💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 993
  • 928
  •   1
Отговори
# 255
Даниел ,не знам дали  си струва да го коментирам. Много трудно ще й е на Дени ,ако остане с него,там шанс за оправия няма никакъв!
Жал ми става за Дени,с този изкуствен смях,прикрива срама и неудобството ,личи й ,че не се чувства комфортно въобще .
Дано отпаднат по-скоро,и да се свършва  с този цирк,нито са хармонична двойка в играта,нито в живота.
И аз точно това забелязвам, че Дени се опитва да прикрие всъщност колко нелепо я кара да се чувства Даниел с поведението си. Тя е обичащата по- силно в тази връзка, а той е вечно недоволния. А не се вижда, че с поведението си само биберона му липсва. Дени не е щастлива с него, това си личи, колкото и да се опитва да го прикрива. Много компромиси прави със себе си, заради тази връзка и чувствата си. Ако не е тя, всичко да е приключило между тях.
Иначе майката на Даниел ми хареса, много приятна жена е,  но да го беше възпитала, че с мама е до морето с либе през морето.

# 256
Дени и Дани казаха, че са се запознали в 7 - 8 клас. Даниел си е останал на същото ниво в развитието си, разлигавен и мамино синче. Дени се е върнала от Америка тогава са започнали връзка. Не знам какво му е харесала и докога ще има сили да го дърпа.
Защо не излъчиха Яница как си гледа снимката като баба? Сигурно много се е депресирала, че и на нея това ще ѝ се случи. Тя в последните епизоди много нервна и напрегната изглеждаше. Дали е болна, изморена, недоспала, в ПМС, цикъл, но не е в кондиция. Много й е дошло натоварването. Майката на Момчил малко й върна спокойствието.
Днес ще видим колко минути ще имат да решават кръстословицата. Може някои двойки да се откажат още в началото, че ще е доста тежко.

# 257
Яница спря да си слага хайлатър.
Някой от операторите може да ѝ е казал, че лъщи като луминисцентна ламБа. 😅
Но, да, има уморен вид.

# 258
Нали се сещате, че предаването е свършило отдавна, двойките са си заедно, никой никого не е зарязвал, така че това, което мислим за Денислава и Даниел си е само наша работа 😀 тя явно има друго мнение.
Между другото, аз не смятам, че тя се смее, защото й е неудобно и виждаш ли, прикрива му срама, от къде толкова акъл и съобразителност.
Явно така им е добре, Денислава е симпарично момиче, без мъж няма да остане, но явно си го обича.

За Яница, факт е, че това момиче има страшен късмет. Попаднала е в хубаво семейство. Ама така е, хубавите ябълки прасетата ги ядат.

# 259
  • earth
Майката на Дани как се е сдобила с този глас - цигари, алкохол или по рождение?

# 260
  • SF
Не е необходимо чак да им се възхищава някой, но няма нужда и от злобни коментари. За семейството на Поля говоря. Мисля, че майка ѝ беше най-естествена. Другите бяха много притеснени и изглеждаха някак изкуствени.
За всички семейства говоря, че няма нужда от злобни коментари - майки, синове, снахи...
Аз не мисля, че майката на Поли беше най-естествена. Толкова е естествена, колкото и останалите. Като не ги познавам, няма как да съм сигурна. Притеснението е естествена проява.

# 261
  • Далечният изток
Моят глас леко издрезгавя от  щитовидната жлеза. Не пуша. На майката на Дани от всичко това, Морисей, а може и проблем като моя.

# 262
Майката на Иво и Тяна - чудя се коя от коя е взела прическата 😀
За Даниел съм без коментар. Адски глупаво момче. Наистина искам вече да си ходят, не се издържа тази мъка.

Цяла седмица едни и същи игри. Да бяха разнообразили малко, а не 3 еднакви игри в една седмица. Скучно. Иначе ще им е тегаво тази вечер. Кой без мозък, кой без рамо, кой без нищо...

# 263
  • Испания
Даниел ще играе на светло. Нали го е страх от тъмното, а и мама няма да е там...

# 264
  • Велико Търново
Денислава и Даниел дали знаят какво е "паритет"? Rolling Eyes

# 265
  • София
Не били решавали много кръстословици и затова можело и да се затруднят Д2. То вярно, че в там има един набор дежурни думи, които  другаде няма да срещнеш, но останалото си и знания, т.е. последното, в което им е силата.

# 266
лОбрикант...

# 267
  • Испания
Миналата година буквите не им бяха наредени пред кръстословицата.

лОбрикант

Тя му казва да погледне дали е "епилация". Той казва: "Да, това" и го "гледа" с гърба си.

# 268
Време е да си ходят Денитата!
ЛОбрикант.....кажете честно.

# 269
Липсвало им О-то. Joy

Общи условия

Активация на акаунт