеждащи те бои за яйца от Лидл! За първи път стават истински "бенетон" цветове!!!

# 76
  • Варна
Аз с такива хапчета боядисвах днес. Но пишеше вода. Не знаех че има и друг вид.
Капсули им казвам аз на тези..

И аз с такава боя боядисвах. Но не ползвах лилаво и оранжево, не обичам прекалената шарения.

# 77
skk007 с коя боя са тези цветове?
При мен боята на хапчета въобще не се получиха цветовете, седефената ставаше

# 78
  • Велико Търново
skk007 с коя боя са тези цветове?
При мен боята на хапчета въобще не се получиха цветовете, седефената ставаше
Със същата която е показала Киса. И аз не харесвам оранжево, но големия разбойник каза че всички цветове трябва да има Simple Smile
Добре че не харесва шаренийки, защото тогава щях да се чудя какво да правя.

# 79
  • София
Христос воскресе! Да сте здрави и щастливи! Simple Smile
Ако правилно съм разбрала, магазинът днес няма да работи, нали? И коридорът отпадна официално вече?
Италианската седмица ми е от любимите, винаги взимам течен шоколад, а този път се надявам да се доредя до така хваления бешамел.
От поне година имам стойката за печене на пици, от която съм повече от доволна, въпреки недобрите отзиви в темата - незаменима ми е. Ако не беше в перфектно състояние, въпреки честото ползване - бих купила резервна, защото рядко я пускат.
А, тези макарони стават ли?
Скрит текст:
Въдици пускали ли са преди? Нямам спомен. Предполагам, че ще са прилично качество.

# 80
  • Sofia
Христос Воскресе!

... Ако правилно съм разбрала, магазинът днес няма да работи, нали? И коридорът отпадна официално вече? ...
Да и на двата въпроса.

# 81
  • Стара Загора
И аз съм страшно доволна от стойката за печене на пици. Преди години купихме такава на майката на приятеля ми, после купихме и за вкъщи. И в двете къщи пиците се пекат равномерно. 

# 82
Христос воскресе !
А тази джаджа https://www.lidl.bg/bg/p/vdhnoveni-ot-italianskata-kuhnya/mini-u … -torbichki/p54356 - дали върши някаква работа. Изглежда ми много миниатюрна,колко ли време ще трябва за 1 торбичка.

# 83
Христос воскресе!
Живи и здрави да са всички!

# 84
  • София
Пускали ли са друг път съда за печене? Добър ли е?

# 85
  • Мадрид / София
Христос Воскресе! Бъдете здрави!
Честит Ден на Майката! - по тукашно му.

# 86
Щастлив Великден!
Здраве, любов и щастие да изпълват домовете ни!
Бъдете благословени!

# 87
  • София
Starrydream, съжалявам за каната - не знам в Лидл какво са пуснали, само по брошура гледах, там беше обявена като стъклена. Моята, както писах, не е от Лидл, стъклена е със сигурност и я ползвам от няколко години безпроблемно (няма подсветка, но вече и не ми е необходима). От малък квартален магазин е вземана. Успех в търсенето на кана!

Светли празници на всички, мир и спокойствие в душите и здраве ви пожелавам!
Скрит текст:
Цитат
Starrydream, Стъклената кана за вода бих си я купила, ако нямах вече стъклена такава- лидълската има и екстра за цветова подсветка с промяна в зависимост от температурата, а и с тяхната политика има добра гаранция и лесно връщаш - в случай че не я одобриш. Пластмасови елементи сигурно има, поне на капака отгоре и дръжката  като гледам от брошурата са такива.

fenyx в пт, 30 апр 2021, 10:17,
Поръчах да ми я вземат... днес отварям и - тея нормални ли са?! Това ако е стъклена кана (от стъкло) аз съм направен от глина....
Явно търсенето продължава.
Има ли опция за Жалба в сайта?
Това е недопустимо - изчетох и подробно книжката и там пише стъклена, а за рециклиране го няма знака за стъкло!

# 88
Христос Воскресе! Здраве, мир и благоденствие за вас и вашите близки!

Starrydream, моля те сподели подробности какво не е наред с каната, защото не разбрах от предишния ти пост.

# 89
  • Козлодуй
Христос воскресе !
А тази джаджа https://www.lidl.bg/bg/p/vdhnoveni-ot-italianskata-kuhnya/mini-u … -torbichki/p54356 - дали върши някаква работа. Изглежда ми много миниатюрна,колко ли време ще трябва за 1 торбичка.
Аз я имам но не се сещам да я ползвам защото ми е по-бързо да навия найлона и да го закопчая с кламер Simple Smile С джажата трябва да защипеш найлона в началото и бавно да издърпаш за да се получи линия ама на мен ми се получава крива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт