Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 404
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 620
Взех пакет 80+20, гледах в магазина, не видях да пише нищо, свързано с био. Не се късат.

# 1 621
Тази пица я ядохме с дъщеря ми снощи, много ни хареса. Има доволно песто.

Често на каса чувам да помолят отново да се маркира Лидл+, защото се е разпаднала връзката.

Мога да похваля една от касиерките на Борово. Сменях метеорологична станция, защото имаше проблем с показанията на часа. Беше много мила.
Привет може ли снимка на станцията. Мери ли точно ?
Аз й се чудя много.
Пицата е изкушаваща и ако има ще купя и аз утре, макар да правя страхотни пици и аз 🤪

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 22:04 от JustMila

# 1 622
Днес още в 10 бяха свършили замразените боровинки . Имаше останал само 1 пакет, но и по-добре, че така стана, защото тази партида е отвратителна. Напълно безвкусни, все едно замразен пясък.
Доскоро Лидл имаха най-добрите замразени плодове (най-вече микса от горски плодове), дори ги предпочитах пред т.н. пресни, но поне от 1г всяка следваща партида е по-гадна от предната.
Замразени ягоди, малини, горски плодове почнах да купувам от К. Доволна съм. Правя с тях торти, смутита. Винаги ги има и цената им в нормална.
Замразени боровинки не съм Купувала. Гледах ги в лидл тази седмица, но те придават на сюутито един "прашен" вкус от който ми се кашля, не знам как да го обясня. Затова ги прескочи.

# 1 623
Купих си някакъв нов сладолед на клечка фъстъчен солен карамел или нещо от рода . Хареса ми .
И кутия солен карамел премиум . Гребнах малко - не е лош , но този във фунийка ми е фаворит засега.
Каква е разликата между този и другият в картонена кръгла кутия .
И онзи в пластмасовата ?

Прясното мляко хубаво ли е ?
Не бяха оставили даже и кашоните - само самотен надпис и доста грозно зеещо празно място.
Утре ще ида за поредната доза водица и дано сваря мляко . Явно го купуват с кашоните .

# 1 624
Млякото беше намалено и затова може би се е изчерпало. В Борово имаше, ама се заричам за последно да не стъпвам там вече.
Аз си купих някакви неща за педикюр, пилите ми се видяха много добри и взех от двата вида -с дълга, широка пила и едно с камъче от двете страни . За цената си са супер. Взех и това за грим, имаше още останали някакви видове, та да се не мина. Тирамисуто беше намалено и взех, имаше още бешамел и от италианската седмица неща , много ролери видях и размери, и цветове (някой беше преди питал) Исках от тъмния сладолед в кутия да купя с тъмния вътре пълнеж на клечка , май е нов вид и нямаше, само по единични бройки. Народа грабеше броколи , ама аз не взех, свежи, хубави и на промоция. Дрехи не ми харесаха, бебешко имаше доста и беше хубава материя. Като цяло магазина беше някак неугледен, като хамбар, отделно вече няколко поредни пъти имам проблеми на касата и то сериозни (не пиша, че гледам да се не товаря негативно, но всичко си има мярка) Вакумиращите машинки ги нямаше, специално погледнах, че се пита и имаше преди много. Като цяло някъде 30лв оставих и за мен това не е нищо, защото ходя рядко и се товаря много. Просто гледах, гледах...и това е. Нови неща интересни нямаше за мен.

# 1 625
  • Sofia
... Прясното мляко хубаво ли е ? ...
Ние ползваме 3% на Пилос и ни харесва.  Та предполагам и нискомасленото да е добро.  
Тръгваме на разходка с щерката, ще хапваме пак сладолед. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 22:46 от Morena

# 1 626
  • Бургас
Конти, тази шунка харесваме у дома https://www.lidl.bg/bg/p/kolbasi/shunka-na-parche/p9864  То май само тази и Клийн лейбъл разрешавам у дома Grinning

# 1 627
Като сте на вълна прясно мляко, да питам каква е разликата меджду млякото в правоъгълна кутия и такова в някакво подобие на бутилка. В брошурата са на последната страница. Всичко им е еднакво без опаковката. Та, каква е разликата?

# 1 628
Като сте на вълна прясно мляко, да питам каква е разликата меджду млякото в правоъгълна кутия и такова в някакво подобие на бутилка. В брошурата са на последната страница. Всичко им е еднакво без опаковката. Та, каква е разликата?
До сега в " шише" не е имало.
Ама сега нямаше никакво.... Ходих в единия Лидл - нищо нямаше. Топено сирене,котидж, Бейлис десерта, минерална вода големи туби. Беше погром в магазина!!! Напазарувах това - онова к ходих до другия край на нашия скромен град , до другия филиал. Там поне имаше котидж и топено сирене. Моите момчета сега са на тази вълна + авокадо, та заредих добре. Две не печеливши скреч карти

# 1 629
Аз щото такова не купувам и се почудих също.
Но днес сварих празно място и ни кашон останал нищо .
То директно с кашоните ги изкупуват - може и за разни селски магазинчета и т.н.
Това мляко се съхранява в хладилник / не е ухт / , та се чудя ако се запасяват с кашони за обикновено домакинство къде пък го държат . Аз две да купя ще се чудя къде да го тикна.
Бях решила едно или две да купя за проба или от двата вида по едно

# 1 630
За това съм написала подобие на шише, а също и съм описала къде се намират в брошурата.

# 1 631
В шише има. 3.6 процента. Червени надписи.
Не знам каква е разликата с другото.

# 1 632
На мен ми е много удобно онова разграфеното пластмасово шише на Пилос и него си купувам обикновено .
Реално предпочитам домашно - но в последно време все кръстено ми го продават и се отказах .

# 1 633
До сега това с този процент не в имало в шише. Аз само от него вземам. Свга- греда

# 1 634
До сега това с този процент не в имало в шише. Аз само от него вземам. Свга- греда

Не те разбирам какво казваш .

Общи условия

Активация на акаунт