Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 421
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Христос Воскресе!
Миксер имаше преди около месец , може да има някъде изостанали. Едната седмица пуснаха Силвър Крест за 30 лв, на следващата имаше Бош за 40 лв. Купих Силвър Крест,ползвала съм го 2-3 пъти,но като разбивам на най-силната степен подмирисва яко на изгоряло. Чудя се дали е,защото в нов или ще ми гръмне в ръцете, то ще се чуе. Притежателките на такъв имате ли проблем с миризмата или съм случила на дефектна бройка?

# 106
Христос Воскресе!
Миксер имаше преди около месец , може да има някъде изостанали. Едната седмица пуснаха Силвър Крест за 30 лв, на следващата имаше Бош за 40 лв. Купих Силвър Крест,ползвала съм го 2-3 пъти,но като разбивам на най-силната степен подмирисва яко на изгоряло. Чудя се дали е,защото в нов или ще ми гръмне в ръцете, то ще се чуе. Притежателките на такъв имате ли проблем с миризмата или съм случила на дефектна бройка?

Аз имам и го ползвам от 3 години редовно. Не е мръднал и няма миризма на най-силната степен.

# 107
Христос воскресе!

Аз имам миксер(не от Лидл), който също така намирисваше в началото, но си работи.

И на мен ми е странно, че днес Лидл не работи, но пък се радвам за служителите, и те са хора със семейства. Винаги ми е било тъжно когато виждам някой да работи по празници.

Утре ще ходя за бебешките неща. Дано намеря това, на което съм хвърлила око. Пъпеш ще взема със сигурност.

# 108
Ооо, пъпеш и аз трябва да взема. Дано са вкусни

# 109
Може ли да ми споделите кодовете от новата брошура

# 110
  • Sofia
Може ли да ми споделите кодовете от новата брошура
Няма повече, пред Великден бяха.

# 111
  • shumen
Христос Воскресе!
Миксер имам,но не от Лидл и никога не е намерисвал.
Боите и моите от Лидл не хванаха всички.

# 112
  • велико търново
Някой да е ходил да сподели мнение за спортният панталон и суитшера ? (дамски те)
Търся си за да разхождам кучето в квартал а. Благодаря

# 113
Аз взех тези дрешки на малкия. Мислех че и книжките са пуснали, но те били от сряда. Взех и прах за пране алвина, че в нашия филиал в събота беше паднала бомба и нямаше. Суитшърите ги мярнах, но вероятно вечерта пак ще отидем че отидох главно за дрешките,че в нашия лидл бързо свършват.Принципно имам други купувани Суитшъри и са хубави Simple Smile Даже единия успях да го нося бременна в 9 месец 😁(а е купуван когато бях м размер, бях стигнала размер ххл)

# 114
  • Sofia
Италианската седмица не ме зарадва с главното.
И взех още за манджаре... канелоните, спаначената паста, ориз Арборио, артишок в буркан и ягоди. Гледах
тези  "Кексчета амарети, с бадеми и кайсиеви ядки" ама откровено казано е с кайсиеви ядки и бадеми (не че имам много против)... отказах се.

# 115
Някой да е ходил да сподели мнение за спортният панталон и суитшера ? (дамски те)
Търся си за да разхождам кучето в квартал а. Благодаря

Взех панталона,че суичър имам. Ами на мен много ми харесва. Материята е тънка и приятна. Кройката - хубава, стеснява се. Сив взех,XS размер.

Купих и от калъфите за съхранение на дрехи (големи са и материала изглежда издръжлив на първо четене), моцарела, бешамел, мелничка с подправки, от кремчетата и сладките от италианската седмица. Пъпеш при нас нямаше.

Редактирам: отворихме сладките с вишна. Хубави са,ама за 3лв само 4 броя ми идва леко скъпо...

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 12:56 от Anelia20

# 116
Толква е приятно, когато няма коридор. Пъпеши при нас нямаше, но пък за първи път видях краставички, но малки. Взех 3 за проба, много сладки и хрупкави. Черитата на клонка също са сладки. Взех гъши и патешки печени гърди, нарязани. Много ми харесаха също, но май не са от редовния асортимент. Някой има ли идея?
От италианската седмица взех само 2 пакета полента.

# 117
  • Sofia
Толква е приятно, когато няма коридор.
Дааа... обаче днес  възрастната жена след мен си лепна (ама буквално) гърба за моя да си нарежда продуктите на лентата. Все тия, заради които бяхме ограничени, изобщо не спазват дистанция (не казвам че всички, няма как).
При нас пъпеши имаше, аз засега пасувам, че няма място в хладилника. Wink

# 118
  • София
Днес изхвърлих хляб със семена, купен от Лидл на 30.4. Беше мухлясъл. Никаква трайност. Sad

# 119
  • Козлодуй
Добра новина щом може да мухлясва значи няма консерванти Simple Smile Хляб не ям но ако купя за гости ще е от Лидл благодарение на тази новина Simple Smile В днешно време отдавна хляба не мухлясва - затова и не го ям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт