Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Варна
Никога не съм виждала дисплея за клиенти. Къде се намира?

# 1 561
  • София-Младост
Скрит текст:
Това точно е толкова китайска макита, че нямам думи
[/quote]
Тогава намират и купуват оригинална Макита .  От английски сайт и т.н.  Нашата е купувана от UK.

https://www.lidl.bg/bg/p/gril-maystor/folio-za-gril/p55024  
Това фолио дали е подходящо за застилане на дъното на фурна с цел предпазване от замърсяване

[/quote]
Директно на дъното на фурната не те съветвам да слагаш нищо, защото ще изгориш някой реотан от прегряване.
Иначе сложи една тава на най-ниското ниво и в нея фолио, ако искаш да предпазиш фурната от нещо капещо от горе.

# 1 562
  • София
Аз също смятах, че щом изпише Лидл+ активен на дисплея за клиенти, то няма начин да не е. Но поне 3 пъти са ми казвали да маркирам отново, въпреки че там изписваше активен. Веднъж маркирах 4-5 пъти докато стане.

# 1 563
  • София
АМи аз уж гледам, ама сега чух изпискването и реших, че е ОК. Случвало ми се е и самата касиерка да ми каже да го маркирам пак, значи виждат.

# 1 564
  • Sofia
Никога не съм виждала дисплея за клиенти. Къде се намира?
На касата, там където се събират маркираните продуктите и където е и картовото устройство.

# 1 565
Следващият път "манагемента" да зареди повечко от тази стока
Скрит текст:
Явно много са забогатели и не им пука, че клиентите идват да си остават парите и няма кой да им ги вземе. Мила родна картинка ... После излизат едни да защитават защо сме се оплаквали с прчина и без причина. Причината е записана не къде да е а в закон:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.)
5. покана за покупка на стоки или услуги на определена цена, като не се посочват разумни основания, поради които търговецът няма да може да достави или да осигури доставянето от друг търговец на стоките или услугите или на равностойни стоки или услуги на обявената цена за определен период от време и в разумно количество съобразно стоката или услугата, обема на направената реклама за стоката или услугата и предложената цена.

За тези дето ще дойдат след поста да замазват нещата и ще разтягат лакардии как в БГ законите важат само "за коне" да си приготвят по някоя хилядарка в запас пък да газят закона както им хареса. Ще се намери кой да им ги вземе.

# 1 566
Все по- често има такива оплаквания тук...за жалост.

# 1 567
  • Варна
Пицка от брошурата. Хареса ми.
Вчера успях да взема това, което го нямаше във вторник - голямо масло и крем за мазане ХХЛ.
От скреч картата имам бисквити с канела за 1 стот.

# 1 568
  • Somewhere far away
Охх, как ме изкушавате с тая пица! Изглежда супер вкусно.

# 1 569
  • София
Екстра е,и аз я купувам редовно.

# 1 570
  • София
Тази пица направо в Италия ме изстреля, класиката! Много добре изглежда.
Извън Италия винаги съм избирал варианти с месо, не знам защо... Днес и аз тези ще купя - три в кутия си е хубава мъжка порция.
Нито ще се оплаквам, нито ще замазвам - аз съм доволен, че ги има.
Освен сух копър, и сминдух не откривам? Няма ли или го изпускам някакси?
Бях до К вчера - за сух копър! Стигам до касите, хора разтоварват колички и ме гледат странно с 3 малки пакетчета в ръка

# 1 571
  • На края на вселената!
Тази пица я ядохме с дъщеря ми снощи, много ни хареса. Има доволно песто.

Често на каса чувам да помолят отново да се маркира Лидл+, защото се е разпаднала връзката.

Мога да похваля една от касиерките на Борово. Сменях метеорологична станция, защото имаше проблем с показанията на часа. Беше много мила.

# 1 572
Днес още в 10 бяха свършили замразените боровинки . Имаше останал само 1 пакет, но и по-добре, че така стана, защото тази партида е отвратителна. Напълно безвкусни, все едно замразен пясък.
Доскоро Лидл имаха най-добрите замразени плодове (най-вече микса от горски плодове), дори ги предпочитах пред т.н. пресни, но поне от 1г всяка следваща партида е по-гадна от предната.
Вероятно покрай пандемията търсенето се е увеличило и качествените плодове отиват по други направления.
Приемете това като предупреждение, за който е смятал да се запасява.... може да има различни партиди но едва ли при толкова малко отпуснати бройки.
Също така приемам идеи за качествени замразени горски плодове в други магазини, особено ако сте правили сравнение с тези продавани в Лидл.

# 1 573
  • Варна
Хайде добавих и пицата в списъка, след тез хвалби hahaha Събирам сили да ида след малко, дали има останала от водката с плодове? Водка не пия принципно, но тази ме заинтригува. Навремето имаше някакви плодови водки Атлантик ли, какви бяха, които много ми допадаха. Също и Doctor's с лимон. Отдавна не съм виждала такива.

# 1 574
  • Козлодуй
Аааа добре ме подсети да споделя че също купих метеостанция защото старата не искаше да се свери часа а тя няма от къде да се сверява тази новата си има копчета но не ми харесва че температурите отвън и вътре са с много малки цифри а същевременно голяма част от екрана е заета с безсмислена картинка на барбекю Simple Smile Имам бележка и кутия на старата но не съм я връщала - защото ми харесва ясните големи цифри на температурите иначе часа не работи и затова съм я заврявла в друга стая където датчика да отчита и от север Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт