Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 404
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 875
Кус кус...качамак Joy

# 1 876
  • Sofia
Някой взимал ли е диня.Предият път бяха огромни и не посмях да взема.Тази вечер смятам да ходя,ако е останала някоя в Бургаски лидъл.Имаше в Била на същата цена на парче,но ми се видяха презрели и не взех.

...ДИНИТЕ СА УНИКАЛНО СЛАДКИ!!!

Някой може ли да сподели мнение за мелничките, които са на оферта? Дали се развиват и след това дали може да се пълни отново и как смила самите подправки по-едро или по-дребно и дали се върти плавно? Simple Smile
Не може да се пълни, плавно се върти, едричко мели. Ползвам чилито, семките излизат цели.

# 1 877
  • Somewhere far away
Ейй, изкупихте я тази пица, вчера взех моцарела, днес няма нито една  кутия!

# 1 878
  • Мадрид / София
Или Анджела Smiley

Според мен са еднакви шампоаните, опаковката изглежда смачкана заради бъг в снимките в Бг мама. Не сте ли забелязали от няколко дни ги сплесква или обезформя.
Анхела се включва с нова снимка из отзад на бутилчето шампоан:

Вижда се производителя.
Когато прочетох поста за различните производители бях на път за работа и чак сега можах да се включа.
Анхела, Анжела, Анджела и производни - както ви звучи, нямам претенции по какъв  начин да ме наричате. 😄
БГМамма има проблем не само със снимките ами и трудно зарежда постовете и страниците. Много инфо, много писане, ей!

# 1 879
Днес отивайки за кърпички (цветоулавящи и универсални) попаднах на това:

Взех една бройка, че после може и да няма.
От скреча след почистващия гел, който взех, се падна мюсли блокче с шоко топчета за 1 ст.- не съм го забелязвала досега в магазина въобще.

# 1 880
На каква цена?

# 1 881
6.99 лева е - добре че са дигиталните бележки за бърза справка.

# 1 882
Преди няколко дни ядох салата с ечемик и бейби спанак.В Лидъл виждали ли сте ечемик в ресовния асортимент?

# 1 883
Ползващите зъбен душ - замества ли ви конеца за зъби? Аз не мога да намеря причина да я ползвам тая щуротия душа...

Отново правя запитване за новия сорт пъпеш, ако някой го е опитал.

# 1 884
  • На изток от Ада
Преди няколко дни ядох салата с ечемик и бейби спанак.В Лидъл виждали ли сте ечемик в ресовния асортимент?
Не, ечемик има само в Берьозка. В Лидл пускат грухана пшеница.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 19:27 от nasito8988

# 1 885
Взех шампоана и балсама с лилавите капачки Volume&Style, които хвалите, имаше само 1 бр. от шампоана. Simple Smile

Имаше изостанали от течните сапунчета, които правят пяна и взех, много са хубави, за съжаление имаше само ванилия. Сигурно ли е, че после може да се ползва с друг течен сапун?

# 1 886
ХХL седмицата ми е най-бързото пазаруване, сутринта ходих и като излязох на паркинга останалите коли си бяха същите, само аз бързак. За маруля ходих, ама видях че има цветя и взех количка, а то като вземеш количка няма как да я оставиш празна. Изненадах се че имаха пасифлора растения, въпреки че не беше цвета, който търсих, но се бях затъжила за такива и поне малко да се развеселя, взех две. То пък заваля.

Взех тънките кабаноси наденички, за боб. Микс вафлички хрупаме сега, дето са в торбичката, не бях вземала отдавна такива, сега видях, че са Sondey, не съм им почитател, май има един друг микс може би на Фаворина бяха които ми харесват повече. Недогледах. Ама имаше някаква групичка лелки застанали точно пред вафлите и гледат, па избират, па си приказват, ама много бавно, с паузи между думите, не им хрумна да се отместят, пресегнах се само набързо покрай тях, хванах пакета и продължих, много неща имам да правя днес. Следващия път ще забърша бисквитките, на щанда бяха останали повече бисквитки и се полъгах, че хората са предпочели вафлите, ама на, не съм в крак с хорския вкус. Чак на касата се сетих че не погледнах за прочутата пица, много ме заинтригувахте.

# 1 887
Ползващите зъбен душ - замества ли ви конеца за зъби? Аз не мога да намеря причина да я ползвам тая щуротия душа...

Нищо не ми замества денталната матрица, но зъбният душ ми е любим уред и без такъв не оставам от 10 години насам. Лидълският е добър. Много е приятно усещането, може да добавяш в резервоарчето от водата за уста. Не слагай, обаче, прополис, по трудният начин го разбрах Laughing
Има ли ги в момента? Скоро не съм си купувала...

# 1 888
Няма ги, но ми е безсмислен за ползване.

# 1 889
  • Sofia
Ихаа... такива краставици скоро  не е имало - любимите ми - тънки и твърди (тия на кг)... много ми е кеф - рупаме на поразия и успях и един млечно-ментов сос да забъркам за адана кебапа довечера с домашни тортили. Утре ще нарамя една торба за краставици. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт