Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 337
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 60
Колко са ви ярки яйцата! При мен сините и зелените, както и жълтите и оранжевите изглеждат почти еднакво (не са бели).

# 61
  • Sofia
Да ви кажа, моите бои и яйца са от Ф, ама и аз съм разочарована от боите, а са обичайните, които купуваме. Не се разтвориха добре и не покриват добре... та явно боите са некачаствени тази година повсеместно.  Иначе на белите ми яйца печатът беше много малък и блед  и нямам нито едно пукнато. Simple Smile

Скрит текст:

Иначе с щерката се раходихме до църквата да си вземем свещички и се шмугнахме и в Лидл естествено. Хранителните италиански бяха заредени, та си взех двуцветните талиатели, буратата, маскарпонето (направо невероятна цена!)  и маскарпоне с горгонзола, профитероли. И шоколади си взехме, и сладолед на клечка за по път. Simple Smile
Времето топло (ненормално), страхотна разходка! Simple Smile

# 62
  • Велико Търново
Morena, вземи ме за втора щерка. Много ще те слушам, обещавам! Само като споменеш твоето момиче и в съзнанието ми изскачат едни пълни кутии със салата, а вече и сладолед на клечка на разходка Simple Smile

# 63
Закъсняла си. Морена има две щерки.....и момче.

# 64
  • Sofia
skk007, взимам те, ама ще си ми трета. Simple Smile

# 65
Морена, ако боите са ти онези с иконите , при нас лилавото, синьото и зеленото, а и червеното станаха много хубави, плътни цветове. Жълто и оранжево както винаги..слаба работа

# 66
Кои са тия бои със спирта? И яйцето се потапя в спирт ли?

Тета, ето така изглеждат, пише, че се разтваря в 1-2 лъжици етилов алкохол, но после вода или още спирт добавях, не помня. Изостанали ми бяха от преди, за този великден се мъчих директно във вода да разтворя едно зелено от тях и става доста бледо, както писаха момичетата по-горе. После се сетих, че технологията им беше друга.

Скрит текст:

# 67
  • Sofia
Морена, ако боите са ти онези с иконите , при нас лилавото, синьото и зеленото, а и червеното станаха много хубави, плътни цветове. Жълто и оранжево както винаги..слаба работа
Точно тия.

# 68
Аз с такива хапчета боядисвах днес. Но пишеше вода. Не знаех че има и друг вид.
Капсули им казвам аз на тези..

В спирт да кисне яйцето, не си го представям. Много ми е странно.

# 69
  • Somewhere far away
Аз с такива хапчета боядисвах днес. Но пишеше вода. Не знаех че има и друг вид.

В топла вода, да . и моята е същата.

# 70
skk007, взимам те, ама ще си ми трета. Simple Smile
Скрит текст:
Ах, тъй! Аз откога се примолих за временно осиновяване, а сега предпочете градската пред мен! Ах, ах, ах! Cry Joy
Блондибери, изпрах днес дънките като тези, които купи и върна и нищо лошо не им се случи. Thinking Единствено направих върховната глупост да ги изпера заедно с една двойка кърпи от Лидл от последните седмици и са целите в лилави влакна, ама изпрах към 700 перални тия дни и нямах нерви да ги деля вече. Smiley Та не знам защо твоите дадоха фира. Thinking

# 71
Тете , моите са като твоите и с топла вода , малко оцет, в широка паничка на котлона, два -три пъти обръщам и вадя. Но слагам по 2 капсулки, аз им викам антибиотици, че на такива ми приличат. С тези поне нещо става, щото е имало години просто ...нищо не ми се получава и се ядосвам.

# 72
  • Пловдив
Здравейте! Покрай тази тема започнах много често да ходя до Лидл. Вчера бях уж само за кисело мляко, едвам си донесох чантата. За първи път видях сладолед във фунийка, 8 бр в една кутия за 5 лв някъде. Много вкусен, чак не повярвах. Имаше от спортните обувки, тип еспадрили, с ластик където са. Еми 37 тесни, 38 номер ми хлопат. Много се ядосах, защото едните много ми харесаха. След това стана същата работа и с балеринките. И къси панталони с джобове имаше много, ама много плътна материя, имаше и клинове черни и сиви и бели - само S-ки, но и най-големия размер не ми става. И много сутиени имаше, ама пак греда няма моя номер. Едната имат готини неща, но не влизам в тях, за жалост.
Днес пак бях в магазина. Уж за едно фолио алуминиево бях, взех сто неща и се прецакаха, защото взех стреч фолио за свежест, та ходих пак. Имаше много намалени плодове и зеленчуци - репички за 0,29 лв, банани, айсберг. От дрехите от петък, почти всичко бяха прибрали. Имаше кашони със стока, но нищо не беше отворено. Може би сега нареждат. И намалени честита имаше по 1,75 мисля. За първи път купувам, много ми харесаха, на детето също. И кола 2 л за 1,99 лв имаше. Пак едвам си донесох чантата с покупки.
Пожелавам на всеки весел празник!

# 73
1. От белите яйца на Лидл от 32 бройки 6 се спукаха. Варих ги на три отделни части, като отдолу имаше подложка и всяко яйце беше завито с хартия. За мен е успех защото миналата година яйцата  от кварталнияя супер се пукнаха половината. Лошото беше че от двата картона като ги отворих  имаше вече три пукнати на общо  40 яйца, а съм сигурна че не беше от мен и носенето до вкъщи.
2. От боите взех в индивидуални пакетчета и едни като гранули от антибиотик. Червеното стана розово. Лилавото и оранжевото хич не биваха, та добавих там и хапчетата. Зеленото жълтото и синьото бяха добри.
3. В пакетчетата с найлоновите стикери за вряла вода се оказа че има четири стикера а не два - приятна изненада.

# 74
Аз моите ги пуснах с едни бели терлици май и тези власинки направо ме влудяват, иначе след пране материята ми се стори по-плътне отколкото беше в магазина. Сега си нося един детски дънков клин 164см. толкова е мек и приятен - дано скоро да пуснат пак, този ми е от около 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт