💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 992
  • 928
  •   1
Отговори
# 240
Уж, детска любов били, ако не бъркам Д2. И Дени заради него се е върнала от щатите.
Обаче никак не ги виждам заедно в далечно бъдеще. Любов, любов, но само тя не стига.
На Дени ще ѝ просветне в един прекрасен миг, че само тя прави всичко в тая връзка.
А мамин Дани ни-що! и е във некъв филм. 🤣 Постоянно.

Да, снощи с ММ дружно отбелязах ме, че Поли е 1:1 като майка си.

Довечера играта я помня от мин. година. Тежка е.

# 241
...
Довечера играта я помня от мин. година. Тежка е.

Игра за академици Grinning И бисери.

# 242
  • Далечният изток
Не е необходимо чак да им се възхищава някой, но няма нужда и от злобни коментари. За семейството на Поля говоря. Мисля, че майка ѝ беше най-естествена. Другите бяха много притеснени и изглеждаха някак изкуствени.

Дани не го харесах нещо още от първото предаване, имало е защо. Момичето, с което би трябвало да си доказват, че са един за друг, се оказа, че го дразни, че го ядосва, че нямат общи вкусове, а с мама си споделя, мама го глези, мама го успокоява, мама го разбира.... В предаване за двойки, ти да отговаряш - мама?! Дени е готина, тоя не я заслужава изобщо...

# 243
Е това му се вика късмет,Яница е попаднала на много свястна свекърва, от там идва явно и този кариерен подем,а и доброто възпитание на Момчил. Яница доста приятно се държеше снощи, добре й влияе свекървата,дано успее да й попълни пропуските във възпитанието ,мъдра жена изглежда ,има шанс да се справи.
Даниел ,не знам дали  си струва да го коментирам. Много трудно ще й е на Дени ,ако остане с него,там шанс за оправия няма никакъв!
Жал ми става за Дени,с този изкуствен смях,прикрива срама и неудобството ,личи й ,че не се чувства комфортно въобще .
Дано отпаднат по-скоро,и да се свършва  с този цирк,нито са хармонична двойка в играта,нито в живота.

# 244
Вече почти всичко е казано, но да си кажа и аз мнението!😉

Дени наистина трябва да изгледа епизодите отново и да помисли заслужава ли си да стои при това момче. Още преди време писах, че усилията да са заедно са само от нейна страна. Не знам какво точно е видяла в него, но ми се струва прекалено да търпи всичкото това. Той е завършен егоист и мухльо, отгоре на всичко няма грам чувства към нея. Даже не е толкова привързан към майка си- просто нея си я чувства като част от семейството- Дени все едно е съквартирант дето трябва временно да търпи.

Иво как си е избрал жена по калъп намайка си - не знам. Изключително фалшиви ми се видяха и двете!

Изобщо свекървите не ми направиха добро впечатление. Единствената добронамерена беше майката на Момчил. Тази Яница голяма късметлийка- при този нейн чапат характер - да й се падне най-разбраната свекърва!😁 Странно е обаче, че работят заедно. В един момент ще почне да им пречи. Може Яница да се премести преди това- като гледам интересите са й в друга посока!

За това, че Мо игра с тъщата- отново не бяха равнипоставени. Каквито и да са им отношенията- на въпроси като:кой ще направи всичко за него?- отговора е логичен- друго е ако беше в играта и майка му. На мен родителите на Поли ми харесаха- нормални, добронамерени хора, даже и чувство за хумор имат. Сигурно и някои от чертите на Поли имат- амбиция, желание да се покажат винаги в най-добрата светлина, но тези качества не са непременно лоши. Лигавенето с прегръдките и целуването ми идва повече. Любовта и уважението не е нужно да се демонструрат чак пък толкова- особено при зет и тъща.

За Вальо и Зори също не беше много справедливо, защото брата пък е страничен наблюдател и винаги може да прецени по трезво, а и с него Вальо е бил по искрен ако му споделя с коя как се чувства. На майка си и жена си- може да е спестил нещо за да не ги засегне.

# 245
Жал ми е за Деница, с този мамин сладък хич не и е лесно.

# 246
Свекитата се държаха добре.Харесаха ми майките на Момчи и на Поли. Майката на Дани има глас като на Богдана Карадочева певицата. Интересен, нисък  и дълбок.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:50 от *Камея

# 247
  • Испания
Глас на жена, пушеща голямо количество цигари.

# 248
Не е необходимо чак да им се възхищава някой, но няма нужда и от злобни коментари. За семейството на Поля говоря. Мисля, че майка ѝ беше най-естествена. Другите бяха много притеснени и изглеждаха
Съгласна съм с това, грозните  определения за физиката на  хората са ми неприятни. Съвсем различно е ,когото се  коментират "гайтан веждите " , патешките усти, или бронза на участниците.
Точно родителите на Поли ми се видяха  свестни, и най-важното ,много подкрепящи децата си!

# 249
  • Варна
Таз годишните участници са големи карикатури, със свещ да ги бяха търсели, нямаше да могат да си съберат.
От мъжете симпатизирам на Станимир и Момчил, от жените може би на Зори, но донякъде.
Тинчето като зене с тази уста или започне да мяука и натискам без звук, просто е!
Полина я оприличавам на лисицата от Косе Босе, не ми харесва и МО, искам да отпаднат.
От свекитата най ми допадна майката на Момчил, другите не.

# 250
Споменаха ,че са избрани из между 2хил.други заявили желание да участват!
Страннен кастинг е бил,или пък баш такива са търсили.

А за Даниел от Д2,още във визитката им ,ми направи не добро впечатление. "Напрягаше се" още там ,че го дразни  нещо Дени.

# 251
За Вальо и Зори също не беше много справедливо, защото брата пък е страничен наблюдател и винаги може да прецени по трезво, а и с него Вальо е бил по искрен ако му споделя с коя как се чувства. На майка си и жена си- може да е спестил нещо за да не ги засегне.
Е зависи, според мен те даже бяха в по-неизгодна позиция, защото докато снаха и свекърва винаги могат да отговорят от собствена гледна точка, то братът е трето лице. Аз честно казано не мисля, че братът на ММ например ще уцели някои от нещата, които питаха.

# 252
Не е необходимо чак да им се възхищава някой, но няма нужда и от злобни коментари. За семейството на Поля говоря. Мисля, че майка ѝ беше най-естествена. Другите бяха много притеснени и изглеждаха
Съгласна съм с това, грозните  определения за физиката на  хората са ми неприятни. Съвсем различно е ,когото се  коментират "гайтан веждите " , патешките усти, или бронза на участниците.
Точно родителите на Поли ми се видяха  свестни, и най-важното ,много подкрепящи децата си!
Въпреки външния вид, родителите на Поли и на мен ми се видяха доста земни, нормални и приятни хора. Майката на Момчил пък е доста умерена и балансирана и това влияе положително на Яница явно.

# 253
Интересни майки в тази игра.
Повечето някак визуално си приличаха със снахата. Фройд .
Скрит текст:

Направи ми впечатление Мохамед колко е висок, беше по-висок от Емо, който ми изглежда висок човек. Но на телевизора, Мо изглежда по-нисък. Иво също по-висок от Емо.

Д/Д
Майката на Дани имаше много нисък дрезгав глас.
Да се върнеш от Америка да  се събереш с Дани...Няма ли момчета в тая Америка?

1. С коя повече си споделя? -  с майка си
2. Коя го успокоява повече? - майка му
3. Коя го дразни повече?- Дени,   а майка му го дразни, че го кара да учи.Simple Smile
4. Коя го разбира повече? - майка му
5. Коя го глези?- майка му
6. С коя има по-близък вкус за филми и КНИГИ?- майка му

Т/С
1. Коя готви по-добре? - мама
2. Коя е с по-широки пръсти? - Тина. Не събира за жилище.
3.Коя го злепоставя/засрамва повече? - Тина, "нямаше как да отговори мама на тоя въпрос"
4. Коя по-лесно му прощава? - Тина
5. Коя се оплаква повече от него?- Тина, "мята си чорапите наляво-надясно"
6. Коя е по-контролираща? - майка му отговорил в анкетата, но сега казва Тина, объркал се бил.

Я/М и мама Гаци, колежка на Яница. Simple Smile
Като гледам и Момчил е малко, мамино синче
1. Коя е по-строга?- Яница
2 Коя го успокоява? -майка му
3. Коя повече харесва шегите ми? - майка му
4. Коя е по-пестелива? - майка му
5. Коя му прави повече забележки? - Яница.
6. Коя го злепоставя повече? - не стана ясно

И/Т
1.Коя ще го защити дори и да не е прав? - мама
2. Коя повече го изслушва? - Тяна
3. Коя по-вероятно ще забележи, ако лъже? - Тяна. Майката каза: "той не лъже, спестява истината." А Тяна го лъже за цените на покупките
4. Коя по-лесно му прощава? - мама
5. Кой го дразни повече? - мама, много подробна и много му звъни
6. Коя е с по-мек характер?- Тяна

# 254
  • sofia
едно е сигурно😊довечера ще се посмеем 😀

Общи условия

Активация на акаунт