Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 584
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Перник
За умния кантар да добавя, че освен равен под, за да мери точно иска и редовна смяна на батерията. Щом започна да "отслабвам" с по кило на ден, значи е време за нова батерия Simple Smile

# 2 176
Ох, чета ви за ленените... И ще се оплача, че от вчера ми е чоглаво, а няма кой да ме разбере, освен вас. Smiley Минах следобед да търся роклята с тънките презрамки и я нямаше. А исках да си направя подарък... Потънаха ми гемиите и още ги вадя една по една. Много съм лабилна в Лидл понякога. Joy

ще погледна довечера при нас, кажи кой номер ти трябва. няма да се разстройваш сега Hug

# 2 177
  • Варна, Пловдив
Не съм Тета, но точно съм на тази вълна и карах сестра ми да види в техния Лидл в Пловдив дали имат бройки от ръжените питки, нямало е. Не е гледала състав, но щом казвате, че не е ок като старите, значи не е. Ами ядосах се, тъкмо ги открих благодарение на Вас и айде нещо по-некачествено за нас. Имам още малко от ръжените и Ето състав

# 2 178
Тъкмо влизах да изрецитирам състава на питките, но вече има и снимка. А някой може ли да снима състава на новите (само пшенични) пити?

# 2 179
Ленените потници така и не ги зърнах дори. Снощи нямаше нито един, даже и надпис нямаше. Взех шарен къс панталон. По спомени, дрехите от лен се свиват при прането, но после се отпускат.

# 2 180
  • Сливен

Състава на новите питки.

# 2 181
  • Асеновград

Конти, Панайоту благодаря ❤🌸 за отзивите за прахосмукачката
Скрит текст:
Имам си една хубава машина, но тежка като за фитнес направо, не искам с нищо да я заменям обаче, трябваше ми някаква като акумулаторна метла по-скоро - да не заема много място и за бързо обиране на това, което метлата не може, робот не ми върши въобще работа с множестото лего части и други подобни, разпилявани от дребосъците играчки, по-бързо ще мина с метла, отколкото да влагам време в събиране на дреболии, за да ми спести после някакво време за чистене робот 😂
Скрит текст:
https://www.jarcomputers.com/Vertikalna-prahosmukachka-SAPIR-SP- … APIRSP1001AV.html
Това ти трябва за всеки ден вместо метла. Филтъра е малък лесно се измива до следващо пускане е изсъхнал.  С такава обирам ежедневно, голямата я пускам един път седмично.Моята е купуван от К. и струваще под 40 лв.

# 2 182
Хм, дааа, съставът е по- лош.

# 2 183
Ми не знам дали ще има полза ( teta)- вчера например писах на Виваком да се оплача от това, че пускат на всички преподписали нов договор, мелодия( докато някой  те набира, я чува), за която плащат, без да знаят - т.н. Happy Call и те ми отговориха, че мога с безплатен смс на 1520 и текст STOP да я спра. Попитах защо изобщо е необходимо да я пускат и как по- точно възрастен човек ще прати смс? Сумата е малка, но  например 1000 човека по 0.85 стотинки.... Ядосах се, защото е досадно всеки път при преподписване да се занимавам с това, че и да я спирам на възрастни роднини. Те казаха, че това било в договора- връзват си гащите.. Пиша тук, колкото повече хора си я спрат, по- добре.Че може и да им се оплачете, но ще кажат- чети си договора Confounded  Да се върнем на Лидл- няколко пъти взимам намалено Rosso пиле и колкото и да си внушавам, че е най- доброто пилешко в Лидл, не мога да не кажа, че лъха на старо и имам чувството, че заради цената, преправят етикета и си застоява. Май и прясно като съм взимала- пак.

Има смисъл, но не към виваком да пишеш жалби, а към КЗР, КЗП и т.н. Пресен пример имам със смс измама на телефона на майка ми и надуване на сметката - ми върнаха ми парите по банкова сметка - от доставчика един път, на услугата, и втори път имам уж извинение от виваком, за същата сума....тоест двойно връщат, обаче пуснах жалба с четири адресата, като преди това се обърнах без резултат към вивакомци, ама нищо не направиха. Виж после се размърдаха..можело значи.

Извинявам се, но нямах нет..сега влизам чак. Във фризера вкъщи са старите питки, погледнах ги още като дамата писа за новия състав и имаше ръж. Довечера ще снимам и аз..да не кажете че ви лъготя само Simple Smile

# 2 184
ще погледна довечера при нас, кажи кой номер ти трябва. няма да се разстройваш сега Hug
Много благодаря! Hug Въпросът ти е много добър, обаче хептен нямам идея кой номер ми трябва, от Лидл кьорава рокля не съм купувала досега. Flushed За жалост нямаше и една бройка останала, за да преценя размерите как вървят (аз си ходя с шивашки метър в чантата Joy). Соул пък беше споменала за някаква, от която ѝ се вижда сутиена и не стои добре... Дали е същата се чудя. Сега ще сложа снимка на роклята, а който има желание да се включи, ще ви помоля да ме ориентирате кой размер за какъв бюст е евентуално и дали талията също има значение... По принцип съм размер S 36/38 от Лидл за пижами, тениски, горнища на анцузи, пуловерчета, като ми стоят в общия случай леко (или повечко) свободни, аз така обичам, но тази рокля май ще трябва да стои по-точно и прибрано. Благодаря на всички, които ще имат търпение с мен и ще могат да се включат по спасяването на гемиите ми. Joy
Роклята:
Скрит текст:

# 2 185
Ами аз съм Размер Л и си взех 38 и ми е добре. 👀

# 2 186
За тези, които се радват, като мен, че върнаха ръжено- пшеничните питки- 10 броя, в синя опаковка, на която пише Pita,  да имат предвид, че вече са само пшенични Cry и мисля, че са пипали нещо по състава и вече не е толкова изчистен. Почти съм убедена, че в Гърция ще са със стария състав и ще са ръжено-пшенични. Те  за т' ва  гърците ще живеят до 100 години и като умре някой на 80, ще викат- "ей, млад умря". Stuck Out Tongue Winking Eye И друг път съм чела съставки на гръцки неща, в гръцки магазини- ми повечето са с изчистен състав. Да оставим това, че ядат истински зехтин вместо олио и риба и го дават яваш яваш. "Опааа"...., нещо ми е гръцко
Пипнат е състава - има разни там консерванти и т.н.
Току -що го четох .
Помня зимата нямаше консерванти. Преди малко запекох една на плочата за пица . Вкусна е .
Но и формата отгоре е леко променена- преди беше като някакви там резки - сега е друга . Не мога да го обясня точно.
Точно зяпах отзад колко време се пече / ползвала съм преди само за пица и реших само да затопля и хоп виждам състава и се чудя - аз ли съм си внушила този изчистен състав .Но ясно помня как зимата предпочетох тях пред пърленките - те имат някакъв консерват.
 Каква съм шматка - то  опаковката била сменена.
Едно свястно нещо да има и веднага ще го развалят.

# 2 187
  • София
Имат ли сладки продукти без захар?

# 2 188
Ами аз съм Размер Л и си взех 38 и ми е добре. 👀
Мерсаж, Пламъче! Нали за същата от снимката става дума? Значи твърдо 36 ще съм тогава. Simple Smile

# 2 189
Имат ли сладки продукти без захар?
Не

Общи условия

Активация на акаунт