Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 337
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 2 445
Това масло за тяло кой го измисли, че е плажно. Никъде не виждам да е отбелязан тип защита, фактор и т.н.

# 2 446
Това масло за тяло кой го измисли, че е плажно. Никъде не виждам да е отбелязан тип защита, фактор и т.н.
Нещо преводачът много е сбозил тази секция този път. Предполагам, че заради Tropical в наименованието... Иначе това си е просто масло за тяло с тропически аромати.

# 2 447
Нещо много скъпи ги предлагат. Тези от редовен асортимент нали ги намаляват на 5,50. Иначе съм сигурна, че ще са добре напарфюмирани.

# 2 448
Соул,
Скрит текст:
Какво стана с винтоверта? Взе ли, хареса ли се?
Аз имам проблем с пенестия сапун. Нещо спря да излиза пяна и с много зор и натискане теква по малко сапун уж. Някой друг така? И съвет как да го оправя?

# 2 449
Промий помпата с чиста вода. Може да я завъртиш на друго шише, ако имаш подходящо, в което да налееш вода и да направиш изпомпвания. Имало е неразбит сапун и е запушил. Моят сензорен диспенсър за пяна се запуши така и само с чиста вода излизаше перфектна сапунена пяна, имало е отлагания.

Скрит текст:
Татко се отказа от винтоверта. Искал без пробивната функция, така му се дублирал с друг инструмент и бил ненужно за него оскъпен. Ще чакам другия.

# 2 450
Абе кой изкупи тия скъпи череши, насипните ?!?
Тия хора акъл нямат..на 14 лева череши да ми купуват...тц..тц..
Имаше в кутии, ама много зафяхнали, попредали богу дух...май от петък не са зареждали нова партида...

Взех шампоан и аз един, ей тъй да има там.

Другото-обичайното, нищо интересно.

# 2 451
  • Стара Загора
Къде седи този от 2 литра тенекия да потърся и аз при нас.
След 2 страници отговарям ама:
На дървените рафтове с тематични продукти беше . При нас сега са в средата на магазина, срещу био продуктите. Гръцките зехтини са там  В Стара Загора и от португалския зехтин имаше останал

# 2 452
Може да е вече прибран или преместен, защото на това място днес при нас бяха новите зехтини от новата промоция. Тенекия не видях, но и не огледах много, че бързах.

# 2 453
Саня, благодаря за рецептата, допадна ми като състав. Как се усеща ревенът в сладкиш, киселее ли силно?

Аз го задуших в масло и малко захар и не усетих да киселее. Но следващ път ще го сложа суров.

Да похваля едни полусушени мариновани домати - паснаха идеално на пастата с пестото / дето го бърках вчера /.
И биголи-те пак промоционални там ХХЛ опаковка .
Та има ли ги в постоянен асортимент / прясната паста
Чакам някой да сподели как е кухненската хартия Зева и да ходя ли утре за нея.

# 2 454
  • Мадрид / София
Малко е офф ама по повод розовото и мъжете. Ми тук мъжете масово носят розови ризи, фанелки и от сорта. На мен в началото ми беше странно ама се свиква.

За шампоана Сиен волумен - харесва ми, даже ми изсушава леко косата в ставнение с тези от тубите. Ще се омазнява по-малко. Става.

# 2 455
  • Козлодуй
Взех днес уоки токи и не се чува добре през него - някой друг с такъв проблем? Да го връщам ли - само пращи думите не се чуват?

# 2 456
Розова блуза..да.
Ама розов лебед..вече навява на други асоциации Satisfied

# 2 457
При вас имаше ли от киселото мляко pilos 2% XXL, сутринта се въртях гледах, питах, служителите вдигат рамене, сигурно не било дошло.

# 2 458
  • Мадрид / София
Розова блуза..да.
Ама розов лебед..вече навява на други асоциации Satisfied
Ами не знам, ама ми беше много странно в началото да гледам мъже в розово.

# 2 459
Взех днес уоки токи и не се чува добре през него - някой друг с такъв проблем? Да го връщам ли - само пращи думите не се чуват?
Аз А това купих от Хиполенд

Общи условия

Активация на акаунт