Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 468
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 845
На сточна имаше масажори поне 3 бр. Вечерта. Фланелките с азбука са много тесни и дълги, ще се връщат. Иначе са ок като материя. Накупих за щерката парцали - доволна е.

# 1 846
За въпросния шампоан вижте дали е един и същи производител (взех го във версия 2в1- при нас нямаше друг Volume&Style, май всички Provitamin бяха и с балсам, на УИН Козметик, Германия)
Същият производител е и на моя. Имам останала стара опаковка от Лидл-ски против пърхот, и на него пише УИН Козметик, Германия.

# 1 847
  • София
Този масажор го имаше на 21-ви декември 2020 в  Лидл на "Самоковско шосе".Много бройки. Писах тук в темата. Минах отново от там след  време и все още седяха. Сега - по две бройки във филиал и огромно търсене...

# 1 848
Ментата в саксия ли е или само листа в плик? В постоянния асортимент ли е? Каква е цената?
Благодаря.

# 1 849
Аз вчера взех този шампоан
Скрит текст:

# 1 850
  • Sofia
Ментата в саксия ли е или само листа в плик? В постоянния асортимент ли е? Каква е цената?
Благодаря.
В саксия е, в постояния асортимент е, но понякога може да я няма, около  2лв е.

# 1 851
Идвам да помрънкам колко несправедливо е зареждането в Лидл. Вчера бях в сръбски Лидл. Няма да е пресилено да кажа, че имат в пъти по-богат асортимент. От протеиновите пудинги/извари (онези с черната кофичка) имат още поне 3-4 вкуса. Кебапчетата им ги броих - точно 6 вида. Каймаци, паприки у павлаци, много видове сметани, кисели млека, масла. А ето какво видях при шоколадите:
Скрит текст:

От Way To Go взех тъмния, който е със 70% какао и малко захари. Хубав е, но той конкретно не е голяма загуба, на вкус е почти 1:1 с този в целофановата опаковка от 1,79 (май толкова беше).
Иначе си взехме супер вкусни наденички за вечеря, както и крем каймак, който за разлика от масовия каймак, е с над 50% мазнини, на Пилос. Обикновеният е с 22-23%. Взехме си и пръжки на Baroni Grinning И сурова туршия. Грабнах набързо и пакетче какао, при нас май са само кутиите на Belbake, от сръбския Лидл си взех в пакетче от 1-100 гр. Имаше и кутии, де. Взех и аромати за сладкиши, по едно време и тук ги имаше в малки шишенца в обща опаковка, на Belbake 5 лимон, 5 ром, 3 бадем, 4 портокал и 3 масло. Половинката вика айде да идваме да живеем в Сърбия Joy

# 1 852
Вчера съвсем случайно стигнах до Лидл , нямаше как да не влезна и да се натоваря кто муле, а уж само вода за разходката ми трябваше. Но ако бях прочела по-рано и аз щях да взема от този шампоан, че имам нужда.
Тцтц, да се оплача. Взех едни праскови на -50%, а на бележката ми ги чукнали цялата цена. 😕 Срам ме е да ги върна, защото с а много меки, не знам дали ще издържат дондуркането пак до там. Ама пък и не ми се дават 4лв за 6 праскови.

Кваркът на какво има вкус? Гледам мешен с протеиновия пудинг, ама едно и също ли са ?🧐

# 1 853
Ментата и на неща с ягоди я добавям - например смути, ягоди със сметана.
Някой беше казал как се потребява саксиената мента - с късане на връхчетата - работи чудесно, излизат нови листа, Благодаря!

# 1 854
  • в кукувиче гнездо
Ментата е супер и за сосове, за дзадзики, за разни турски разядки, на боб яхния. Аз я ползвам за много неща. Както прясна, така и суха.

# 1 855
  • София
Някой има ли представа защо крем брюлето е с множество черни точици осеян по дъното и отгоре, при отваряне?? Много години вече го ядем и досега не съм виждала такова нещо.... В самия крем няма иначе.... чудех се дали това не е екстрахираната ванилия, която е новата рецепта на крема.... Ако някой вече е питал, ще се радвам да узная:)

Редакция: отговор получен, благодаря Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:25 от mellie

# 1 856
В брошурата изрично пише, че е по нова рецепта със зрънца от ванилия. Обсъжда се в темата многократно.

# 1 857
  • Sofia
Аха нищиха се тия точки надълго и нашироко, та чак вече са си го написали хората -  https://www.lidl.bg/bg/p/tolkova-mnogo-za-lyatoto-na-edno-myasto … s-vaniliya/p55430

# 1 858
Тцтц, да се оплача. Взех едни праскови на -50%, а на бележката ми ги чукнали цялата цена. 😕 Срам ме е да ги върна, защото с а много меки, не знам дали ще издържат дондуркането пак до там. Ама пък и не ми се дават 4лв за 6 праскови.

Бих отишла само с касовия бон или с бележката в Лидл+. Много добре знаят каква им е цената сега. Не искате да връщате продукта,  да ви върнат разликата. Може и да им пишете на контактната форма със снимка, където се вижда датата и сигурно ще Ви пратят купон в Лидл+. При мен е ставало поне.

# 1 859
Тези панталони май ги няма в брошурата - заинтригуваха ме, май не съм виждала панталон с широк крачол в Лидл: https://www.lidl.bg/bg/p/len-v-slnchev-den/damski-pantalon/p55593

Общи условия

Активация на акаунт