Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 485
Какво мислите за термометъра ат новата брошура?

# 1 486
Сфолиатините ги има и в Т-маркет, дори са на по-ниска цена.

# 1 487
Каки са тия сакенца..от лен и вискоза, загледах ги. Не изглеждат лошави.

машинката за подстригване как е?
Че ММ купил някаква куча марка, пробвах върху него, то за пръв път ми беше, да се отчете и това, но нещо не режеше хубаво...така ми се стори.
Та да пробвам тази ли ? Какво ви е мнението?

# 1 488
Тета, не на машинката от мен.Много приставки, а основната за подстригване  е тесничка.Остават стърчащи косъмчета след нея.Абе мъка си е подстригването....

# 1 489
  • Варна
Аз не виждам да пише колко е максималната дължина на подстригването... Верно твърде много приставки, объркващо ми е. Иначе предишната машинка, която бяха пуснали преди месец или там някъде е разкошна, много ми харесва! 3-4 пъти постригвам малкия и веднъж ММ, батерията още държи. Тя е само с две приставки, т.е. само за подстригване е и максималната дължина 33 мм, което ми харесва, защото аз не искам да скъсявам косата на дребния твърде много, само отзад обирам на около 15-18. Има и ножичка в комплекта, абе супер е. И на мен ми беше за първи път, когато я пробвах, но много лесно се работи с нея.

# 1 490
marzeliva, вече са ти отговорили но и аз да кажа, при нас бяха наредени при бисквитите и вафлите от постоянния асортимент.
Апарата за кръвно го бяхме взели за свекърва ми, точно мереше.

# 1 491
И аз смятам,,че правилно сложен ,апарата за кръвно мери точно.
Иначе и на мен ми е сбирщайн новата брошура - само на храната ще наблегна ....и на купичките от брюлето Wink Wink Wink
Все гледам,гледам чуждите брошури и каквото харесам там ,все не идва ...чакам си аз бански , раница за лаптоп,едни бели панталони , маратонки -мрежести за момче 31-37 номер ( те пак сандали за малките ,само че от скъпите този път Joy) . Вкъщи много тачим бургерите от младо телешко и ловджийските наденички ...и бланшираните картофи на вълнички ,също повече ни харесват от обикновените ...та явно на бургери с картофи пак ще се набляга Wink Wink Wink
Навестявайте им онлайн магазина https://www.lidl.de/de/angebote може да изпадне нещо от там. При проблеми с директната поръчка до БГ има и начини да се поръчва до германски адреси на куриерски фирми.

# 1 492
Да, но ако е тежко нещото, не излиза на сметка. Доставката ще е дебела, еле с превозвач.
Иначе за леки неща до килограм, може и да си струва.

Мерси за отзивите за машинката.

Уредът за прозорци там е 60 евро. Тук 50 лева. Що такава разлика?

# 1 493
Дами, изпуснала съм 2 теми... четох сега малко назад и да питам какъв е кус куса от постоянния асортимент? Някой взе ли сандали с отворени пръсти за момичета, подметката бетон ли е?

# 1 494
  • Пловдив
Lemy, skk007, iknik, , благодаря. Аз си реших на своя глава Simple Smile , че тези вафли са от италианската тематична и изобщо не погледнах при постоянния асортимент.
От новата брошура - ако някой не е пробвал маслините Фрешона в буркани - страхотни са. Аз редовно взимам.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:32 от marzeliva

# 1 495
Някои от дрешките от новата брошура са комбинация между лен и памук, а другите – между лен и вискоза. За тези с вискозата ми е въпросът – също ли се мачкат толкова, както и другите, или даже още повече? Smiley

# 1 496
Тет, и на други стоки съм виждала разлика в цените- по-евтино в чужбинско, предполагам заради по-голям обем и обороти. (Макар че, напр. в швейцарската им брошура съм срещала на по-висока от нашите цени неща, нормално, там е завишен стандарта и цените).
Много се надявам кърпичните с момина сълза от новата брошура да не са обновени като универсалните от постоянния асортимент, които казвате, че оставят власинки и се късат….
Имаше и въпрос за макароните- като за такива от супермаркет - биват (има сладкарници, където продават по-хубави, но цената вече е друга).

# 1 497
По-евтино е тук в случая, два пъти поне. За уредчето конкретно.

# 1 498
А, да , недогледах ☺😄, моля извинете. Да не е стар модел и да разчистват, абсолютно същият ли е?
За маслините Фрешона Каламон - и ние ги харесваме. Ловджийските наденички също стават ( но вземам на МК Ловеч).

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:00 от fenyx

# 1 499
Скрит текст:
Аз по начало съм с такова впечатление (че едни и същи неща тук се продават в лв, а там - същата цифра в евро). И като отида на екскурзия нещата в безмитните магазини и в супермаркетите на самото място обикновено са двойно по-скъпи. Но някой в този форум (не помня в коя тема) ми спореше, че не съм видяла правилно и всъщност било обратното.

Общи условия

Активация на акаунт