Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 617
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Още ли нямаш резултат, от обяд стискам палци

# 406
  • София
Днес съм много активна, но ... има ли момичета, които са вдигали температура, в кои дни и до колко е стигала?
Бубенце, май и това е съвсем индивидуално, аз имах 8, 9, 11, 12 ден 37-37.3, не по цял ден, понякога сутрин, понякога следобед, така и следващите дни. То от прогестерона също може да е температурата, а не от това, от което ни се иска 😊 Успех!

# 407
Моята стига 36,9°, което при нормално ежедневие не бих й обърнала внимание. Но преди малко ме втресе, очите ме заболяха така както когато се разболея и вдигна много висока температура.

# 408
Момичета, позволявате ли си поне по едно кафе на ден, а дали може безкофеиново ? Аз като пушачка, която напуши от 4 месеца, тотално съм спряла захар, тесто и алкохол също от толкова, кафето ми беше като последното останало удоволствие и си пия по 1 не ми се иска да се лишавав и от него?

# 409
Момичета, позволявате ли си поне по едно кафе на ден, а дали може безкофеиново ? Аз като пушачка, която напуши от 4 месеца, тотално съм спряла захар, тесто и алкохол също от толкова, кафето ми беше като последното останало удоволствие и си пия по 1 не ми се иска да се лишавав и от него?
До скоро кафе не пиех , бях го отказала преди 10 години, за сметка на това си пиех минимум по 1 голям и силен зелен чай, който е с повечко кофеин. По-добре пий по-слабо кафе, отколкото безкофеиново.

# 410
Аз си позволявах по едно безкофеиново капучино дневно Simple Smile

# 411
Надниквам да видя има ли положителни резултати. БУБЕНЦЕ ЗАРАДВАЙ НИ ДНЕС. ❤️

# 412
Резултат от ден 9 (вчера) - 17. Не зная дали да се зарадвам, но на днешния тест чертичката ми е по-хубава. Като използвам лентички с чувствителност 25 mlU/ml. Вторник - нов тест. Wink
Надниквам да видя има ли положителни резултати. БУБЕНЦЕ ЗАРАДВАЙ НИ ДНЕС. ❤️

# 413
Стискам палци вторник да се е покачил достатъчно? Какъв тест използваш вкъщи

# 414
# 415
Момичета с положителен резултата какви симптоми имахте преди теста.

# 416
Аз никакви, даже бях убедена, че нищо не е станало. Така, че не се вглеждай Wink Успех!

# 417
  • до най-прекрасния мъж
Типично предменстуални, със същите болки, придърпвания и т.н. Даже Т ми беше 36.6 и аз реших, че вероятно ще ми дойде. Единствената разлика беше - много газове, опити за запек (аз нямах подобен проблем заради Глюкофажа, който пиех) и това, че като се наям, все едно не съм яла. Усещах празнота в стомаха, въпреки обилното хранене. Последното ми беше най-странно, никога не ми се беше случвало. По-скоро да ми стане тежко да, но да изпитвам глад 30 мин след ядене, не.
Тествах се на датата, която ми бяха казали - 12-ти ден след трансфер на 3-дневни.

# 418
Аз имах тъпа болка в корема и придърпване в яйчниците. Будех се по 3 4 пъти през ноща и пишках много често. Не можех да ям месо , само като го гледах ми ставаше гадно, като цяло липса на апетит. Телесна темп всеки ден 36,9 , попр ми е 36,4-5.

# 419
Момичета с положителен резултата какви симптоми имахте преди теста.

Всъщност като се замисля,четейки тук групата си казвах "аз нямам никой от изброените симптоми" и си казвах "ей няма да стане" ...обаче като се вгледах осъзнах,че бях спряла да пия кафе...пиех по едно сутрин,ала просто спря да ми се пие...и започна адски да ми се спи...мислех,че е заради липсата на кафе,ала причината бе друга 😊🙏😊 така,че май всеки организъм различно си реагира 😊 успех ти желая 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт