Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 600
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 130
Това е основният проблем с панталоните - те не изглеждат така на модела от брошурата, а тази жена определено не е с по-различно телосложение от останалите жени.
Скрит текст:
Освен това, както писах преди, са с една педя по-дълги от показаното.Това пък никога не е било.

# 2 131
Оф, аз търсих 38, защото така реших, но имаше само 36 и хич не ги и погледнах, пък то можеше и те да ми станат. Май ще се разходя днес все пак

# 2 132
Оф, аз търсих 38, защото така реших, но имаше само 36 и хич не ги и погледнах, пък то можеше и те да ми станат. Май ще се разходя днес все пак

ти кой носиш по принцип?

# 2 133
Лидълски ли, до сега панталон от там нямам.

# 2 134
За дължина се надявах пералнята да ги дръпне или да ги срежа, но другото беше неспасяемо положение. Проверявайте и мерете. Вчера вечерта върнах дрехи за 160 лв. Размер 34 ми беше абсолютен балон в ханша, две като мен се събираха спокойно вътре..а на прасеца ме пристягаше.

# 2 135
Миналата година (че да ми мине меракът за лен) взех един шарен панталон от Лидл в размер по-малък от този, който би трябвало да съм (за проба, визуално в магазина ми се стори, че ще ми стане) и явно са уголемени, щом се побрах. Няколко пъти го прах с доста омекотител, защото ми боцкаше ленът (може при мен да е повредата, а пък уж не съм със свръхчувствителна кожа). Тази година само ги разгледах, шарения на цветя на брошура не ми хареса, на живо- като разцветка -да, но нямам необходимост и въобще и не взех. Миналата година пробвах и пола, потресаваща за моята “фиданеста” фигура беше и върнах. Сега видях сред полите една май същата като тази, която бях пробвала. Само топовете разгледах по-внимателно - мекички бяха, но е от една разтеглива материя, а и без това са много широко разкроени, не взех.
Конти, Панайоту благодаря ❤🌸 за отзивите за прахосмукачката
Скрит текст:
Имам си една хубава машина, но тежка като за фитнес направо, не искам с нищо да я заменям обаче, трябваше ми някаква като акумулаторна метла по-скоро - да не заема много място и за бързо обиране на това, което метлата не може, робот не ми върши въобще работа с множестото лего части и други подобни, разпилявани от дребосъците играчки, по-бързо ще мина с метла, отколкото да влагам време в събиране на дреболии, за да ми спести после някакво време за чистене робот 😂

# 2 136
  • Варна
Сандалите не са точно моделите от предишната година. Сложили са им някакви регулируеми ластици, но при положение, че платката под ластика не се разтяга и е зашита не виждам какво точно има да се регулира на ластиците, те не могат да направят обувката по-хлабава или стегната. И ми се струва, че много трудно ще се обуват. Моите са от модел, приличащ на първите, с лепка отгоре и се обуват много трудно, иначе наистина са страхотно удобни. А втория и третия модел дето дори нямат лепка според мен ще се обуват още по-трудно.
Детските са ок, но само до 31-ви номер. И моят син носи едни 2 лета, но минаваме окончателно на декатлонските, и те са много държеливи.

# 2 137
Размер 34 ми беше абсолютен балон в ханша, две като мен се събираха спокойно вътре..

хайде стига се фука Joy
месечинке, декатлонските са много по-добри, няма да сгрешиш.
не казахте за днешния кашкавал - същият ли е като питата на Йотови.

# 2 138
  • София
Аз ходих раничко, взех си сладки картофи, сьомга , и маслини, търсих макарон ама няма, отдавна изяден явно.

# 2 139
Миленски, за макароните, освен в Лидл и К.
Скрит текст:
предлагат сега и във Фантастико на оферта, тези не са никак лоши - като за супермаркет :

# 2 140
Има ли сега хубави и не огромни дини?

# 2 141
Момичета, кажете, моля, много ли се свиват след пране ленените неща? Днес ще ходя да връщам късите гащи и се чудя за ризата, в момента ми става точно, но дали няма да се свие...

# 2 142
Размер 34 ми беше абсолютен балон в ханша, две като мен се събираха спокойно вътре..

хайде стига се фука Joy
Май ти се фукаш, че си уцелила добър панталон или си отгледала тяло за този модел, а другите само мерим и връщаме. 😂

Макароните на Попис са много хубави. Май са ми любими от пусканите по веригите.

# 2 143

Май ти се фукаш, че си уцелила добър панталон или си отгледала тяло за този модел, а другите само мерим и връщаме. 😂

ти знаеш ли с колко годишни и постоянни усилия и набези до лидл /и пълни торби/ съм го отгледала, м? Joy тоз *** не е от праз Mask
което ми напомни за трюфелите. дребният много ги харесва. опитах ги - отвратителни са, толкова бият на палми и изкуственяци, че...Scream ще кова тЕло с мръвки, сирена и алкохоли, няма как.

# 2 144
Вчера забравих за ленените дрехи, но като чета отзивите не съжалявам, че не съм ходила до магазина. Преди две години си взех ленен топ, след пране не се сви, но е толкова криво ушит, че ако не го бях изпрала щях да го върна.

Днес мисля да отида за скумрия, дано да е хубава, че не сме взимали друг път.

Доволна съм от вакуумиращата машина. Видях при нас останали от големите ролки, ако на някой му трябват.

Общи условия

Активация на акаунт