💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 965
  • 928
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Бих пила кафе само с Емо Чолаков.

# 76
  • Sunshine state
Аз пък със Станимир и Тина. 😀

# 77
Бих пила кафе със Зорница,без блеещия “обичам теееее”( адски противен селски бек) и с Иво,симпатичен ми е Simple Smile.
Двете Д са ми ужасни,намерили са се.Единствената разлика между тях е,че женската част има що годе речник та вкарва поне малко приказка.
Погледа на Поли докато Мохамед едва дишаше,а тя му викаше “Давай мило,ти можеш” лекинко ме уплаши. Не мога да си представя как го подложи на това след инсулта,който е получил преди,не ми го побира акъла.
За никой не съм,но няма да ме е яд да спечелят Тина и Станимир или Тяна и Иво.

# 78
# 79
Тяна, която е обект на много подигравки тук, отглежда три деца, има готин мъж, върти бизнес, има цели и амбиции, усъвършенства се прифесионално, мъжът и я подкрепя. Според мен си е подредила правилно приоритетите в живота. Това е интелигентност.

То ако само с подреждане на приоритети, се подреждаше и животът, много от нас сигурно совалки щяха да карат.

При нея постигнатото не е признак на особена интелигентност - повечето жени искат семейство, дом, кариера, (забравих, Милена иска и много секс) - а на някакви финансови възможности и може би късмет.

Пролича си с каква мъка готиният ѝ Иво я слуша и какво мисли за нея и майка ѝ. Но какво разбирам аз от розАво и космонавтика?

# 80
  • Испания
А репликата ѝ към него: "Ти и Никола не искаше"?

Ей такива детайли говорят много.

# 81
Кафе бих пила със всички ,и най-вече  с Я&М ,да  опитам да разбера, какво толкова им харесват всички в къщата,особено на Я.
Радвам се за Яница ,че е завършила успешно ноктообучението си,това  й е призванието! И речник ,и изказ ,и визия... всичко й се връзва идеално за този вид работа.
Грехота и срамота е ,такива като нея да са на длъжност ,за която нямат необходимата квалификация и способности.  Еле пък педагогика ,дано я изкара само за да казва ,че има виШу  ! Да прави нокти и грим, за там е ок!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 16:27 от Lemongrass

# 82
И аз се надявам да развие кариера в бюти бранша и да не наближава ДГ и ОУ, т.е. образователната система, защото, видно е, не знае къде да сложи пълен член, а и се радва на елементарни постижения/успехи както ги нарича самата тя/.

# 83
  • София
Иво като пак кръшне ще видим приоритетите на Тяна как ще се подредят.

# 84
Вече ме съмнява дали наистина е кръшнал Иво?!? Дали не е само за имидж да я говорят тази изневяра 10 години.И той доволно често я споменава.
Като за хвалба им е.

# 85
А кой е този Никола, който не е искал Иво?

# 86
Никола е едно от децата на Тяна и Иво.
На мен също отдавна ми писна да се говори за изневярата.

# 87
Нямат дете на име Никола. Нещо се бъркате.
Имат 3 деца - 2 момичета и 1 момче. Анди, Рая и Ана. Няма никакъв Никола.

# 88
  • Испания
Вече ме съмнява дали наистина е кръшнал Иво?!? Дали не е само за имидж да я говорят тази изневяра 10 години.И той доволно често я споменава.
Като за хвалба им е.

Не е измислица. Нали още като започна предаването, някой писа, че е имало интервю с нея по повод на изневярата и прошката тук, във форума.

А кой е този Никола, който не е искал Иво?

Синът им. Когато Тяна го каза, мислех, че е третото им дете. Не, първото е. Второто и третото са момиченца.

Нямат дете на име Никола. Нещо се бъркате.
Имат 3 деца - 2 момичета и 1 момче. Анди, Рая и Ана. Няма никакъв Никола.

Това име ми е останало в главата. Беше в разговор, когато уж спонтанно говореха с още една двойка.

# 89
Синът им се казва Андрей, не Никола. Споменавали са имената на децата им многократно.
Може да са си говорили за 4-то дете, което ако е момче, да кръстят Никола и примерно Тяна да иска, а Иво да се дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт