Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 964
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Перник
Чорапи за маратонки ми трябват на мен, черни...помните ли кога пускатаха...да чакам ли, да купувам от другаде...ама много им е изгодна цената в лидл, а при нас са като консуматив, бързо се късат.

кой номер? мисля, че миналата седмица купувах за щерката 35-38 номер. 3 бр. - 4 лв. или нещо подобно.

Скоро имаше и по-големи номера - вземах за мъжете.

Като стана дума за чорапи - взех си от терличките с възглавничка  - много са ми удобни и ме е яд, че взех само един чифт.

# 2 431
  • В градината...
Този зеления против слънце крем който показахте по-горе много ми хареса защото мразя да съм червена в лицето и деклотето пък тялото бяло и го взех - много хубаво ухае и не ми омазнява кожата излишно - точно за моята кожа Simple Smile
Аз си бях взела на Талодерма 50 фактор за лице, ама сега ще си имам два, защото и от лидълския грабнах.
Конти, аз на моя крем се мъчих да увелича надписа, иначе снимки от форума знам аз как да си увелича.

# 2 432
Моля някой да ми снима или покаже детския шампоан от купоните.
Не го намирам в брошурата. Нито в сайта. Купоните ми се зареждат без картинка, защото нямам мобилен нет..само успях да ги активирам, но не и да видя кой е шампоана...

# 2 433
  • София
Моля някой да ми снима или покаже детския шампоан от купоните.
Не го намирам в брошурата. Нито в сайта. Купоните ми се зареждат без картинка, защото нямам мобилен нет..само успях да ги активирам, но не и да видя кой е шампоана...

# 2 434
# 2 435
О, той много деЦки бе....ще прпусна...Simple Smile
Бебешки даже, бих казала..синко ще го отсвири.
Благодарско сърдечно.

Май ще взема пак зехтин, че не се знае кога пак гръцки ще пуснат.

# 2 436
Кой от всичките зехтини на прИмоция не горчи?

# 2 437
  • Перник
О, той много деЦки бе....ще прпусна...Simple Smile
Бебешки даже, бих казала..синко ще го отсвири.
...

Аз обмислям за себе си да взема. Синът ми и без това си мие косата с всичко друго, което му се стори интересно, но не и с шампоан... мъж Grinning

# 2 438
Е, може да взема за ММ..той поне не придиря, търка със сапун понякога...

Слънцезащитите в четвъртък не са на по-ниски цени, нали така..все са си толкова. Тоест може и днес да взема...те май не ги намалят, не помня.

Обаче фиксирах надуваемия лебед. Миналото лято синко ме врънкаше за Зозов от морето...ма те 60 лева бяха там, отделно щях да умра от срам с тоя розов лебед, па той мъж....май ще забърша златния, може и аз да го яхам...Joy

# 2 439
  • Sofia
Обаче фиксирах надуваемия лебед. ......май ще забърша златния, може и аз да го яхам...Joy
Леле как го рече това...  умирам от смях...

# 2 440
 Е що...знаеш ли колко са удобни и на пясъка за полулягане-сядане...
А защо са само женски тия надувки?
Миналото лято едно голямо оранжево жълто купихме от морето, голям кеф с него.
Лебеда, лебеда е наред...

# 2 441
  • София
Кьорава череша нямаше при нас (Борово) преди 1ч. Взех последните шампоани, моите ги харесват, нищо, че са дърти вече. Joy  Взехме и сладоледени близалки манго и диня, тортили, факлички, наденички с бекон и кашкавал и разни други дреболии. И киселото мляко, за което влязох ми струваше 60лв. Joy

# 2 442
И киселото мляко, за което влязох ми струваше 60лв. Joy
Ох, колко познато... Кашкавалът, за който влязох вчера и го нямаше наличен, ми излезе около 20 лв. Joy

# 2 443
Конти, благодаря, на бг увеличавах с телефона и пак не успях да прочета текста, кьорава работа.
За нищо, радвам се, че помогнах. Simple Smile За увеличаването през телефон при мен работи задържане с пръст върху снимката, излизат ми няколко опции, като едната е "Визуализация". Тогава вече с пръсти мога да увеличавам, колкото си искам. Не знам обаче дали е универсална опция във форума през телефон или зависи от марката и модела на телефона...
Как се чете и превежда миниатюрен текст от телефон с Андроид - използва се приложението Обектив. Би трябвало да е фабрично инсталирано. Само че иска интернет.

# 2 444
Да питам за мохитото, хубаво ли е.
Имам приятелки, дето мога да ги примамя да дойдат до нас, само ако има я аперолче, я ликьорче или винце. Blush
И аз съм ти приятелка от днес да знаеш😜

Общи условия

Активация на акаунт