Пиенето при мъжете

• 20 233
  • 413
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък и една чаша вино да изпия, ставам неадекватна. Не знам как пиете и нищо ви няма, честно. Сигурно нямам тренинг.
На предишната ми работа яко се пиеше, даже и от обед, ако не пиеш с тях се сърдеха: който се цепи от колектива, колектива ти го нацепва колективно. Дори веднъж викаха линейка ( по сигнал), за да уволнят един за работа в нетрезво състояние. Ама явно нещо се уплашиха, че ще ги осъди и ще се върне на работа, та само го наказаха.
Аз съм против пиенето и не взимам мъж, който пие, дори и по една чашка. Обаче моята приятелка в момента ще ражда ( евентуално) дете от мъж, който пие. Не е алкохолик, но пие. Напусна мъж, който не пиеше, не пушеше, не я биеше, не и изневеряваше, кротко си лежеше на дивана, но я съсипа емоционално и я докара до хронична депресия, с неговото не, та не. Новият бил позитивен и веселяк. Аз акъл не и давам. Киселяка мога да го трая, щото ще го възприемам като част от мебелировката, но пиещ, та дори и да ми отговаря на емоционалните нужди не бих могла. Страх ме е да не стане алкохолик.

# 271
Бирата има по лек махмурлук, по тази причина съм я предпочитал. Можеш да се наложиш хубаво вечерта и на другия ден да си бачкаш нормално на жегата. С концентрата не  е така, на сутринта като пиеш вода и пак почнеш да залиташ...

# 272
Че къде ги слага тия литри?
Това са 7- 8 двулитрови пластмасови бутилки, по 3 лв., 24 лв. на ден, 700 лв. месечно. Ясно е защо не яде.

# 273
  • Sofia
Аз пък и една чаша вино да изпия, ставам неадекватна. Не знам как пиете и нищо ви няма, честно. Сигурно нямам тренинг.

Нищо общо няма тренингът, всичко е до организъм. Още от тийнейджърските си години се напивам изключително трудно.
В момента пресушавам бутилка просеко сам-самичка, без никакъв проблем, като седна да пия някоя събота вечер.
Ти пък чак неадекватна да ставаш от една чашка... По-скоро това е странното.

# 274
  • София
Кристина, аз алкохол изобщо не пия! Не ми понася! Много ми е добре така. Simple Smile) Просто я наблюдавам тази мацка и се удивлявам на нечовешката и физика...

# 275
Ляля да взема и аз да пия такива литражи бира да опъна бръчките и да извая тяло..Лошо няма.

# 276
Това е сигурен път към ада за мен. Дори си е наистина страшно, особено за жена.

# 277
  • София
Ако я видиш по обедно време ще видиш една красива и интелигентна жена. Никога няма да предположиш, че има проблем с алкохола... Друго се чудя аз... Дали защото пие само и единствено бира, а не концентрати, последствията от алкохола са по-забавени?!

Сега може и да държи физически, на 40 все още има капацитет, но алкохолът няма как да не се отрази, трябва да е някакво сериозно изключение. Пък и не яде, този организъм откъде си набавя вещества, бирата само някакви ограничени такива и калории може да достави? Тя деца има ли? Ч с такъв "режим", ще ме изненада, ако още има цикъл. Петната в паметта говорят, че не е без последствия, ако не друго, неврологичните увреди са й в кърпа вързани, и ще станат явни в даден момент. Явно има добър ген, но той ще я спасява до време.

# 278
  • София
more789, не те съветвам! Simple Smile) Както казах, мацката е машина.

Лъвица, и аз така мисля и много често я съветвам, внимателно, разбира се. Според нея проблем няма... Няма деца, за цикъл не сме говорили, нямам представа.

# 279
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мисля, че и гените играят роля.
Имах колежка в университета, тялото й не произвеждаше нещо си и те усвояваше алкохола: та налива и после излиза. Тя редовно се хващаше на бас с мъжаги за по бутилка-две домашна ракия, тя самата беше дребна и слаба.

От друга страна за азиатците казват, че им липсва също нещо и се напиват от много малко.

Та е напълно възможно някой да се напива от чаша вино, друг без проблеми да изпива бутилка.

# 280
То и аз мога да изпия 1 бутилка вино, и съм го правила, обаче ако го правя всеки ден...? Как ще се живее Simple Smile

# 281
Аз имам много познати, които пият. Даже един колега, изключителен професионалист, но пие от обед, водка, за да не мирише. Държи си я в бюрото. Не му личи, не заваля думите. За мен е алкохолик. Аз не бих го наела на работа, всички знаят, но не го уволняват.

# 282
Как е възможно да работиш хубава работа и да не шофираш? А как пиеш тогава от обяд?

Вечер и аз си сипвам чаша вино, но на обяд ако си на работа просто няма как?

# 283
Ползва метрото. В София има удобен транспорт до всички институции, почти никой не ползва кола в центъра. Обикновено си я оставят на някой паркинг до метростанция.

# 284
С напредване на ЕГН -то и пиенето се усеща в пъти повече. Няма начин да си пиеш от обяд и да си какъвто и да е професионалист според мен.

Общи условия

Активация на акаунт