Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 49 506
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Мария Кирова, желая успех, от сърце!

Ди, да, свеж трансфер. След пункцията. Защо?
[/quote.                                                                                    Благодаря,успех и на вас 😊😊😊 искрено се надявам всички ни тук  в най-скоро време да сме с положителни резултати,аз чесно да ви кажа симптоми на бременна почти нямам 😁 но може би и е рано още.

# 601
Аз също нямам симптоми, постоянно чета някакви неща за кървене, леки болки и т.н., но всичко е много индивидуално.
И аз желая успех на всички!

# 602
Вие къде правите процедурата? Аз лично не съм мн.доволна от клиниката,която правя...и даже съм ди казала не стане ли и 2 опит местя се някъде другаде.

# 603

Ди, да, свеж трансфер. След пункцията. Защо?
Защото моя СЕТ го отложиха, може би док. се притесняваше от хиперстимулацията. Каза, че така яйчниците щели да си починат и понамалеят. Щом твоя лекар е преценил така, значи е правилно. Все пак при всеки е индивидуално. Общо взето питах по-скоро от любопитство. Успех, ще стискам палци 🤞

# 604
Да, моите яйчници са големи след стимулацията. И аз знам, че някои предпочитат да изчакат, за да се възстанови тялото. При мен затова и трансфера беше труден, даже мислех, че ще ме отложат за по-нататък, но го сложиха. И на мен ми е доста притеснено, но нищо друго не ми остава освен да чакам.

# 605
Момичета, днес получавам изведнъж режеща болка за 1 сек и спира и така няколко пъти. При вас случвало ли се е?

# 606
Момичета, днес получавам изведнъж режеща болка за 1 сек и спира и така няколко пъти. При вас случвало ли се е?
Случва се, даже и по време на по-напреднала бременност се случва, не е нещо притеснително. Може да изпиеш едно но-шпа, за да отпусне мускулатурата.

# 607
Момичета, знам че още е много рано да се правят заключения, но тази сутрин се събудих леко потна. Аз обикновено започвам да се потя през нощта няколко дни, до 1 седмица преди да ми дойде цикъла.
Мислите ли, че това означава, че ембриона не се е захванал и просто си ми започват симптомите на менструация?

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 12:43 от Adriana11

# 608
Момичета, знам че още е много рано да се правят заключения, но тази сутрин се събудих леко потна. Аз обикновено започвам да се потя орез нощта няколко дни, до 1 седмица преди дс ми дойде цикъла.
Мислите ли, че това означава, че ембриона не се е захванал и просто си ми започват симптомите на менструация?
Не, не е от цикъла, от лекарствата е, доста момичета сме така, аз всяка сутрин като по часовник в 7.30 се събуждам потна, не помня точно, от кой ден на трансфера, но е всяка сутрин, а кръвния ми е +, не се притеснявай за потенето изобщо.

# 609
Лолитка, благодаря ти за отговора.

Аз в момента слагам само свещички прогестерон, не взимам други лекарства.
Но нощното потене не е постоянно. Ако беше от лекарствата, трябваше потенето да започне отдавна. Тази сутрин го имаше, не обилно. И обикновено при мен се появява няколко дни, до седмица преди да ми дойде цикъла, затова исках да знам дали може да е показател за неуспешен трансфер.

# 610
Здравейте, днес ми е 5ти ден след ЗЕТ на два 5 дневни и от вчера ме мъчи гърло и хрема. Вземам стрепсилс с разрешение на лекаря ми и се наливам с чай, но много се притеснявам това да не попречи на имплантацията. Някоя от вас имала ли е такава ситуация?

# 611
Аз изкарах ковид в 9-10 г.с. Разрешиха ми до 9 хапчета Инфлуцид на ден и сироп Лихенсед 2*15 мл.  Инфлуцид-а много бързо пресича настинка и грип.

# 612
Аз изкарах ковид в 9-10 г.с. Разрешиха ми до 9 хапчета Инфлуцид на ден и сироп Лихенсед 2*15 мл.  Инфлуцид-а много бързо пресича настинка и грип.

Много благодаря!

# 613
  • до най-прекрасния мъж
Adriana11, симптомите на ПМС и бременност се припокриват почти на 100 % - спазми в корема, потене, гадене, придърпвания, болки и тежест в гърдите (аз съм в 11 г.с. и едва сега зърната ми станаха чувствителни и ме сърбят, а преди без бременност е имало моменти да не мога да си търпя сутиена). Понякога се появява и нещо странично, понякога симптомите са 1:1.
Моят съвет е да си изчакаш спокойно деня на теста. Това вглеждане във всичко само те напряга. И без симптоми, и със симптоми е възможно и да има, и да няма бременност.

# 614
Adriana11, симптомите на ПМС и бременност се припокриват почти на 100 % - спазми в корема, потене, гадене, придърпвания, болки и тежест в гърдите (аз съм в 11 г.с. и едва сега зърната ми станаха чувствителни и ме сърбят, а преди без бременност е имало моменти да не мога да си търпя сутиена). Понякога се появява и нещо странично, понякога симптомите са 1:1.
Моят съвет е да си изчакаш спокойно деня на теста. Това вглеждане във всичко само те напряга. И без симптоми, и със симптоми е възможно и да има, и да няма бременност.

Да, така е. Аз нямам спазми, гадене и т.н.

Спазмите и дърпането ги имах след пункцията, но сега отшумяха.
Други никакви симптоми нямам, затова попитах. Знам, че при всеки е различно, но от нещата които съм чела, аз нямам почти нищо като симптоми.
Пак казвам, потенето го споменах, защото тази сутрин се събудих леко потна, а обикновено седмица или няколко дена преди да ми дойде, се започва с въпросното потене.

Общи условия

Активация на акаунт