💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 986
  • 928
  •   1
Отговори
# 225
  • earth
Д2 без да искат направиха добър залог.

И след това се осраха.

# 226
Този Дани с тази маминка, дали пък не е отговарял така нарочно за да спечелят играта,а другото Д не се усети  ?
Коментар за спорлера преди няколко страници :
Скрит текст:
Поли и Мишо да не би на играта утре да получават контузията ?

# 227
  • Берлин
Ако Денка има една функционираща мозъчна клетка, следва да приключи незабавно отношенията си с тоя дрисък. Този ми е много по-противен от Яница.
Тяна е взаимствала несменяемата прическа от свекито. Там видях много фалш.
Защо семейството на По се държи с Мо като ветеран от война?
И това Тинче като зейна с тая уста...малииии

# 228
  • SF
Миналата година как си получаваха шамарите? Не си я спомням тази безумна машина.
Яница вероятно не е злобна, но се прави на интересна. Играе го малко отворена, напориста, контролираща. Може би е мило момиче, но иска да се откроява с хъс и амбиции. Когато ги няма наистина, ето това се получава. Човек с весел характер и друг поглед върху ситуацията, както е Момчил, би живял леко с такъв модел до себе си. Затова според мен си отиват и са си един за друг.

# 229
  • Испания
Миналата година нямаше шамари. Депилираха мъжете.

А в играта от онзи ден обстрелваха жените през цялото време, не само на определените за стрелба точки.

# 230
  • SF
Ааа, да, вярно! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Затова не го помнех това безумно махало.

Родителите на Поли какви бидони са. Поли е копие на майка си. Видях я как ще изглежда след около 20 години.

Много сполучливи им бяха снимките със състаряването. Simple Smile Много правдоподобно ги бяха издокарали. Simple Smile

# 231
И аз това си помислих-ето я Поли след 20 г.Съща маминка,но разбираемо е на кого другиго да прилича.
Чакате Дени да остави Дани,е как ще стане? Simple Smile Милена -жена на 42 не се усеща каква го играе в тяхната връзка ,та тези ли деца.Още са толкова пресни няма скоро да се усети.Аз им пожелавам да им се получи,но ако Дани се откачи от мама,а Дени престане да му трепери и всячески угажда.Но в такива случаи маминка е виновна,той до такава степен е свикнал на това поведение и повтаря модела и в своята връзка.Майка му:нормално е Дани да се сърди?!И що да е нормално,да не е още в детската градина.Simple Smile

# 232
  • SF
Аз пък не останах с впечатление, че Даниел е по-привързан към майка си, отколкото към Дени. Майка му е готина, млада, вероятно са си близки и имат приятелски отношения. Сигурно им е кеф да се събират на кафе, да си обсъждат и споделят.
Това, че казва "мама" - те така си се лигавят и това шони-мушони-шушони донякъде е привнесено и от Денислава, отношението им към кучетата им... Не е проблем, че казва "мама си е мама". Това е заучена фраза, а Дани разполага предимно с такива. Ако при споменаването на мама, която е здрава и права, очите му се пълнят със сълзи и брадичката затрепери, вече е друго нещо.

# 233
Мисля, че не е редно така да се говори за възрастни хора - бидони били и т.н. пълнички са хората, ама не може всички да са манекенки като нас.
Много добри хора са и се разбират с младите.

# 234
Дени, ако реши да създаде семейство с Дани ще й е много трудно все тя да дърпа семейството напред и според мен в един момент ще се измори. Него не го мисля, той ще се прибере при маминка.

Майката на Поли според мен беше най-нормална от всички ама е тъща все пак. При всички останали имаше много фалш, но за по тв какво друго да кажат/покажат.

На Тинчето не й блазирам, хубаво са избягали в Англия Grinning

# 235
Сега си пуснах да гледам "Един за друг" и нямам думи вече за този Даниел. Не стига, че страхлив,  нервак ми и мамино синче излезе. Чак се нервира, че не познали отговорите Дени и майка му. Ами кой ще предположи, че на всичко ще отговори с "мама". Не знам това хубаво момиче какво прави с него? Този освен да и набива комплекси и да я прави нещастна не виждам да я обича. Той си обича мама и по- добра за него няма, няма и да има. Много ми е антипатичен, след тази игра- още повече.

# 236
И аз сега върнах епизода. Мисля, че думите за Даниел не стигат. Всеки път оправдания, страхлив, не знам дали има 1 игра до момента в която нещо да му се е получило..

# 237
И аз сега върнах епизода. Мисля, че думите за Даниел не стигат. Всеки път оправдания, страхлив, не знам дали има 1 игра до момента в която нещо да му се е получило..
Имаше.При играта "Фифи перото"добре му се получи.Показа сила и мощ.Само не разбрах в тази така трудна игра ли си изкълчи рамото,че така бе оплакан от любимата му?Simple Smile

# 238
  • SF
Мисля, че не е редно така да се говори за възрастни хора - бидони били и т.н. пълнички са хората, ама не може всички да са манекенки като нас.
Много добри хора са и се разбират с младите.

Е, аз мисля, че не е редно така да се говори и за млади хора - мамини синчета били, козунаци имали на главите... Говорим си, каквото мислим. Като ми приличат на бидони, няма да напиша, че не са манекени като нас.
Да, добри са хората. Да, добре са се напаснали като семейство. Имат си бизнес, имат си обноски, имат си любов, много се харесват. Но... в онзи пост коментирах външен вид. В друг ще пиша колко много я прегръщаше зетят, целуваше я по челото, просълзи се, като я видя. Нарече я "мама". Както и Дани нарича неговата. Още положителни неща да пиша ли? Щото, ако искаш, мога.

# 239
И аз не виждам никакъв повод за възхищение при родителите на Поли. Нормално семейство на възраст. Те бяха единствените, които бяха двамата, или бяха показани двамата. Вероятно са приятни хора, но с нищо не ми грабнаха вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт