Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 997
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 855
Какво му е на цеденото кисело мляко? Преди мнооооого време купувах и беше хубаво. Сега за пореден път чета, че не става, явно са го развалили.

# 856
Моите деца ,пък,останаха очаровани от малкия кръгъл кекс - смятам с него да заменя някоя и друга закуска за училище или вкъщи Wink Wink
Утре рано-рано ще се редя аз - за пасатор най-вече ..не че ми трябва спешно ...но ми е мерак от толкова отдавна ,че ще пенсионирам моя Wink Wink

# 857
  • Бургас
Ние пък не го одобрихме малкия жълт кръгъл кекс - нито аз, нито дечко, нито мъжа ми. Свят широк, хора разни Wink

Нашият филиал го отвориха днес в 13 часа след двудневното обновяване и преподреждане. Доста промени има и поне месец ще свиквам, за да мога отново да откривам това, което търся, без да обикалям много. Народ много имаше - ни дистанция, ни дисциплина, ни нищо... Банани много имаше, макар и не особено добре изглеждащи (за мен поне - хем зелени, хем с кафяви петна. Първото не ми пречи и дори половинката ги обича точно такива, ама комбинацията с кафяво... Не съм го опитвала де). И пижами имаше много, като особен интерес нямаше към тях. След споделеното за розмарин и мащерка сред пресните саксийни подправки, изрично проверих и си замъкнах и аз по едно саксийче у дома. Къде ще ги слагам е друг въпрос Grinning

Някой питаше за спортно горнище Л размер - имаше 2-3, но в чисто черно само (Бургас, Мол галерия). За капсулите вече споделих още докато бях в магазина - имаше, но не мисля че ще се задържат - не ми изглеждаха много, ако са само тези на стелажа. Взех си за проба от пакетите на зърна и дано А - намеря къде наоколо да ми го смелят; и Б - да ми хареса, че иначе ще си посипвам главата с ароматни зърна Joy

От иберийската засега само чоризо и от обичания от дребоса сок от клементини + разни обичайни нещица Simple Smile

# 858
Отидох за провансалската майонеза, но нямаше. Имало само в понеделник.

# 859
Благодаря, bradata! Аз питах за горнищата. Писах им и в контактната форма, но за Галерията нищо не казаха, а ме пратиха в друг филиал, където вчера бях и нямаше Л размер.

# 860
  • В градината...
На коя страница мога да видя брошурата за следващата семица?

# 861
  • Пловдив
утре излиза.

# 862
  • София

утре сутринта ще я видиш или тук или директно на сайта.

# 863
  • плевен
Моля Ви ,кажете вкусни ли са и как ги печете! Благодаря!

# 864
утре излиза.
Само да допълня, че ако оставате до по-късно вечер, след полунощ вече ще е налична. Винаги има някоя будна дама в темата, която качва линк, така че може да не чакате до утре сутрин, ако сте по-нетърпелива (като мен Joy).

# 865
  • София
Какво му е на цеденото кисело мляко? Преди мнооооого време купувах и беше хубаво. Сега за пореден път чета, че не става, явно са го развалили.
Има сухо мляко, неприятен вкус и странна пореста структура.
Производителите на собствените марки не са винаги едни и същи, както и може за различни региони да са различни. Затова споменах кой е въпросния.

# 866
преди малко ме почерпиха с някакви меки кексчета амарети от италианската седмица (индивидуално опаковани в голям плик). много са вкусни! някой да знае откъм състав как са?

# 867
  • Sofia
преди малко ме почерпиха с някакви меки кексчета амарети от италианската седмица (индивидуално опаковани в голям плик). много са вкусни! някой да знае откъм състав как са?
Аз ги загледах тогава и от състава помня само, че кайсиевите ядки са повече от бадемите в тези бадемови кексчета. На вечерната ни разходка ще погледна дали ги има още.

# 868
кайсиевите ядки не ме пртесняват мен.

# 869
Цеденото мляко беше скоро на промоция - взех и го вложих в "Снежанка" .Супер си беше на вкус , само не ме питайте колко време търсих да открия срока на годност😊

Общи условия

Активация на акаунт