Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 220
Не съм виждала, но пак ще огледам. Но разликата със зехтина е огромна - това олио е рафинирано, докато по принцип си говорим за студено пресован зехтин, макар и от него да има рафиниран. Олиото от гроздови семена го намаляват по другите вериги. Особено в Кауфланд, може да се намери за под 7 лв. бутилката.

# 2 221
Няма такова олио или само в тематични седмици може да е имало.
Помня преди години имаше царевично - май в постоянен асортимент.
Но не съм виждала от векове дето се вика .

# 2 222
Тета,, няма нужда да снимаш питките, те ги снимаха и, уви, развалили са ги. Ще им пишем ли? Аз ще им търся алтернатива от друго място Disappointed Иначе кърпичките, които се дърпат, козметични ли бяха, стават ли още или и те станаха еко?

# 2 223
Той синко вече не ги яде. Сега караме на земели..замразени вземам, пека, слагам луканка и едам, и готово.
Аз даже нямаше да знам че е променен състава, ако не бяхте обърнали внимание.
С какво ръжените са по-добри всъщност?

Кърпичките 200бр.са си ок. Вчера взех пак....не виждам промяна аз.

# 2 224
Той синко вече не ги яде. Сега караме на земели..замразени вземам, пека, слагам луканка и едам, и готово.
Аз даже нямаше да знам че е променен състава, ако не бяхте обърнали внимание.
С какво ръжените са по-добри всъщност?

Кърпичките 200бр.са си ок. Вчера взех пак....не виждам промяна аз.
На вкус са си добре питките.
Състава вече не е толкова изчистен. Аз пак ще си купувам.
Предишните няма как да са били изцяло ръжени . Аз ръжен хляб не обичам  - киселее ми .  Те нямаха такъв вкус и цвят.
Кърпичките - имам още в кутията . Не можах да им намеря такова приложение.
От лятото има едно кубче/ слонче  на Санитекс и като че ли са по- плътни .

# 2 225
Да им пишем за питките. А и ще е добре да си поискаме по-богат диетичен сектор, както има в другите вериги. Няма нужда някой да остроумничи и да препраща към диетичните магазини.

А ръжта има много ползи - богата на фибри и антиоксиданти, по-лесна за храносмилане, по-нисък гликемичен индекс и още, и още...

# 2 226
  • София
И на мен ми се е случвало да купя едно според кутията, а вътре да е друго. После като исках да връщам ми се скараха чак. Но явно трябва да гледаме и това. Но и служителите не са виновни, няма как да вървят и да наместват непрекъснато. Клиентите са невъзпитани и вадят, ровят, не прибират...
И защо точно Ви се скараха ?
С касов бон имате право да върнете в 90 дневен срок / дано не бъркам дните /
 Често вземам по два размера или повече да меря в къщи и връщам . Не съм имала проблеми .
Даже не питат защо връщам.

Защото исках да върна нещо в кутия с надпис за размер 38, а вътре беше размер 36. Един вид, че аз съм го сменила и да връщам стока и кутия с отговарящ си размер. А аз го връщах точно защото бяха разменени. Не от мен, разбира се, така го купих.

# 2 227
Моят панталон беше съвсем без кутия - така си беше, като го взех. Не знам защо са направили проблем за такова нещо.

# 2 228
Моят панталон беше съвсем без кутия - така си беше, като го взех. Не знам защо са направили проблем за такова нещо.
Защото във някои филиали са киселяци.
Мен ме дразни,  че ако реша да не вадя телефона,  зверят се , "ползвате ли Лидъл плюс?". Ако сканирам,  не ми казват отчело ли е,  и трябва да се спра след каса,  да чета бележлата.

# 2 229
  • Sofia
...
На вкус са си добре питките.
Състава вече не е толкова изчистен. Аз пак ще си купувам.
Предишните няма как да са били изцяло ръжени . ...
Нали имаше сниман състава - първо беше пшеничното брашно, което значи, че е повече,  а после ръженото.

# 2 230
  • София
На мен ми се е случвало да купя два броя тениски, по кутия 98 размер, но вътре единия 98, другия 110 размер. От тогава гледам винаги етикета на дрехата, освен на кутията... Не съм писала скоро, вчера се отчетох с любимата пастърва и награбих два пакета от намалените картофки, малкото да се радва както и едни универсални кърпички. Нямах време да обикалям, но смятам в понеденлик да се поправя, че доста неща харесах от новата брошура.

# 2 231
Аз винаги си отварям в  магазина, да ми е мирна главата. Пак си я пъхам дрехата после и нея си купувам.

# 2 232
Явно така трябва. В началото отварях, гледах за номер, за липсващи копчета... В последно време все бързам и тази седмица разминаванията бяха брутални - къде е 36, къде е 44 номер. То и 1 размер разлика пак си е неприятно.

# 2 233
  • София

Литровото олио по на сметка от промото 2 литра...

# 2 234
А хубаво ли е олиото, някой пробвал ли го е? Пишеше богато на омега 9, ала-бала.... А цената е добра.

Общи условия

Активация на акаунт