Пиенето при мъжете

• 20 243
  • 413
  •   1
Отговори
# 255
Чувала съм, но не съм виждала да го прави, точно с тези приказки се оправдава: е, кво толко ,  знам си се добре. Това винаги-лесно-спиране така и не идва, защото не иска и не може да спре.
Не помня дали в тази тема го видях, в статия или видео - мит е, че е добре да се пие всяка вечер чаша червено вино.

# 256
Алкохолът нищо не е, дайте тест за пристрастеност към форума на бг мама.

На второ четене, я недейте.

# 257
Количеството има значение. Не всяка употреба е злоупотреба, поне според мен е така.

# 258
Е, то и на ММ лекари му бяха казали, че по-добре чаша алкохол отколкото хапчета за нервите. Ма те тия съвети като ги дават без да вземат предвид  особеностите на индивида, докараха ММ до алкохолизъм - и не пие в къщи. На връщане от работа минава през някое павилионче и се прибира наквасен.
Това е, че няма как да се знае кой има предразположение към алкохолизъм.

Може да се знае, когато поддържаш контакт с човека. На мен пациенти ми се обаждат за какво ли не, даже в ситуации, които никак не ме касаят пряко. Така обаче знам какво става с живота им и бих могла да съм полезна. Това пий алкохол вместо хапчета да го приказвам на конвейр, по-добре да се направя на приятно разсеяна.

# 259
Щом не му пречи на човек нека пие.Може и да започне от сутринта за отскок.Рано или късно ще му се отрази я в килцата,я в лицето ,я в черния дроб важното е да не пречи на останалите

# 260
  • София
Аз познавам алкохоличка, която започва да пие бира от сутринта. На ден изпива над 15-20 литра и нищо и няма. Слаба, без корем, в лицето също е добре, няма бръчки и торбички под очите... Не яде нищо, само пие. Така е от 14-15 годишна, сега е на 40. Здрава като бик! Машина!

# 261
Изобщо не вярвам в тия неща. Пиене от сутринта и ти няма нищо. Няма как да стане. Кой издържа такива безработни алкохолици се чудя само.

# 262
  • София
Аз я гледам и вярвам! Наистина нищо и няма! Бианка, намира си! Тя е красива и не и е проблем.

# 263
Намира си мъже, които да я търпят да пие от сутринта и да й плащат всички разходи? Моето въображение отказва да го приеме това Simple Smile

# 264
  • София
Аз също съм се чудила на тези мъже, но има много самотници, които в стремежа си да имат каква да е жена и секс, преглъщат някои неудобства в поведението и... Иначе изцепки е имала много...

# 265
Някои неудобства.... жената сигурно повръща по цял нощ като чета какво изпива Simple Smile

# 266
  • София
Не повръща! Но има бели полета в паметта, напива се някъде и не си помни домашният адрес, за да го каже на таксиджията... Заваля думите, няма срам от нищо... Simple Smile

# 267
Грешка, алкохолиците не повръщат. 😂

# 268
Пффф после нищо й нямало Simple Smile

# 269
  • София
Ако я видиш по обедно време ще видиш една красива и интелигентна жена. Никога няма да предположиш, че има проблем с алкохола... Друго се чудя аз... Дали защото пие само и единствено бира, а не концентрати, последствията от алкохола са по-забавени?!

Общи условия

Активация на акаунт