💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 945
  • 928
  •   1
Отговори
# 30
  • До морето
Някой в предната тема написа за Денислав, че бил най-гадната комбинация за мъж - тъп и страхлив!!!! Абсолютно това изчерпва всичко за него!!!! А пък ако трябва да му дам и една реплика, тя ще е - Направо ми е некъв филм!!!! 😂
На Полина репликата е - Можеш, мило!
На Тяна е: Нали?!
На Момчил: Тегаво мий!
А на Яница: Чуеееек!!!!

# 31
  • София
Гласувах за Яница и Момчил, Д2. Чудя се какво правят в предаването, при положение, че не се справят с нито една игра.

# 32
  • Sofia
Трупат популярност и се излагат, всеки според възможностите си. 😊

# 33
Ами да, особено академиците са за това -ако могат с късмет и компромиси, гласуване от другите да избутат до финал и евентуално победа, ако ли не - поне да осребрят участието и излагациите си с последователи в Инстаграм, популярност и рекламиране.
Искра на Данчо рекламираше обувки, дрехи,...докато не я позабравиха. Елена и Калина се опитаха да продават скъпи тениски, шапки и т.н. Към днешна дата бизнесът е замрял, тик -ток правят Калина и Емо, той Дани също е тик-токър. И този ми ти Дани наистина пък с никакви умения и качества, само на едно Фифи перцето се оказа ок, но то и други там бяха добри. На Момчил все нещо не му е тамън, тегаво, не си поел въздух,.....И предната седм.в играта кукла на конци, марионетки на жените си - слабо представяне и неиздържливост.
Анжело и Стефи качват в Инстаграм от Хърватия - умерено и приятно.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 09:41 от *Камея

# 34
  • Испания

Анжело и Стефи качват в Инстаграм от Хърватия - умерено и приятно.

Не само.

Макар и с правописна грешка...

Всеки осребрява или не участието си в зависимост от интелигентността си.

# 35
  • earth
Тяна, която е обект на много подигравки тук, отглежда три деца, има готин мъж, върти бизнес, има цели и амбиции, усъвършенства се прифесионално, мъжът и я подкрепя. Според мен си е подредила правилно приоритетите в живота. Това е интелигентност.

# 36
Тяна, която е обект на много подигравки тук, отглежда три деца, има готин мъж, върти бизнес, има цели и амбиции, усъвършенства се прифесионално, мъжът и я подкрепя. Според мен си е подредила правилно приоритетите в живота. Това е интелигентност.

Тя затова и толкова дразни мнозинството. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37
И аз за Тяна... за даденостите си, физически и интелектуални ( доколкото мога да преценя от видяното ) , добре се е справила.

# 38
Аз вече я харесвам,в крайна сметка нима има идеален човек?!На фона на тези, които останаха съм да спечели тя.

# 39
  • SF
Аз "познавам" Тяна, защото се ползват от услугите на салона й.

# 40
У Тяна освен някакви цели и амбиции за учене и за развитие на бизнеса, има и човещина и топлота , не е безразлична към някои двойки от предаването. И аз нямам против, ако те са сред финалистите. Дали Т и И или Т и Ст - ок съм. Само ако този Дани, с безличното си представяне, е финалист - не съм съгласна. Не че ме питат.

# 41
В анонса снощи гледах, че Момчил и Яница коментираха как всички двойки, които са останали, си заслужили да са на финал.
Много ми е интересно, точно те с Яница, както и Д2, с какво точно са заслужили? Игри? Поведение? Качества?

# 42
  • sofia
Толкова е злобна, глупава ,лигава и гадна Яница...
много жал ми стана за Тяна и Иво, как се разплака Тяна  ,струва ми се ,че другите двойки не ги харесват много много ,никой не подкрепяше Иво...

# 43
е, как да не са заслужили, 3 пъти ги спасиха от 'Колектива'. Не всяка двойка го може това, явно с нещо са забавни на останалите Яница и Момчил.
Това е част от играта, или оставаш като първенец в изпитанията като Полина, но без номинации.
Или оставаш като слаб в игрите, но с голяма обществена подкрепа.
И петте двойки са заслужили да бъдат в предаването. Изключвам Зорница и Вальо.

Също се чудя защо приемат в предаването хора със заболявания? И травми? Няма ли здрави млади хора?

# 44
Тяна и Иво не ме дразнят. От По и Мо и Т и И предпочитам вторите да победят.

Общи условия

Активация на акаунт