Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 545
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 295
  • In transit
Цветоулавящите кърпи кога бяха намалени?
От 24 до 30.05,в офертите са, цъкни там ,ще ги видиш.

Прехвърлих брошурата ама не ги видях и се стреснах, че съм ги изтървала. Благодаря ви много момичета! Flowers Hibiscus

# 2 296
  • Пловдив
Тази седмица аз взех телешките чиисбургери, няколко пакета чипс от лимец, за да има нещо за хрупане пред телевизора след вечеря, което да не е с кофти състав и меденки Родна стряха, за да има и за подслаждане пак без да имам угризения за състава Simple Smile Не одобрихме чипса обаче, но нищо. Днес взех маслините Фрешона /любими са ми/ и каперси. Имах и купон за два вида шоколадови бисквитки Милка, взех ги и тях.
От скреч картата вече сигурно пети пореден път - нищо Simple Smile. Има ли и при вас такава дълга непечеливша поредица от скреча в последно време? Simple Smile

# 2 297
  • При елфите ...
Може ли картинка на бадемовото брашно, че не успях да го намеря... а кокосово дали има в асортимента на магазина?!?

# 2 298
Кокосово брашно при нас няма.
А където го има..е на био щанда, на Драгон е. Същото го има и в Берьозка.

Бадемовото е до брашното и готварските течни сметани. Не винаги го има обаче.

# 2 299
В тази тема все шоколади, шоколади...
Скрит текст:
Поемам поне 50% от отговорността за тези постове. RelaxedJoy Срамувам се, ама нищо не мога да направя...Joy
Днес изневерих на Лидл с Кауфланд. Smiley Обаче ми докладваха, че в единия филиал вече са изяли кашкавала. Astonished Парадокс: всичко изяждат за ден-два, обаче всички мацки носят S тука явно. Smiley Вероятно е от релефа.

# 2 300
  • При елфите ...

Благодаря... Simple Smile ще търся пак...

# 2 301
# 2 302
Направо съм във възторг, че жълтата ряпа е намалена с 50%. Веднага отмъкнах 2 бройки. С това темпо може и да докараме до заветните 39 стотинки...някога. Money

# 2 303
Цветоулавящите кърпи кога бяха намалени?
Май тази седмица, аз взех в четвъртък 3 кутии.

Каква ви е ползата от тях ?
С тях и без тях разлика не намирам!

# 2 304
Има ли предпочитано и хубаво сирене в темата от Лидл? Simple Smile Ако е и с хубав състав-чудно. Ако може и снимка.
Благодарение на темата открих този кашкавал и вече не купувам друг.
Скрит текст:

# 2 305
  • София
Аз купувам от Лидл сирене на  Железница. На нас ни харесва.

# 2 306
  • Sofia
Аз купувам от Лидл сирене на  Железница. На нас ни харесва.
И ние.

# 2 307
  • София

Бадемовото е при стафиди, кокосови стърготини , кокосово - няма, преди зареждаха ,но вече не било в листите им, жалко,аз редовно си купувах.

# 2 308
Има доста добри сирена. И Железница става. Иначе на Пилос с маслини на опаковката във фолио. Особено много хресвано е сиренето на шайби в метална висока кутия. Меко сирене 1:1 със Салакис на Президент е т.нар. "прясно сирене" на Пилос в пластмасова кутия, също любим продукт.

# 2 309
  • Мадрид / София
От днес е гръцка седмица. Взех сармички с лимон, тцалацаки (или както му се казва), нямаше баклава, подправки имаше в два варианта - в пластмасова цилиндрична кутийка и същото, но в стъклено бурканче. Гледах ги, но не взех, че имам разни други и няма място.
Contemplora, направих видео на козметичната част от Лидл дето ходя, да видим дали ще се справя да ги кача и двете.
 https://photos.app.goo.gl/CAQXdD5kNgwBAv169
https://photos.app.goo.gl/5DMumZXqFYusbDmQ8
Не знам дали се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт