Пиенето при мъжете

• 20 230
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не знам, ама аз се радвам, че не пия... не мисля калории, не мисля бирени коремчета, не мисля кой ще ме прибира вечер вкъщи, не мисля на кой орган ще ми се отрази... не мисля, дали някой няма да ме нарече алкохолик в бг мама Joy

# 286
Ей това последното би ме отказало само. 😂

# 287
Цитат
Всеки има нужда да се отпусне, да се разтовари, но това не е моето нещо. Не пия и не мога да се справя с чувствата си в тези ситуации. Мога да кажа, че ненавиждам пиенето му.
И аз ненавиждам такова състояние,и такива мъже винаги са ме отблъсквали.Не виждам как ще го промениш.Невъзможно е.Търпиш и се напрягаш вътрешно,но това е до време,или кой откъде е.

# 288
Ляля, без да се обиждаш, но - жена, която пие по 15-20 кила бира на ден и изглежда добре, и е здрава, красива, и няма проблеми? При това от години.
Или пресоляваш манджата с количеството, което пие, или си с нереалистична представа за здрав, добре изглеждащ човек.

# 289
  • Варна
Тя сигурно не помни и с кого спи. А това, че не се храни е за Гинес. Може би "лекува" болна психика с литри.
Не ми е ясно, какви професии си позволяват да пият, в работно време?

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 13:53 от Viviana91

# 290
15-20 литра бира на ден, всеки ден няма никакъв шанс да ги изпие, дори да е 150 кг мъж със солиден стаж в тая област. По-скоро става въпрос за 10-тина бири, което пак си е много и за жена. Има такъв вид бирени алкохолици им викат, не са по-различни от другите.
За пиенето и работата, имаше такъв лаф- по-добре пиян майстор от колкото трезвен некадърник...

# 291
Много ми е зор какво ще си помислят бг мамите за моето пиене. Ама нали съм от тези, които си броят калориите, карам го умерено.

# 292
  • Пловдив
Ама чисто теоритично да не е за бира. Кога успява да изпие един човек 15-20 литра каквато и да е течност за деня и да ги изпишка?
То едно уриниране е към 300 мл. май...., което значи 50 уринирания за деня, което значи пишкане по 4 пъти на час /ако деня е към 12 часа/.
Аз и не виждам как ще уринира повече от 300 мл. еднократно жена, която изглежда добре и няма корем и т.н., щото нали ако уринира 1,5 л. значи примерно пикочния и мехур е с този обем и то няма как да се скрие в едно слабо тяло този обем.

# 293

Не ми е ясно какви професии, си позволяват да пият в работно време?
Познавам едни такива, воглаве с шефа им, частна фирма.
Не прекаляват. По една- две бири наобяд, следобед едно- две малки- който иска. Млади момчета, айти- та.
Имат си бар, хладилник, всичко от - до е заредено.

# 294
Ляля, без да се обиждаш, но - жена, която пие по 15-20 кила бира на ден и изглежда добре, и е здрава, красива, и няма проблеми? При това от години.
Или пресоляваш манджата с количеството, което пие, или си с нереалистична представа за здрав, добре изглеждащ човек.

15-20кг е силно преовеличено Simple Smile Но познавам такава, която пие по 1-2 л. Сигурно 80% ще и завидят на тялото!

По стандартите за алкохолизъм, който срещнах по-горе...Аз съм отраснала в семейство алкохолици! Да са ми живи издрави да ни събират.! .И аз самата съм алкохолик!

# 295
15-20 литра да не се изказвам категорично, че съм виждал всякакви образи, ама мисля, че физически е невъзможно. За 20 бири (10 литра) знам, че става в еднократен маратон за 24 часа. Обаче слаба жена абсурд, най-много 2 двулитрови или 7-8 бири на ден, мисля абсолютния таван е това.

# 296
  • София
TeoYo, нищо не пресолявам, не преувеличавам, жената наистина изглежда много добре! Аз самата съм удивена! Защото познавам мъже алкохолици, които за много по-кратък период развиха различни болести или се споминаха, а въпросната жена е непоклатима... Знам, че на всички ви се струват много тези 20 литра, но съм била свидетел как през обедно време тя изпи 5 бири и съвсем леко заваляше говор! Не залиташе, нищо! Отиде и си купи 2 двулитрови бири, за по-късно. Ходи с голяма, обемиста чанта. Работи сама в стая, няма кой да я види. Вечерта е изпила още 3 двулитрови бири по думите на познат. Сутринта не знам колко е пила и затова закръглям сметката на 15  литра бира, за да не ви шашкам.

# 297
  • Варна
Какво работи тази жена? Всъщност, си била свидетел на 5 изпити бири.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 20:40 от Viviana91

# 298
  • София
Сама си е шеф, Вивиана. Няма как да съм свидетел на всичко, което прави, нали така?! Не съм си и поставила за цел да я следя и шпионирам. Достатъчни са ми разказите на хората с които пие, сервитьорката... Те, фактите сами се бутат пред очите ми.

# 299
  • Варна
О.к., каква и е професията?

Общи условия

Активация на акаунт