Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 730
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 675
  • На изток от Ада
Фотоепилатора е с 200 000 инпулса.

# 676
Здравейте и от мен Simple Smile
Набутах се днес набързо в лидъл срещу халите, но ме налегна клаустрофобията и избягах.
Тааа, пипах аз комплектите чаршафи ама пусто не разбирам. Ще спарват ли според вас?

И още едно въпросче- почистени скариди има ли в Лидл?

# 677
  • София-Младост

И още едно въпросче- почистени скариди има ли в Лидл?
Има, замразени.

# 678

Ето го и нашия пазар от днес. Някой мнение за люлката? В нашия филиал имаше още една.Иначе това пиле много ни харесва и си взехме едно и две тарелки пилешки хапки. Не изпуснахме и тео бебе да вземем.

# 679
  • София
Марчева, я хвърли едно око на снимката, дето си постнала Wink Там са със старата си опаковка - синьо-бяло каре с малко жълто,
.....................
а сега са преобладаващо жълто, както съм написала. Станах да ги снимам даже Wink
М..да, снимката я взех от нета и затова се е получило малко объркване, права си, имат някаква промяна, ама като си ги знам, че са в бяло-жълт-синьо и си ги грабвам, исках само да услужа, как изглеждат....съжалявам , ако някоя от вас обърках, ама на, сменили са им малко дизайна на опаковката, а аз не съм и разбрала, важното е, че се разбрахме за какво иде реч, бисквитките са им хубави.

# 680
  • Велико Търново

Ето го и нашия пазар от днес. Някой мнение за люлката? В нашия филиал имаше още една.Иначе това пиле много ни харесва и си взехме едно и две тарелки пилешки хапки. Не изпуснахме и тео бебе да вземем.
Май си бутала на ММ количката Simple Smile като изключва месото което виждам е 1:1 ТХ, Тео бебе, люлка и банани Simple Smile

# 681
  • София
Пратих ММ за пижама, обажда ми се и вика тва Л размер изглежда огромно, ми мойто дупе да не е малко бре. Вика ще ти взема С размер, сакън, ще го връшаш. Рекох си, хайде може да са уголемени, вземи ми М. Става ми, ама предпочитам да са ми по-свободни.. Сигурно няма да има за смяна.
Нямало е сос Пири-пири, искахме да заредим 2-3, че много го харесваме. Ама може и да не го е намерил просто.

# 682
  • София
момичета, бутилките от четвъртък хубави ли са..
че ми омръзна да сменям
на декатлонските им се скапаха капачките..искам читава метална

# 683
Той и тъканият може да стане на бобчета, но трикото някак се разпуска, изкривява повече. Аз чаршафи с ластик си шия при шивач, тези лидски, кауфландски и т.н. никога не ми допадат като цвят. Ми пуснете нещо жълто, оранжево, бежово, защо все сиво, цикламено и подобни не разбирам.
Голямо цветово разнообразие на цветове чаршафи от ранфорс (тъкан плат) с ластик има на Панагюрище (PNG). Аз ползвам такива.

# 684
  • Варна
Метална бутилка не бих взела... Вмирисва водата, кой каквото ще да приказва. От декатлон съм взела на малкия най-обикновената прозрачна със синя капачка, не знам какво може да и се скапа.. Втора година я носи всеки ден, нищо и няма. На по-скъпите им мухлясват силиконовите части, но тази най-обикновената няма грешка.

# 685
Сос пири-пири в Младост 2 има (или поне имаше сутринта).
Имам питане - някъде случайно да са пуснали запас от предишно предлагане на спрея с маслиново масло (знам че няма в брошура или сайт, но може някъде да са извадили от стари количества, ако е имало складирани, това беше другото нещо, освен соса, заради което си чаках иберийската седмица)
Скрит текст:
За това става въпрос:
П.п. Недоволна, във Ф. гледах на Панагюрище долен чаршаф ранфорс - но и като цена, и като качество - според мен поне за този, който видях, икейският Dvala го превъзхожда.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 14:40 от fenyx

# 686
...Става ми, ама предпочитам да са ми по-свободни.. Сигурно няма да има за смяна.
При нас поне номер Л винаги има останал 2-3 и повече дни след пускането на такива търсени неща, докато S (най-вече) и M се изчерпват много бързо. И аз обичам по-широчко, а случая смятам, че имаш шанс за замяна в следващите дни. Simple Smile

# 687
  • София
Мерси, момичета!
Тета, разбрах те! Ако пуснат такива... Ехеее, палатка от предната нощ ще си опъна и ще купя 5... Joy

Често ги пускат, само им следи брошурите Wink

# 688
  • София
Сирене Terra, в кутията добро ли е?

# 689
Той и тъканият може да стане на бобчета, но трикото някак се разпуска, изкривява повече. Аз чаршафи с ластик си шия при шивач, тези лидски, кауфландски и т.н. никога не ми допадат като цвят. Ми пуснете нещо жълто, оранжево, бежово, защо все сиво, цикламено и подобни не разбирам.

Месечинке, на метро съм виждала много голямо разнообразие на цветове. Аз тогава точно обратното си викам, може ли зелен или оранжев чаршаф да има. Но то на вкус и цвет дето се казва.
Платнени (в смисъл от плат не трикотаж ) чаршафи често има на кауфланд - промоции на продукция на различни фирми за постелно бельо (тед, dimex и много други). От кауфланд също съм Купувала трикотаж ни чаршафи , някакаво еко био памук ли беше - няма топче няма дявол. В Лидл не съм доволна от трикотажните им чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт