💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 947
  • 928
  •   1
Отговори
# 60
Със сигурност е против правилата. Някой участник или роднина е споделил и ни го казват. Не виждам смисъл аз, освен да ни се разваля кефа от гледането. Simple Smile

# 61
  • Mediterraneo
Като се излъчва предаването, не значи, че животът е спрял. Всеки може да е видял нещо и да пусне спойлер. Мен правилата на формата не ме ловят.

# 62
Мерси за новата тема, Smileys Flowers Hibiscus

Аз никога не съм се съмнявала в интелигентния капацитет на професор Гагарина и нейното разкрасително студио. Само защо толкова поучително Иво ѝ е кръшнал, все още не знам Disappointed Relieved

# 63
  • SF
Само не коментирайте спойлърите! Simple Smile

# 64
  • Испания

Като започнах да чета за успех, за изкачване, казвам си: "Бре, "поне" курс по астронавтика е звършила". А то какво било...

qnicakm
💫Мечтите се сбъдват! Мечтайте,повярвайте,осмелете се, направете го. Ето кадър от моето първо стъпало по високата стълбичка нагоре към моят успех. 💅🏽Никога няма да забравя онова 8-годишно момиче, рисуващо цветя с клечки за уши и клечки за зъби върху маникюр, сега то е на път да завърши своя курс. Обожавам тази частица в себе си, която никога не се отказва, вярва и преследва мечти. Не е страшно , просто трябва да послушаме сърцето си. Дори решението за избора на моят Учител беше продиктувано от сърцето ми. Не я познавах , нито съм я виждала някога. Момента, в който се срещнахме за първи път се прегърнахме силно. Тогава разбрах, това е! Това е правилния момент, правилното място и правилния Човек. @stellabojilova , благодаря ,че вярваш в мен ❤️, няма да те разочаровам!
❗️Бъдете смели, бъдете целенасочени и преследвайте мечтите си докрай!
❕Повярвайте в себе си!

# 65
Споделих го защото съм останала с впечатление, че някои съфорумки се интересуват. Изпуснала съм момента, в който спойлерите са станали забранени…🙄
Бях и достатъчно коректна да упомена още в началото на публикацията, че има спойлер, за да няма неприятно изненадани.✌

# 66
  • Sofia
Браво бе, изкачила Еверест! Simple Smile Велико постижение, за правописните грешки - без коментар.

# 67
Няма нищо против спойлерите. И много благодаря!

# 68
  • Испания
Браво бе, изкачила Еверест! Simple Smile Велико постижение, за правописните грешки - без коментар.

Небедената за интелигентна професор Гагарина и мъжът ѝ също пишат много "грамотно".

# 69
  • Далечният изток
Всъщност грешките не са правописни, а граматически, което при факта, че учи педагогика, говори още по-зле за Яница...

# 70
  • Бургас
С този курс точно след края на предаването Яница ще яхне моментната слава и ще си отвори едно студио, да събира дамите на Силистра на сладки приказки и клюки от задкулисието на снимките.

# 71
  • Sofia
За Професор Гагарина не съм изненадана. Ако беше толкова умна и начетена, колкото й се иска, щеше да знае кой е Юрий Гагарин.
@ Aida_N, правилно - граматически са. 😊

# 72
Ох тази Яница, големи амбиции, голямо нещо 😅
Няма как да го приема насериозно това момиче, толкова ми е злобна и елементарна, а с такова голямо самочувствие, според мен, без никакво покритие ама ей я, вярва си милинката 🤣

# 73
Да изхейтя и аз Яничка. На годините на дъщеря ми е, а изглежда на моите, шА ме прощава. Момчи изглежда забавен. Подозирам, че няма да са заедно занапред.
Двете Д-та ми харесваха, уж. Някой по-напред писа, че момчето дърпа момичето назад. Май съм склонна да се съглася. Тя изглежда доста нахъсана.
Гласувах да изхвърчат П и М.
И имам забележки към екстеншъните на всички. Миглите просто ще ги пропусна. Но явно за по тв-то си трябват.
Нито една стратегия не ми допада. Повечето се опитват да ни убедят колко са им перфектни отношенитя, другите с навирането на изневярата някога си. Ми няма да ме накарат да ги харесам.
Нямам фаворити. Чудя се какви ли пари са им обещани да поискат да участват в такова предаване.
И не знам дали сте коментирали, не следих досега темата, обаче все жените са прецакани откъм малоумни игри.

# 74
  • SF
Важното е, че са си подходящи един за друг и се обичат.
Ако трябва да избера с кого да пия 1 час кафе - Момчил, Тяна, Иво.
Ако трябва да избера с кого никога да не се срещна, защото няма нужда - Зори и нейния Мърморко, Дени и Дани.

Общи условия

Активация на акаунт