Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 787
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 570
Някой да е пробвал кафето?

# 571
  • Пловдив
Здравейте, мнение за фотоепилатора, който ще е от четвъртък?

# 572
  • Велико Търново

Вкъщи не се хареса!

# 573

Вкъщи не се хареса!

За тази цена в кауфланд има Tchibo Milano Style, добро е, но е в каталога до днес.

# 574
Чибото едното е само арабика' другото и робуста
Кое е по-добро

# 575
  • София
И аз се интересувам от кафето Tschibo. Продължаваме да търсим най - доброто кафе за нас.
Току що опекох от бутер кроасаните с кайсиев пълнеж, много ми харесаха и аромат се разнесе вкъщи. Само на промоция бих ги купила обаче, иначе ми се струват леко скъпи.

# 576
  • Sofia
Кое е по-добро
За мен и ММ - 100% арабика. Simple Smile

# 577
  • София
Кое е по-добро
Тук факторът е само вкуса ти. Добри са и двете. За моя вкус - смес. Морена казва арабиката Simple Smile И двете мнения ще са ти безполезни докато не опиташ. Ако ще е на сляпо, да е като това, което пиеш сега.

# 578
Взех и от двете
Ще пробвам днес

# 579
Тчибо ми е от най-ужасните кафета, за мен въобще не стават. За тези пари може да се вземе чудесно кафе от магазини чао.
При нас вчера нямаше намалени черита, макар вече да минахме на розови домати вече.
Подправки само от трите вида май има. Две вече разсадих в големи саксии, растат като луди.

# 580
  • София
Тчибо ми е от най-ужасните кафета...
И аз иначе не съм фен, но говорим за Милано-то и Сицилия-та. Те са доста различни от останалите.

# 581
Въпрос на вкус. Преди години много пиех Тчибо, много ми харесваше. А този италиански магазин ми е толкова неудобен като локация, че само се каня да го посетя..цяла екскурзия ще бъде.

# 582
Естествено, че е въпрос на вкус. Щом се продава, значи се купува и харесва.

# 583
Подправки само от трите вида май има. Две вече разсадих в големи саксии, растат като луди.
Четири сварих аз( но не на веднъж...., а и мъжа също беше натоварен да дебне за различни листенца): босилек, сибирски лук, мента и кориандър.

# 584
При нас никога не съм виждала кориандър. Преди съм мяркала розмарин, но скоро не.
Взех лук, вкусен е, но не знам как се гледа и какво да очаквам

Общи условия

Активация на акаунт