Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 545
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Велико Търново
Отидох за две рози броколи, но се отнесох и накрая на касата, както обикновено звъннах на снаха ми " ела да ме вземеш, че пак прекалих с торбите.." насреща си чувам зверски смях Simple Smile тя си продала колата, докато ние бяхме в болница, а аз изобщо не съм разбрала.
Прибрах се някак, но втори път няма да си го причиня!

# 1 591
На мен тази бирена шунка ми мяза на малотраен колбас .  С малки парченца шунка тук - там. Така беше преди години - не съм купувала отдавна.
  Вчера взех някакво месо от свински бут на слайсове / от намалените неща / за пица и ми хареса много . Но да имаше например цяло парче - такова бих купила .

# 1 592
  • Sofia
Саня, обичайната моцарела топка - 125г - лидълска разбира се.  Много хубаво се топи (и мини моцарелки си правя, ама съвсем малки) , затова я слагам най-накрая, дори да има няколко вида сирена в пицата, включително и суха моцарела. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 15:52 от Morena

# 1 593
Саня, обичайната моцарела топка - 125г - лидъска разбира се.  Много хубаво се топи, затова я слагам най-накрая, дори да има няколко вида сирена в пицата, включително и суха моцарела. Simple Smile
Суха наричаш онази правоъгълната или / щото на мен не ми изглежда суха /
 И има ли Качота - отдавна не съм си купувала .
Тръгвам аз за водица и ще гледам нищо друго да не купувам . За другата седмица съм запланувала нещо там ленено . Ще видя дали ще ми харесат.

# 1 594
...Тръгвам аз за водица и ще гледам нищо друго да не купувам...
Саня, купи ли си лъжичка? Simple Smile

# 1 595
...Тръгвам аз за водица и ще гледам нищо друго да не купувам...
Саня, купи ли си лъжичка? Simple Smile
Мда ,ама се оказа , че не е това , което исках .  Нали беше за други цели . Но ще я оставя . Да прави калабалък .
Тези дни открих един комплект ножове за сирене . Забравени из шкафовете .

# 1 596
  • София
Скоро купувахме бирената шунка, според мен е много зле. Нещо тип кучешка радост с парчета шунка тук-там. Много подправено, чак съмнително беше. Колкото и да я намалят, няма повече да купуваме, никой вкъщи не я хареса.

# 1 597
Благодаря ви за мненията за шунката! Ще си карам на беконче май. Joy
Саня, може ли да те помоля да снимаш лъжицата, когато ти е удобно, и да я покажеш как изглежда на живо? Мерси. Simple Smile

# 1 598
Следващият път "манагемента" да зареди повечко от тази стока
Скрит текст:
Явно много са забогатели и не им пука, че клиентите идват да си остават парите и няма кой да им ги вземе. Мила родна картинка ... После излизат едни да защитават защо сме се оплаквали с прчина и без причина. Причината е записана не къде да е а в закон:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.)
5. покана за покупка на стоки или услуги на определена цена, като не се посочват разумни основания, поради които търговецът няма да може да достави или да осигури доставянето от друг търговец на стоките или услугите или на равностойни стоки или услуги на обявената цена за определен период от време и в разумно количество съобразно стоката или услугата, обема на направената реклама за стоката или услугата и предложената цена.

За тези дето ще дойдат след поста да замазват нещата и ще разтягат лакардии как в БГ законите важат само "за коне" да си приготвят по някоя хилядарка в запас пък да газят закона както им хареса. Ще се намери кой да им ги вземе.

И мен много ме дразнят напоследък.

Последните 10 брошури винаги има неща, които се свършват супер бързо и след това не ги зареждат.

Служителите никога не знаят, дали ще има пак зареждане.

Аз инвестирам времето и парите си за да отида да напазарувам, конкретно нещо, а не да им правя оборот просто така.

# 1 599
  • Sofia
Саня, обичайната моцарела топка - 125г - лидъска разбира се.  Много хубаво се топи, затова я слагам най-накрая, дори да има няколко вида сирена в пицата, включително и суха моцарела. Simple Smile
Суха наричаш онази правоъгълната или / щото на мен не ми изглежда суха /
 ...
Ами такава купуваме от Ф (нямам в момента да я снимам), просто защото не съм открила суха в Лидл (много не съм и търсила де).  Та тя е като кашкавал, на руло е - тази във Ф де. Всъщност класическата Скаморца в Лидл е вариант.  Ако харесваш пушено сурене (в пица със сирена е важна съставка у нас) и пушената Скаморца е много добра. Simple Smile

...Служителите никога не знаят, дали ще има пак зареждане.
Така е, да. И за продуктите не са компетентни.

# 1 600
В Лидл нали има едно продълговато парче моцарела / преди пишеше за пица / , имаше и в плик настъргана . Скоморца май купувах не пушена / не съм твърде по пушени там сирена , въобще пушен вкус - например един пушен пипер червен смлян - май от Меркурий ми имаше вкус на козина или нещо гадно , виж турският пушен пипер - исот е нещо различно /
Качотата много ми харесваше - преди години намирах и намалена на 30 % и ако е била и на промо ... Става идеално и за сандвичи и е с неутрален вкус
Лъжицата за сладолед / пиша от комп и не ми е удобно да снимам , но може като се върна . / - тя е от тежък хубав метал и с гумирано или там силикон на дръжката . Формата не е точно кръгла - ами продълговата . Но аз исках с пружинка - механизъм . За да си разливам сместта за мъфини и т.н. без да се омазва формата .
За оформяне на други там неща на топчета и т.н.
Снимката е от сайта на Лидл.
Да ида да купя една кутия сладолед и да я сефтосам таз лъжица .

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 16:04 от Саня Богомилова 680181

# 1 601
  • Варна
Момичета,къде във Варта има останали от стъклените чашки за кафе и камък за печене на пица?

# 1 602
Лъжица за сладолед ползвам с такава форма, но топки прави само от големи кутии сладолед, трябва да обираш по повърхността на дълга лента и да я навие лъжицата на топка. Ако вадиш топка сладолед от "чашка" трябва да избутваш с втора лъжица, в този смисъл не са идеални. Може би има някакъв чалъм, там нещо да се топи лъжицата във вода между загребванията, ама това е такава хамалогия, абсурд. Но пък има хубава здрава дръжка, което също съществено. Аз не придирам толкова за формата на сладоледа и ми е удобна. Заглеждам се и по други лъжици, но всеки път си казвам че няма да си купя друга, с цел да ядем по-малко сладолед, ама тактиката засега е неуспешна Satisfied

Защо се казва "бирена" всъщност, подходяща е за консумация с биричка ли? Beer
Защото би трябвало да е варена с бира, но това дето е оформено като салам не е баш оригинал. Не казвам че е лошо, става си за сандвичи, средна работа, но има и по-добро Wink

# 1 603
Мерси, Eфибуш! Simple Smile В този ред на мисли моля препоръчайте вкусна шунка от Лидл, няма значение формата, не държа да е саламен тип. Simple Smile

# 1 604
Значи, как съм им набрала за това постоянно изчезване на нещата. Поредно.
Превръзките, които ползвах. Пластирите за рани, сензитив варианта, вече не е за изрязване, а единични.
Сега и бисквитите Мария, поне в ХХЛ  да ги пускат, ама ги няма нито тази седмица, нито следващата.
Ягоди няма изобщо, уж е сезон.

Общи условия

Активация на акаунт