Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 849
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 095
Връщам се от Лидл Борово.
Има много машинки за вакумиране, както и там рула за правене (не знам как ги наричате, аз не ползвам)
Имаше тиквички свежи и спанак на промоция (естествено пак взех спанак, ама само 1 пакет)
Имаше сушените домати, още има бешамел, синия рол он и не помня вече какво се търсеше и има.
Зареждаха от ХХЛ неща, купих кутии със сладолед на клечка, едната с тъмния вътре с черен шоколад или какао повече , хареса ми много. Другата кутия от промоцията с 8 клечки , с лешников пълнеж и шоколадова глазура.
Някакъв рипсен потник тъмносин си взех, харесва ми.
Имаше и от спалните комплекти, тези с пеперудите най-много ми харесаха, малко тънички ми идват, но забелязах калъфката да има цип за затваряне. Долни с ластик чершафи имаше и завивки.
Взех си Гараш и едни блузи за мама да и отиват на клинчетата (трябват и сега нещо по-тъничко, а е пълна доста и трудно намирам)
Някакъв интересен препарат за печка и петна взех, ще го пробвам за фурната, пише за мазнини.
Освежители за въздух взех от всички видове в белите пласмасови кутийки, доста са ароматни на 0.99ст. и наслагах къде можах да мирише различно и малко утрепам зимните миризми да се освежи си мисля.
Като цяло май това. И една четка от новите пак за мама, да си прави масаж най-вече, че нещо след боле дуването косата я няма, но пък тя не я иска. Имаше и четки с дръжки друг вид, на една цена, ама тези по-щадящи ми се видяха и мекички игличките уж... Накрая ме хвана за малко дъжда и се прибрах, кат мокра кокошка.

# 1 096
Здравейте, имам един малко странен въпрос. От няколко години ползвам една стъклена купичка от закупено от френската седмица на Лидл крем брюле, но се счупи. Сега видях, че е испанска седмица и пак има някакви подобни десерти и се чудех дали някой от тях евентуано е в такава купичка (ако се сещате за каква говоря)? Много рядко ходя до Лидл, затова не съм запозната.

# 1 097
  • София
И аз имам такива купички. Но в испанската седмица май ги няма. Днес гледах кремчетата и не видях в стъклени купи. Когато има френска седмица, пак ще ги пуснат.

И аз имам два бонус купона за сирене.
Утре пак ще ходя до Лидл за сирене и френски франзели.

# 1 098
  • Sofia
Здравейте, имам един малко странен въпрос. От няколко години ползвам една стъклена купичка от закупено от френската седмица на Лидл крем брюле, но се счупи. Сега видях, че е испанска седмица и пак има някакви подобни десерти и се чудех дали някой от тях евентуано е в такава купичка (ако се сещате за каква говоря)? Много рядко ходя до Лидл, затова не съм запозната.
Сещам за купичките и ако не наложително да са същите (такива във френска седмица), тези може би се доближават...

# 1 099
Аз днес ходих, но набързо. Трета поредна скреч карта не печели.

Пак не намерих тортиля, освен това не се ориентирах къде е пяната за измиване. Ако е останала, ще я намеря другата седмица.
От късите панталонки бяха останали само М (което е добре за мен) и в разцветка бяло на червени линии - цветът не ми харесва, но си взех едни. Имаше още поне 5-6 - дали няма да ги намалят от понеделник...

# 1 100
  • София
Не в момента ги няма този вид купички, зная ги,  но искам да те попитам,  за какво ги ползваш, аз имах и ги изхвърлих, защото са едни почти плитки, за какво може да ми потрябват, кажи ми , за да се ядосам окончателно, че хвърлям поголовно, благодаря.

# 1 101
  • Sofia
... освен това не се ориентирах къде е пяната за измиване. ..
При нас е  на обратната страна на нехладилните продукти от понеделнишката промоция.

Не в момента ги няма този вид купички, зная ги,  но искам да те попитам,  за какво ги ползваш, ...
Душата,  за нещо дребно или някакъв сос са удобни.

# 1 102
Имаше и от спалните комплекти, тези с пеперудите най-много ми харесаха, малко тънички ми идват, но забелязах калъфката да има цип за затваряне.
И калъфката за възглавница, и големият калъф за завивка имат ципове за затваряне. Simple Smile Шейните им нямат "чопчета", предполагам за да не дерат плата и за да не се счупят в пералня, гладки са и има ограничители от двете им страни (едни нашити конци). Абе, интелигентна работа. Много ми хареса идеята. Simple Smile

# 1 103
  • София
Стъклените купички от крем брюле са плитки, но в тях слагам 1/2 пауч на котката или някакво лакомство, малко да е, пак за котката.

Измивната пяна днес намерих при продуктите, които не са  от постоянния асортимент. Не е при другите измивни и козметични продукти.

Чипсът с коричка е доста солен. Sad

# 1 104
Тортилите при нас са след кафета, чай, кексове и оризовки на висок рафт.
Може ли да ми кажете разликата между тортила питки и лаваш питки?

# 1 105
В такива стъклени купички съм виждала ядки да сервират. Аз ги ползвам да прибирам някакви дребни храни в хладилника. Веднъж пекох и крем карамел в тях. Не са ми много удобни. Стават за забъркване на маски за лице също. Simple Smile

Всяко боросиликатно стъкло ли може да се нагрява във фурната, как мислите?

# 1 106
  • Sofia
Тортилите при нас са след кафета, чай, кексове и оризовки на висок рафт.
Може ли да ми кажете разликата между тортила питки и лаваш питки?
Според мен като Полентата и Качамака...
Едното - по мексикански, другото - по някоя там от бившите руските републики. Иначе - все едно и също. Simple Smile

# 1 107
Аз такива купички за сос си взех от Джъмбо оня ден

# 1 108
  • Mediterraneo
Точно за ядки и разядки ги ползвам тези купички. Поне 20( срааам, колко крем брюле сме опаткали) дадох в един ресторант.

# 1 109
Обаче тези тортили от тематичната седмица са от яйце, а не са хляб, мислех че ще са в хладилник.
Взех една напитка от алое, скъпа ми е, но исках да я опитам. Таблицата с хранителни вещества е много смешна, иначе е вкусно:

Общи условия

Активация на акаунт