Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 545
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Варна
Този Скир ми се падна от скреч-картата. Приятничък. Grinning

# 1 921
Олеее, с аспартам! Ами дори и да ми плащат, не бих го пила. Май вярно само боклучавите продукти се пласират по скреч картите.

Френските макарони са на по-ниска цена от обичайното, затова се изкупуват бързо. Но и по другите вериги ги намаляват.

# 1 922
Не съм виждала в Плевен витрина с бургери.
Аз пък си го пия всеки ден аспартама - съзнателно и ми харесва.

# 1 923
Бургерите в топлата витрина отдавна ги има. В Борово Лидл си е постоянно, като влезеш и първата колона във витрината са. Винаги има, ама цената им е за мен солена. Бях решила преди озверяла от глад да ги пробвам, ама..си взех друго , не ми хваща нещо окото-малки на големина, скъпи за мен, не е ясно дали ще ми харесат.
Пиците от топлата витрина също не харесвам, но кексчетата им са разкошни и не пропускам. Португалското кулинарно чудо не видях и не опитах.
Свиркайте за бански, тази година нещо се отнесоха. Доволна съм от техните и като цена и трайност, ама искам да си купя едни рязани и цял. Също електрическата пила за пети дебна. Купих си в петък една пила и още нещо стържещо по 3 лв, добри са , ама ми трябва нещо по-мързеливо. И що не пускат сламени шапки за лятото в Лидл. Ми то...летен аксесоар, искам и такова за лежене с облегалка , бяхте ги хвалили мисля миналата година за плажа.

# 1 924
Май вярно само боклучавите продукти се пласират по скреч картите.

а, има и хубави чат-пат - сокът от ябълка 3 л., сега ни се паднаха сурови ядки, меденка и т.н. понякога има попадения.

# 1 925
Всичко с подсладител или захар или глюкозка се харесва на масовия потребител. Факт.

# 1 926
Виж ти, аз не участвам в този "бизнес" 😁 и не знам, че има и прилични печалби.
Аз пък си го пия всеки ден аспартама - съзнателно и ми харесва.
О, да, както казва един мой приятел, всеки има право да си оцени живота. Коментирайки лидлския продукт, обаче, няма начин да не му отбележа състава. Иначе изпляскали "протеин" навсякъде, защото въглехидратите са мнооого вредни, нали, макар и да са нужни за мозъка и сърцето..аспартамът обаче идва екстра кеф. 😬

# 1 927
Той мозъка може да работи и на друго, и то по-добре дори, не само на въглехадрити, ама ...

Зехтинът как е, не казахте. Днес ще атакувам, ако има ще взема.

И заквасената сметана на Родна стряха някой куса ли Simple Smile ...да сравни с пилоската...?

# 1 928
...искам и такова за лежене с облегалка , бяхте ги хвалили мисля миналата година за плажа.
А какво е това нещо? Thinking

# 1 929
...искам и такова за лежене с облегалка , бяхте ги хвалили мисля миналата година за плажа.
А какво е това нещо? Thinking
Едно такова, като шезлонг за плаж, ама не съвсем. Малко повдигнато  е , има като дунапрен,  сгъваемо и леко, имаш си възможност да се облегнеш , краката ти не са на пясъка съвсем, че и навесче май имаше. Не помня колко струваше, но е супер и леко за носене, компактно, виждала съм на плажа, а тук май се коментираше едно лято и ми е мерак.
нещо такова , ама не съвсем, не мога да намеря и покажа точно, ама и това сега ми харесва
https://mebio.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D1% … 0-%D1%81%D1%82-2/
ПП Не стават линковете , не знам защо((

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 10:26 от Анонимен

# 1 930
  • Варна
Ах, човек да не сложи една снимка Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да не пия всеки ден аспартам. А и този Скир на редовна цена няма да си го вземам така или иначе.

Ягодките от вчера бяха хубави. Почти през една сладки Joy

# 1 931
Е похвали и нещо несладко де...

Скир мир...един айрян е по-добре.

# 1 932
Давам отзив за баничките с локум - вчера пекох една тавичка. Не са лоши, но локумът не се усеща много - в някои почти няма. Освен това, няма орехи.

# 1 933
Гледам, че около празнични дни често пускат козметика с розова вода. Дали сте пробвали някой продукт от тези? Читави ли са? Линк: https://www.lidl.bg/c/praznikt-na-rozata/c2056/w1.

# 1 934
  • София
Вчера търсих вече плажната козметика. В нашия филиал /Сливница / нямаше никакво плажно мляко. Дали в другите магазини са позаредилиили?? Друга година в края на май ги вадеха...дори имаше наличности и преди да излезнат в брошура.

Общи условия

Активация на акаунт