Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
И на мен ми се е случвало да купя едно според кутията, а вътре да е друго. После като исках да връщам ми се скараха чак. Но явно трябва да гледаме и това. Но и служителите не са виновни, няма как да вървят и да наместват непрекъснато. Клиентите са невъзпитани и вадят, ровят, не прибират...

# 2 206
Аз си взех от последните спортни панталони - сив и кремав един. И двата са с полиестер и боцкат отвътре.

# 2 207
Този път кутиите са сгрешени при пакетиране - с фабричните лепенки, клиент не ги е отварял.

# 2 208
Тони Мария, на колко градуса изпра ленените дрехи?

На 40, толкова е посочено на етикета.
Със силна ютия на пара се изгладиха чудесно.

# 2 209
Има един два протеинови сладоледа, които са с малтитол. Около касите имаше (скоро не съм обръщала внимание) едни бонбонки тип драже със стевия. Има плодов скир, подсладен с аспартам. От тези протеиновите пудинги май също имаше някакъв без добавена захар. От споменатите на FitSpo барчета също има някои със стевия.

Да благодаря на потребителката, май zenata беше, то май само с нея пазаруваме в бакалията, пардон, магазина на Раковски от тук. Отидох специално за ххл масло и си взех. Взех миналата седмица, много ми хареса, а после така и нямах път към магазина. Покрай маслото взех и други неща, де, само хранителни, но и слънцезащита на Cien. Дано не са развалили любимия ми спрей с 20 фактор. При нас бяха заредени, но не в големи количества слънцезащитите и реших да се подготвя отсега.

# 2 210
Да имате предвид, че при някои хора малтитола може да предизвика смущения в стомашно-чревният тракт.

# 2 211
И на мен ми се е случвало да купя едно според кутията, а вътре да е друго. После като исках да връщам ми се скараха чак. Но явно трябва да гледаме и това. Но и служителите не са виновни, няма как да вървят и да наместват непрекъснато. Клиентите са невъзпитани и вадят, ровят, не прибират...
И защо точно Ви се скараха ?
С касов бон имате право да върнете в 90 дневен срок / дано не бъркам дните /
 Често вземам по два размера или повече да меря в къщи и връщам . Не съм имала проблеми .
Даже не питат защо връщам.

# 2 212
Да имате предвид, че при някои хора малтитола може да предизвика смущения в стомашно-чревният тракт.
Повечето подсладители, но при голямо количество на един прием. Иначе няма проблем.

Аспартамът е извънредно лош избор. По-добре захар, дори при диабетици, просто трябва да се съобрази количеството.

# 2 213
Ходих.
Луканка зелен етикет..пак няма, празно.

Гръцки питки - само пшенични са и при нас, проверих.

Зехтин взет.

Ловджийски наденици с купон..взех.
Ма много се изложих...нямам моб.нет, пробвах със скрийншот...не хвана купона. То не бил активиран..срам. Казвам без тях..мацето вика управител за сторно. През това време отварям и опитвам да активирам..върти, върти дорде зареди...активирах купона. През това време е сторнирано. Викам ще платя сега и отделно да пробвам само с наденичока?  Мацето вика ок...

Да поздравя момичето...беше усмихнато въпреки тоя сакатлък по моя вина. Ни завъртя очи, ни мърмори..нищо бе. Слънце.
Сто пъти се Свинявах накрая, пуснах майтап да поразведря...мани, мани...пусти наденици Joy

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 19:45 от teta75

# 2 214
Препоръчайте ми някой не толкова горчив зехтин .
От досегашните промоционални например . Има останали от предишни седмици .
Този сега какъв е

# 2 215
  • Варна
Ето ви го обсъждания пипер на живо

# 2 216
Ето ви го обсъждания пипер на живо

Възможно ли е да се използва шишенцето пак или не се отваря .
Купих си и аз още в понеделник .

# 2 217
  • Sofia
И при нас няма от пипера в мелничките, само чили и чесън.
А сьомгови бургери има.

# 2 218
Ох, чета ви за ленените... И ще се оплача, че от вчера ми е чоглаво, а няма кой да ме разбере, освен вас. Smiley Минах следобед да търся роклята с тънките презрамки и я нямаше. А исках да си направя подарък... Потънаха ми гемиите и още ги вадя една по една. Много съм лабилна в Лидл понякога. Joy

ще погледна довечера при нас, кажи кой номер ти трябва. няма да се разстройваш сега Hug

Има на Сточна гара!! 36, 38, 40

# 2 219
Препоръчайте ми някой не толкова горчив зехтин .
От досегашните промоционални например . Има останали от предишни седмици .
Този сега какъв е
Аз понеже се обърквам със зехтина (не го различавам много) та си купих олио от гроздови семки някакво. Ами много ми хареса за салата, супер е. Пише и за готвене ставало. Въпросът ми е има ли в Лидл такова олио, че му станах фен, ама..цената може в Лидл да е по-добра, та..

Общи условия

Активация на акаунт