💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 762
  • 928
  •   1
Отговори
# 45
И аз предпочитам Тяна и Иво пред Полина и Мохамед. Особено след последната игра.
А колкото до това, че 3 пъти са спасили Яница и Момчил, няма да спра да повтарям, че за мен това е фарс и неразбираемо. Единствено си го обяснявам с глупостта и лицемерието на доста от двойките в къщата, както и на това, че Я и М са слаби в игрите и може би смятани за лесна конкуренция.

# 46
Мен Тяна и Иво изобщо не ме дразнят, дори са ми симпатични. Тези, които не харесвам са- Яница, Даниел и Полина.

# 47
Даниел е безличен, с какво е провокирал толкова хора да не го харесват?

# 48
Даниел е безличен, с какво е провокирал толкова хора да не го харесват?

С тъпотията си!
Умствено ограничен, беден речник и виждайки, че не му се получава играта, се отказва. Дърпа двойката назад с действията и постъпките си..... Още да изброявам ли?

# 49
  • earth
Хора, научете се да харесвате по-глупавите от вас. Те ви дават конкурентно предимство.

# 50
  • Испания

Днес няма да качат първото си видео, защото имат проблеми с интернета в новия хотел.

# 51
Стефания явно се харесва с тази инфантилна прическа, прилича ми на едно анимационно куче.

# 52
  • SF
Не гласуват зрителите, жури или панелисти. Гласуват един за друг. Освен добри в игрите, трябва да са и симпатични участници и да си спечелят и приятелската подкрепа.
Имам усещането, че ако Поли и Мохамед изпуснат контрола и перфектното представяне в игрите, на секундата ще бъдат отстранени. Много са концентрирани, борбен екип и не се оставят другите да им решат "съдбата".

# 53
има и нещо друго, ние ги познаваме само от малкото кадри в игрите. Докато те във вилата се познават по-добре, може пък наистина Яница да ги развеселява, или тя да обира положителния вот, защото има много негативен в къщата.

# 54
  • Mediterraneo
Хора, научете се да харесвате по-глупавите от вас. Те ви дават конкурентно предимство.

Няма как да ми дават конкурентно предимство, ако са по- глупави от мен. Конкуренция може да ми бъде някой на моето интелектуално ниво. Ако ме разбираш.

# 55
  • SF
Не те разбира.
Малко се бърка с другите риалити формати, в които се показва как живеят/общуват хората. Тук непринудени  кадри няма. Не им пишат мислите и не ги заставят да прочетат нещо, което не мислят, но се наместват на диванче и им се взима интервю. Малкото, което показват от вилата, се заснема от екип на място, с камера и микрофон. Дворът не е ограничен от огради и патрули. Не се набляга на това кой с кого си пие кафето, кога става и как си ляга, а на игрите и залозите. Предаването не е в реално време, от 15-20 снимачни дни са сглобени епизоди за около 3 месеца - 3 часа на седмица, заедно с рекламите.
Може би, ако има явен скандал, непоносимост или безпределна любов между някои двойки, биха ни ги разказали, но не и показали.

# 56
Привет на всички!
Имам спойлер за една от двойките, който не иска да чете, да не отваря скрития текст
Скрит текст:
Полина и Мохамед ще напуснат играта заради контузия. По време на игра Поли си е наранила рамото, не разбрах точно какво е станало, но ми стана жал за тях, много нахъсани бяха и се раздаваха на макс за победата.

# 57
Май съм единствената, която не намира Стефания за красива, даже Полина ми е по-симпатична в лицето...

# 58
  • SF
Стефания си е обикновено симпатично момиче. Тя дори не полага усилия да бъде красива, като започнем от прическата, която изобщо не е в модните трендове и едва ли е правена в салон за красота. Двата едри зъба напред - сладурска визия, но далече от тази на красавица.

# 59
От къде са тези спойлъри? Как се знае какво е станало, като предаването още се излъчва, това не е ли против правилата?

Общи условия

Активация на акаунт