Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 757
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 365
И баща ми не харесва техните пяни за бръснене - май по същата причина. Каза, че не стават за нищо.

# 1 366
Дами, попаднах на много позитивно ревю за планетарния миксер на лидл, имате ли го и имате ли представа кога горе долу излиза? Да уточня - води се робот или нещо подобно, не обикновения

# 1 367
Дами, попаднах на много позитивно ревю за планетарния миксер на лидл, имате ли го и имате ли представа кога горе долу излиза? Да уточня - води се робот или нещо подобно, не обикновения
Не е лошо да добавите линк, защото през годините вече са пускани толкова миксери от различни серии, че на моменти в темата настъпва хаос, когато се споделят много мнения за тях. Simple Smile

# 1 368
  • Перник
И баща ми не харесва техните пяни за бръснене - май по същата причина. Каза, че не стават за нищо.

Аз ползвам гела за бръснене за крака и нямам забележки Simple Smile

# 1 369
Аз имам някаква пяна за бръснене тяхна...не съм забелязала как е..в смисъл пуска ли, не ли, пък я ползвам редовно.

За миксера, твърдо подкрепям Конти конкретно с модел и картинка да се пита, щото ще стане като с торбичките за фризера и кво друго пак имаше....

# 1 370
  • Варна

Аз ползвам гела за бръснене за крака и нямам забележки Simple Smile
Пяната има друг механизъм на ползване, там е проблемът, а не в самия продукт.

# 1 371
  • Sofia
Маслото ХХЛ на Милбона ми хареса, леко дори аромат се усеща. 82% е маслеността, че го няма това инфо.
Взех и Фетата да я видя. Камбите ги оставих за следващите дни.  Иначе и тигрови скариди щипнах на цена от миналата брошура.
И си ползвах ваучера от играта. Simple Smile

# 1 372
Скрит текст:
Добре, че го написа това... Ходих поне 5 пъти вече в Лидл с него и като една видна голяма бяла птица забравям да го използвам. Joy

# 1 373
  • Sofia
Скрит текст:
Добре, че го написа това... Ходих поне 5 пъти вече в Лидл с него и като една видна голяма бяла птица забравям да го използвам. Joy
Конти,
Скрит текст:
и аз можех да го забравя, ама ми се бави заплатата, та го почнах.

# 1 374
Мълчете си, че следващ път ще го намалят на половина. 😬 Обаче и аз го държа неупотребен, харча от кредитната карта. 🤐

Чак сега отивам да видя за машината на MTV, вчера дъжд, днес - ремонт. Стискайте палци. А за мен какво да си купя? 🤔 Отказахте ме от замразените малини.

# 1 375
https://video.sewingguide.de/bg/silvercrest-snm-33-b2 тази взех Wink
Иначе днес пазар за 170 лева, отново Опитай пак. Не съм печелила от скреч картата много много пъти поред, поне месец и отгоре. Чисто статистически трябва поне веднъж на няколко пъти да печеля....

# 1 376
  • Пловдив
Аз от скреча имам някакви вафлички с канела за 1 стотинка. Simple Smile Но пък вчера нищо нямах.

# 1 377
  • Sofia
Соул,
Скрит текст:
аз си броя едната плоча/камък и още нещо имам предвид - двете ще са ми от ваучера. И двете са за готвене, ама пък и играта беше такава, пък и такива неща ми харесват и без това. Ако чакам нещо ептен лично  да си взема от Лидл, може и да му мине давността на вачуера. Wink

# 1 378
Аз каменната масичка я нарекох да е от ваучера. Много му се зарадвах, имах и личен празник навръх Великден.

# 1 379
  • София
Оплаквам се, че домакинската хартия от голямата ролка става все по-зле и зле, това не е домакинска хартия, а нещо само с името домакинска хартия, тя се разпада  веднага щом я пипнеш. Вероятно се внася някакъв боклук трето качество, но на същата цена като за първо, така както беше в началото домакинската хартия. Убедена съм , че качеството й е под всякаква критика, защото винаги купувам на количетво,  около 10 бр наведнъж, зареждам се винаги сериозно  и ако някой от лидълци чете, да знае, че това което внасяте е несериозно, но парите са сериозни.!

Общи условия

Активация на акаунт