Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 250
Ще има критараки, аз точно на него се точа Simple Smile
[/quote
С какво е по - различно от това на Миско или арпа фиде от турски магазини .

# 2 251
Едва ли е различно, но в моите близки магазини не се продава критараки и разчитам на това от Лидл.

# 2 252
  • Бургас
Другата седмица ми грабна интереса с този спрей за тяло. Не знам преди дали са го пуснали и какво да очаквам. Може би е нещо като боди мист...
  Нещо ми е странен този спрей - анонсиран е като такъв за тяло, но на самия етикет водещото е дългата чуплива коса и надписът е Beach waves, което ми се връзва повече със спрей за небрежен летен стайлинг на косата Thinking

# 2 253
Нещо ми е странен този спрей - анонсиран е като такъв за тяло, но на самия етикет водещото е дългата чуплива коса и надписът е Beach waves, което ми се връзва повече със спрей за небрежен летен стайлинг на косата Thinking
Права е Брадата. За коса е това нещо, сега го проверих за всеки случай и в Гугъл. По принцип тези "beach waves" ("плажни вълни" буквално) е леко начупената коса от ефекта на морската вода и другите там плажни влияния. За да стои така красиво плажно начупена, се използват такива стилизиращи спрейове. Много е модерно от известно време и има една камара такива продукти от един куп марки. Нещо нашият преводач не е бил наясно май. Smiley

# 2 254
Тези спрейове съдържат сол. Брутално сушат косата. После трябват маски, маски, маски... Моят такъв спрей стои неизползван по тази причина. Иначе създават хубав ефект, да.

# 2 255
# 2 256
  • София
Детските тениски за момчета дали се свиват при пране. Нещо сме между 2 размера и се чудя. Взех по-малките, ама ако се свиват да ги върна и взема следващ размер. Колебая се и за дънковите панталони, нещо странно му стоят на моя синковец
И ние сме така и за сега взимам по-малкия, че следващия му е като роличка малко.. иначе не, не се свиват нито от пералня, нито от сушилня - изпробвано около 300 пъти 😁 Дънкови също съм взимала , има попадения. Ако не ти харесват връщай смело.

# 2 257
  • Варна
Имам пилешко филе от Лидл, сметана 30% в кутийка дето е.
Дайте идея как да ги сготвя, за да не стане пилешкото сухо?

# 2 258
Свари месцето, накъсай го на парченца, слагай сметаната- може да добавиш бяло вино, лук, чесън, гъби, топено сирене и готово!
Последно с бяло месо от печено пиле правих нещо подобно набързо- просто опеченото месце накъсах, леко запържих, добавих само сметаната и малко подправки и сухото бяло месце стана със сметанов сос.

# 2 259
  • София
Пиле жулиен.

# 2 260
И масълце сложи.
Уф, филе...хич не го любя.

Взех тази луканка, понеже нямаше от зелената. Харесва ми, беше намалена вчера. Има натриев нитрит, ама ми е вкусна. Синко я одобри.

# 2 261
  • Sofia
За да не стане сухо месото - готви го кратко. Ако е нарязано - съкращава се времето на готвене, колкото по-на дребно е.
Иначе със сметаната има много варианти, ето последния такъв у нас - с паста, грах, спанак и сушени домати. Страхотно ни харесва на нас!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 11:15 от Morena

# 2 262
Аз почти всяка седмица правя пиле със зеленчуци и сметана на тиган. Нарязвам пилешкото на кубчета, овалвам в царевично нишесте , ръсвам чесън на прах. Запържвам до покафебяване, слагам зеленчуци ( замразени) или гъби . Пръжват се леко. Слагам сметаната , сол чесън на прах пак к готово. Любимото ми ядене Wink

# 2 263
Да, но с обезкостен бут става в пъти по-вкусно.

# 2 264
Колко време варите кладницата за фалшиво шкембе?
Вчера прелъгах мм да отидем с колата до лидл и прекалих количествено 😀
Сега ще има да разпитвам.
И аз взех филе, да не съм капо. Но и от пиле росо взех тарелка обезкостено.
Ще меля двете меса в лидълския робот на кайма и една тарелка кладница, пък после дали ще стане на кюфтаци, квото стане.
Картофките от първа страница ги опекох с патешка мазнина на фурна, хвръкнаха. И биволското сирене на р стряха ни хареса

Общи условия

Активация на акаунт