Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 887
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 525
Аз си бях взела такъв пасатор намален преди 3 години. Сега се наложи да купя нов, защото нещо ножа ми не функционираше. Иначе го ползвам всеки ден

# 526
  • Sofia
Аз от Лидл съм взимала бял балсамов (от тези в италианската седмица, с пръскалото)  и от кауфланд - и двата бяха по-меки и сладки, по мазни някак от обикновен оцет. На смесена зелена салата с домати слагам от него и в други случаи де.
Иначе на снимката на skk007 в ляво си е балсамов оцет, а в дясно - обикновен червен винен.
Въпросния балсамов взехме и ние неотдавна и няма да повторим. В кварталния ни СБА има по-добър.

# 527
Ами те имат сходно съдържание. Гроздовата мъст в червения е 35%, в балсамикото и в белия също е по 35%, като в балсамикото има и оцветител цвят карамел. Има минимална разлика в киселинността - 5.1, 5.4
Ето да сравните и описанията на балсамико и белия.
https://world-it.openfoodfacts.org/product/20008895/acentino-ace … o-di-modena-i-g-p
https://world.openfoodfacts.org/product/20087579/condimento-bianco-acentino

# 528
  • In transit
skk007, единия е балсамов, но този почти няма разлика с обикновения червен оцет вдясно. Ако искаш уау балсамико си вземи сплесканото шише от Делукс серията. Гледам, че още ги има. Той е на цена 6.99лв за 250мл. Преди ползване винаги го разклащай, че се утаява на дъното. Той е подходящ за овкусяване на сурови и печени зеленчуци, ризото, различни твърди сирена, карпачо от месо или риба, пресни плодове и сладоледи.
Този балсамико, който си взела е за мариноване на месо и овкусяване на салати.

За това говоря:

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 10:06 от Mikkey

# 529
И двата оцета от общата снимка са слабички. Не е като единият да става, а другият - не. Ако ще ползваш единия, значи може да ползваш и другия.

# 530
Хубаво напазарувах днес-  взех от коктейлните доматки по 1лв опаковката бяха при нас, сирене пилос, яйца по 10ст бройката със срок до 20ти май, био яйца за детето по 26ст, бонбони, шоколади, бисквити с лимонов крем. Взех и от консервите домати на кубчета с чесън и лук. На етикета пишеше 99ст, в бележката 1,19лв.

# 531
Аз купувам от въпросните оцети, розов и бял, за мен са балсамови и много, много ми харесват. Розовият е с по-деликатен вкус от тъмния, а белият - още по- лек. Имам винаги от двата вида, а за по- хард, заради мъжа ми, ползваме на родна стряха ябълковият. Виненият на родна стряха купувам за дезинфекция.

# 532
Балсамови са оцетите, съдържат гроздова мъст, но спрямо високия клас балсамови оцети съдържанието е ниско.

# 533
  • Велико Търново
Аз вземам този
Но вече никъде не намирам... Не че обикалям толкова по магазините, но го няма там където ходя.
Сега ще тестваме и двете бутилки Лидлски оцет и ако става става, ако ен, голям шум вдигнах за нищо Simple Smile
Хубав не кисел ден на всички Simple Smile

# 534
  • Варна
Пасаторът 3 в 1 е най-използваният уред у дома! Ползваме нашият от над седем години,ежедневно и си е ок, единствено купата вече малко се е захабила. Бях  се запасила и аз с още един и наскоро ги замених. Препоръчвала съм и на приятелки и отзиви тук са много добри. Купувайте смело, а дори да не ви допадне, можете да го върнете.
Днес направих разнен пазар, доволна съм. Черито и при нас беше 0,99 ст, цена бонбон, вкусно е. Вчера някой спомена,че при тях е намалено, ама казвайте ги тези неща, голяма оферта си е. Картон яйца 30 бр. бяха 1,99 лв., направо се оцъклих. Такава цена не съм виждала, годни до 22.05. Този път имаше черния шоколад от купона, взех за суфлета, сос Бешамел също имаше две кашончета. Не намерих само ягоди, но явно имат проблем с доставките, защото са ги махнали и от приложението. Исках още едно клинче да си взема  още и учудващо имаше останали, но само М размер, ще чакам следващото пускане.
За другата седмица  се точа само на машината за вакумиране, чакам я от половин година. Ще помоля дамата, която сподели за евтини пликове да ми пише и на мен лс откъде да поръчам. Благодаря предварително!

# 535
  • Пловдив
Такава цена на чери не съм видяла аз ...

Пасатора може ли да замести миксер? Гледам, че има една бъркалка..

# 536
Такава цена на чери не съм видяла аз ...

Пасатора може ли да замести миксер? Гледам, че има една бъркалка..
Ползвала съм го за разбиване на белтъци, сметана и други по-течни смеси за сладкиши. Моят е на около 8 години вече.

# 537
  • Sofia
...Пасатора може ли да замести миксер? Гледам, че има една бъркалка..
Например кексово, пандишпаново тесто да бъркаш, ми се струва, че няма да е добре. За белтъци, яйца, сметана - да.

# 538
Този детски органайзер ли коментирате

# 539
Дано не са се усетили и целевата група на тази операция ... ще преглътнем щом миризмата е хубава. Само не ни карайте да се хвалим как ползваме женски ролон.
netman71, точно като теб се надявам да реагира и моята целева група. Simple Smile В случая операцията е с добра кауза: от мъжките разновидности няма без алуминий, което ги прави кофти за организма и за дрехите. Ако не ми изпие чавка акъла, ще пиша в анкетата на Лидл да добавят и мъжки безалуминиев към асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт