💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 973
  • 928
  •   1
Отговори
# 180
Дани и Дени, както и Яница и Момчил вече са за излизане, наистина.
Дени вчера се хилеше като идиот, а то не беше хич смешно. Дани не само, че е глупав, но и доста простоват, обикновено не си позволявам да говоря така, но ако съм на мястото на Денислава и след предаването гледам епизодите, ще си плюя на петите. Този не мисля, че ще се подобрява, да не кажа, че май и по-зле ще става с времето. Това момиче може да си намери много по-добър партньор. Аз не виждам никакво уважение на Даниел към Денислава. Прилича ми на пасивен агресор, за който все жената е виновна.

Яница и Момчил, там е същото, само че в полза на Яница. Момчил ако е умен ще си даде сметка за какво става въпрос.
Вчера цялото предаване беше намръщена и нацупена. Имаше кофти вид, дано не е болна. Изглеждаше зле. Според мен те вече се наситиха на играта и искат да си ходят. Така ми се струва.

# 181
  • Испания
Скрит текст:
Дани и Дени, както и Яница и Момчил вече са за излизане, наистина.
Дени вчера се хилеше като идиот, а то не беше хич смешно. Дани не само, че е глупав, но и доста простоват, обикновено не си позволявам да говоря така, но ако съм на мястото на Денислава и след предаването гледам епизодите, ще си плюя на петите. Този не мисля, че ще се подобрява, да не кажа, че май и по-зле ще става с времето. Това момиче може да си намери много по-добър партньор. Аз не виждам никакво уважение на Даниел към Денислава. Прилича ми на пасивен агресор, за който все жената е виновна.

Яница и Момчил, там е същото, само че в полза на Яница. Момчил ако е умен ще си даде сметка за какво става въпрос.
Вчера цялото предаване беше намръщена и нацупена. Имаше кофти вид, дано не е болна. Изглеждаше зле.
Според мен те вече се наситиха на играта и искат да си ходят. Така ми се струва.

Те и какво са играли! Играта "стоене пред телевизора и чакане на прегръдки".

След епизода днес - лайв с Елена и Пламен, Стефания и Анжело.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 20:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 182
  • София
Ох, Тяна ще преподава, толкова ѝ се иска. Професорката.

# 183
  • Испания
Ох, Тяна ще преподава, толкова ѝ се иска. Професорката.

...по космонавтика/аеронавтика.

Отново започва тъпо.

# 184
Ама тези неща не са забавни 🙄

# 185
# 186
Яни и Тина ми изглеждат леко потиснати.

# 187
  • София
Вальо му напират сълзите като чу за майка си. Може би не е добре, не знам. Да са им живи и здрави близките и те.
Всичко е само игра. Simple Smile

# 188
  • Испания
Мохамед пак сглупи.

# 189
Яница продължава да изглежда зле.
А майката на Момчил обичала Яница и я приемала като дъщеря. Леле майко ...

Да не би да има нещо сбъркано в нас 👀 аз вече това започвам да се чудя. Аз ако се държа като Яница, сигурно няма да ме търпят и 2 месеца, още по-малко семейството на мъжа им. Явно нещо повредата е в моя телевизор 🙄

# 190
  • Испания
За по телевизора всички ще се обичат и обожават.

И майката на Иво е с козунак на главата.

Тяна: "Теб доста те лъже".

Свекърва ѝ: "Той не лъже, той ми спестява".

Тяна: "Ти си му прощавала по-лесно. Той не е добре".

Толкова за хармонията.

Не показаха надписа на последния триъгълник. Беше сложен наобратно.

Хайде, натамъниха ги.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 21:32 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 191
Тяна и свекървата доста си приличат.... Като майка и дъщеря са Joy

# 192
С Полина и "мами" играта ми се струва доста предубедена.

# 193
Малко не е честна играта при По и Мо...

# 194
На Полина въпросите бяха по-лесни!

Общи условия

Активация на акаунт