💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 963
  • 928
  •   1
Отговори
# 165
Това е малко като връзките на обувките на Мохамед. Не можеше да се обуят и да се носят, но условието връзките да минат през всички дупки беше изпълнено.

# 166
  • София

Един за друг (04.05.2021) Сезон 2 Епизод 32

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 23:53 от Mari_Mar

# 167
  • SF
Това е малко като връзките на обувките на Мохамед. Не можеше да се обуят и да се носят, но условието връзките да минат през всички дупки беше изпълнено.

Точно така! Ако им бяха казали, че след нанизването трябва да ги обуят и да тичат, Мохамед щеше да изгуби играта. Аз пък се възхитих на тази находчивост.
Иво сякаш случайно помести с гърба си навеса и реши, че ще го удържи. Щеше да е тъпо, веднъж повдигнат, да го върне на земята и краката да се разместят.

# 168
какво и имаше на яница в този епизод - освен, че без грим, като говореше при залозите ми се стори сякаш е ревала или е болна?

# 169
  • Берлин
Снощи ми беше скучно. Поне някои неща се уточниха: Яница без грим и като вапцана циганка за продан, на Тяна най-важното й е косата (то пък една коса), Мо без Поли за пореден път е трагедия, Дени е лигльо, леке и л@йно (не се извинявам за епитетите), Вальо е екшън герой... Пропускам Тинчето и Мирко - там пък Емо очевадно има симпатии. Та цялата работа е "отиваме на куупоон", изпято от Джорджано.

# 170
  • earth
Иво е изцяло, напълно обезкосмен.

# 171
  • Sofia
Това какво общо има с участието и цялостното му представяне?

# 172
  • SF
какво и имаше на яница в този епизод - освен, че без грим, като говореше при залозите ми се стори сякаш е ревала или е болна?

Може и да е вярно. Това не е от онези риалитита, в които ни показват кой от какво се е разстроил и дали е плакал. Всеки човек има по-добри и по-кофти дни с напрежение или нездравословно поведение.
Яница не беше без грим, просто беше по-унила и без настроение. Дано не е била болна наистина.

# 173
  • earth
Нищо. Направи ми впечатление.

# 174
  • Варна
Защото Стефи и Анжело победиха безапелационно и в трите игри и спечелиха най-много пари. Не е честно да се напътват да са първи и да отпаднат на базата на симпатии.

Според мен не е на база симпатии, оставиха Зори и Вальо, защото са лесна конкуренция.

# 175
Мноооооооооого безинтересен епизод!

# 176
  • Sunshine state
Снощи гледах до Поля и Мохамед и ми стана супер скучно, та си пуснах Биг Брадър Фемили, че една добра душа го е качила в youtube.

# 177
  • SF
Според мен не е на база симпатии, оставиха Зори и Вальо, защото са лесна конкуренция.

Да, има такова нещо. Но резултатът е същият - една двойка остава  за сметка на друга.

# 178
  • earth
Д2 без да искат направиха добър залог.

Критерият на Кели за размер на залога в този случай (even odds) е просто:
залог = 2*p -1,
където p - вероятност за победа. За да залагаш > 50% от капитала си, трябва да очакваш > 75% вероятност за победа. Допълнително по-добре е да се греши откъм по-малък залог.

Критерият на Кели е за оптимизиране на печалбата след голям брой залози, така че не е точно приложим тук (само два залога), но дава ориентировачно горна граница за размера на залога. Очевидно е, че участниците винаги залагат твърде много.

П.П. Ако на някой му е интересно да научи повече за теорията на вероятностите при залаганията, вижте книгите и статиите на Edward Thorp. Ето тази например обяснява различни ситуации много добре:
https://www.eecs.harvard.edu/cs286r/courses/fall12/papers/Thorpe … Criterion2007.pdf

# 179
Изпитанието на мен ми хареса, този път май нямаше таймери (освен за навеса), ами беше важно да помислиш преди да започнеш да стреляш. Навесът май се различаваше от миналогодишния, макар, че играта се повтаря. Хареса ми, че трябва да се сетят  и как да го сглобят за 15 мин.
Като зрител, не ставаше ясно къде са снайперистите, от коя страна трябва да застанат играчите, за да не са мишена. Гледах и записа, но пак не ми стана ясна схемата, защото са снимали от различни ъгли операторите. Можеха ли да ползват и гумите за покриване на жените?

Тяна и Иво - Тяна беше като, че ли най-подходящата за лежане, беше се свила като дете. Може би тя има и най-малко кг от жените, не знам? Играта на Иво най-много ми хареса - и като стрелец, и като мъж, че запази без вражески изстрели, и за техническата му култура - все пак ТУ  е учил. А Тяна само за косата си мислеше, какво ли пък би станало, ако я облее кофата с боя? Точността на Иво е от игрите на фунийки и много бързо приключваше с колчетата, нямаха време да уцелят Тяна. При навеса, наистина се надигна по едно време, не знам какви са точно правилата, явно това не е предвидено, по-скоро е трябвало жената да е под навеса, за пръв път някой мъж сяда отдолу, няма лощо, да я пази ,,,"косата де", Simple Smile

Тина и Станимир - Интересно Тина не я уцелиха нито веднъж. Станимир си е спортна натура, явно стрелбата по панаирите му е била полезна. Тина  не говореше целенасоченоо,  и по този начин, както сама каза, поне не му е пречела.  И за навеса му помогна, браво! Ще се кажат накрая - силна двойка.

Дани и Дени - Страхотен залог 200 лева, току виж се окажат с много пари накрая. Дени беше по-нахъсана и издържа на стрелбите, а тя май много получи, тя не би се отказала от играта, както другите жени. Дани, пък,  в тази игра си мислил само за рамото си. Дени, милата, утре иска да компенсира в женската игра.

Полина И Мохамед - Военно училище завършил Аладин, но му липсваха подкрепления от останалите командоси Simple Smile На база1 уцелиха Полина по рамото и загуби първия живот. На база 2 Полина не беше уцелена. По Мохамед,
 обаче, и на двете бази, стреляха в лицето! На пункт 3, първо я сложи от едната страна на колата, после я премести от другата и докато той си стреля, Полина я подпукаха, че чак да спре изпитанието...а уж трябва на 'всяка цена'...Оказа се, че и на база 2 и 3 Поли е била без защита. Чист късмет, че не била уцелена! - как ви се струва... за база 2? Стрелците нещо?? "Антитактика" и губят 2733 лв, май най голям залог от губещите двойки имат. Мишо, в крайна сметка, пак доказа кой е по-умен в двойката.

Вальо и Зори - на база 1 нито един уцелил Зори, Вальо поне е видял в казармата как се готви,  залегна над жена си, стреля с една ръка. Зорница го успокояваше, че бил паниран, усещала го. На база 2 два пъти уцелена. -Довечера ще пиеш парацетамол!,
-Няма да пия!
- Ще пиеш!
 - Добре, ще пия.
Накрая много се надъха, че бил много добър, станали силна конкуренция Simple Smile

Яница и Момчил - евала, че Момчи спря играта, сам взе решението, като видя, че 2 пъти са уцелили Яница в главата. Още на база 1 Яница е била мишена. Имаха още един 'живот', но щом толкова боли.... Като изпищя 2 път Яница, той си се разхождаше "По главата ли те удариха?" , не беше уцелил нито едно колче.

Боя се, че в днешни времена, няма армии. Добре, че и войните са далеч по-сложни, че даже не се изисква да са ходили мъжете в казармата.

Общи условия

Активация на акаунт