Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 968
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 345
  • На края на вселената!
В новата брошура не видях бебешки неща, ще я пропусна изцяло 🥴

# 346
  • Пловдив
От италианската седмица взех пълнозърнести кори за лазаня и сушени домати. Отделно взех още два пакета пресен кадаиф, както и ципура, защото лидълската риба е винаги много хубавва. От иберийската седмица нищо не ми привлече вниманинето. Иначе от следващата брошура - пяната за ръце и шишетата за вода.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 11:41 от marzeliva

# 347
Да попитам и аз за бутилките от стр. 40. Пластмасови са предполагам, а изолирани ли са за запазване на температурата? Тази третата от 550 мл. как е отгоре и с какво гърло е, нещо не схващам от снимката? (Зелената ѝ дръжка излиза от другата страна, но не разбирам подвижна ли е тази дръжка.. какво, що..) Някоя добра душа ако има и я снима отворена, ще съм много благодарна. Simple Smile
П.П. Колко време ги използвате, преди да ги изхвърлите?

# 348
  • Пловдив
А тая марка Саяна от къв зор я вкарват? Та някой въобще купува ли? Не ми харесва това наливане на "нови" марки, ако искам тях няма да ги диря в Лидл.

# 349
Бутилките от новата брошура, на стр. 40, миете ли ги в миялна?
Също, чехлите от стр. 37, помня че някой си купува, удобни ли са и отговарят ли на номера?
Купувала съм няколко пъти. Преди години първия път, бях много доволна и ги носих две години, но и тогава бяха по-скъпи. По-миналата година купих от този, по-еФтиния вариант и много се разочаровах от влошаване на качеството - горе екокожата беше по-тънка, подметката направи се спуска по-средата. Трябваше да взема 41 а не 40 както купувам. За сведение по принцип  ходя много и това е нещо като проверка за качественост на обувките. Е, тези чехли са само до плажа и обратно да ходиш. Но за толкова пари толкова качество.

# 350
А тая марка Саяна от къв зор я вкарват? Та някой въобще купува ли? Не ми харесва това наливане на "нови" марки, ако искам тях няма да ги диря в Лидл.

И Медикс. Да наливат. Нямат шанс ..дори минимален, щото лидлските аналози ги бият и по цена, и по качество не отстъпват. Та трябва си много залупен, да броиш едни пари горница...

# 351
Да включат сос Пири-пири (и някои други неща) в постоянния асортимент и няма да чакам и аз иберийската седмица.
Честит празник на всички, които имат повод днес!

# 352
Млечен десерт с нуга изглежда интересно. Също тортилята... Крем Каталан не знам какво е, трябва да погледна в Гугъл, но на пръв поглед също бих опитала.
Искам още шорти Simple Smile За мен е без значение дали се води пижама или спортно долнище, защото си ги нося само вкъщи. Предния път не бях сигурна за размера и взех само едни, сега имам шанс да купя повече, само да не са прекалено къси (стават неудобни).

Пяната за миене на ръце също излежда интересно.

# 353

И Медикс. Да наливат. Нямат шанс ..дори минимален, щото лидлските аналози ги бият и по цена, и по качество не отстъпват. Та трябва си много залупен, да броиш едни пари горница...
Пробвах течния пълнител на Лидъл за да заменя подобен на Медикс, ама не ми харесва лидълският. Много е течен и свършва мн по- бързо.
Препаратът за прозорци на Медикс също не успях да заместя с този на Лидъл. Държа да има спирт в състава. Та за мен има смисъл да включват и  подобни масови марки.

# 354
Киселото мляко ''Саяна'' по БДС става  за чудесна закваска за домашно кисело мляко,не киселее а става сладко с текстура на сметанов крем. Затова днес си купих от него.

# 355
Някой пита за ролери - в Лидл на Самоковско шосе има сини и зелени.

Има и кънки

# 356
Нищо на Саяна не бих купила аз.

# 357
  • Sofia
Аз харесвам тематичните седмици,  за да разнообразявам постоянния асортимент у дома на прилични цени. Тъпо ми е да ям все едни и същи храни и ястия, искам разнообразие.
От иберийската - ако са дошли (щото нали не може да им се вярва) искам сиренето манчего (не съм го пробвала до сега), пък ако са в постоянния асортимент чоризото (сурово и  сушено) и сосът Пири пири би било идеално!
    Така от мексиканската пък искам за постоянно агавето най вече, а може и царевичното им тако (вероятно и други, но първично за тези се сещам)
Виж от азиатската са доста нещата, които бих искала за постоянно. Simple Smile
А масовите марки ако ги пускат от време на време би било прекрасно според мен и да ги няма в постоянния.

# 358
Много неща си харесах, цяла седмица ще правя тигели до Лидл. 😁

Ползвателите на вакуумиращата машина какво ще кажат за нея, добре ли работи?

Лидл, не се срамете със Саяна, това е ужасен избор на марка продукти! А иначе сигурно все на някой ще харесат, то и Макдоналдс не е като да са фалирали...

# 359
  • sofia
Тематичните седмици са страхотни Simple Smile  Чак нямам търпение Simple Smile
Набелязах си много неща за ядене, както и детската люлка.

Общи условия

Активация на акаунт