Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 645
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
Сега го питах,каза външна горна част на дупето,там да се слага Hug
Qwerty,  браво на твоя мъж Blush
Нещо специфично можеш ли да ме посъветваш за поставянето?
Аз ще разпитам и в клиниката, но все пак бих се радвала някой да ми даде жокери за по-лесно справяне.

# 241
Здравейте,  Момичета!  Предстои ми трансфер сега на 18.05, тъй като ще ми бъде първи,  искам да ви попитам какво е хубаво след трансфер да спазвам , какви храни да си ограничавам и какво изцяло да си забраня? Благодаря !🤗
П. С Успех на всички ни желая и да се радваме на пухкав финал! ❤️

# 242
Момичета сега видях че акарда ми са дали с изтекъл срок преди 1 година а вече пих. Претисни се. Какво да правя

# 243
Момичета сега видях че акарда ми са дали с изтекъл срок преди 1 година а вече пих. Претисни се. Какво да правя
Здравей, няма страшно. Колко да е изветряла ацетилсалициловата киселина?
Живей спокойно!

# 244
Здравейте,  Момичета!  Предстои ми трансфер сега на 18.05, тъй като ще ми бъде първи,  искам да ви попитам какво е хубаво след трансфер да спазвам , какви храни да си ограничавам и какво изцяло да си забраня? Благодаря !🤗
Здравей! Няма никакви ограничения, може и вино или бира да пиеш, но до първи положителен тест Wink Успех!

# 245
Понякога си мисля , че колкото повече се пазим, толкова по-зле. Че хората , които не са забременяли с инвитро и не са знаели че носят дете....да не е да не са пили бира, вино , че и ракия. Живейте си живота както преди....все едно , че нищо не се е случило Wink

# 246
Точно така Nerd
Мен ме беше шубе да кихна на първият си трансфер,пазех се като писано яйце,а накрая....бебе йок Grinning
Сега за вторият,живот и здраве,съм си казала,че само първите 3 дена ще почивам,след това ще си водя нормалният начин на живот.
Всичко е божа работа,като е писано да стане,ще стане.
Понякога си мисля , че колкото повече се пазим, толкова по-зле. Че хората , които не са забременяли с инвитро и не са знаели че носят дете....да не е да не са пили бира, вино , че и ракия. Живейте си живота както преди....все едно , че нищо не се е случило Wink

# 247
На мен сега след втория трансфер (ЗЕТ) ми се наложи да тичам из града като луда, за да мина преглед на колата, ма то газовата бутилка за смяна, айде и нея сменях, после преглед за нея, регистрация, че еле на втория ден минах и прегледа. Гледам да не се натоварвам много уж, ходя на дълги бавни разходки с кучето. Още от първия ден не го усещам  да трябва да лежа, направо ми е едно приповдигнато, дейно. В понеделник почвам работа, нова, след 3 месеца седене в къщи.

На усещане е, след първия трансфер много лежах, само до тоалет ходех и накрая спря развитие, но тогава така го чувствах, че трябва да лежа.

# 248

На мен док ми е казвал без много сладко, газирани, ананас и суши, това помня Simple Smile

# 249
Никой не пише днес..от сутринта само минавам да видя дали няма някоя положителна новина. Днес ми е 10 ден на две тридневни и не издържах Simple Smile. Сутринта бях в лабораторията, но резултатите ще излязат чак към 16:00. Макар да нямам големи очаквания и надежди, все си мисля, че е възможно да стане и от първия път Laughing

# 250
Nova защо да не стане, абсолютно има шанс да се получи от 1-ви  път Simple Smile стискам палци да се похвалиш.

Аз тихо си пия естрофем-а, появи ми се зверско главоболие, предполагам е от него. Утре ми е първа контрола преди ЗЕТ и ще питам и док.

# 251
  • София
Никой не пише днес..от сутринта само минавам да видя дали няма някоя положителна новина. Днес ми е 10 ден на две тридневни и не издържах Simple Smile. Сутринта бях в лабораторията, но резултатите ще излязат чак към 16:00. Макар да нямам големи очаквания и надежди, все си мисля, че е възможно да стане и от първия път Laughing

Nova777, успех на теб с тридневните! Аз ще пиша утре, тогава ми е кръвния и ще е ясно ще има ли корем или не 😆

# 252
Аз от няколко дни имам едно гадене сутрин и вечер и предполагам, че е от хормоните, защото започна на втория ден след трансфера. Та реших днес да направя теста поне да знам дали да продължавам да ги пия Simple Smile На мен Естрофема не ми пречи толкова, колкото прогестерона (Циклогест).
Елтиган, стискам палци.

# 253
На  мен днес  ми е 7-ми ден след трансфер на един петдневен и пуснах кръвен тест. Не мога да чакам още цяла седмица.

# 254
Стискам ви палци, момичета и ви чакаме с положителен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт