💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 761
  • 928
  •   1
Отговори
# 870
За Яница, аз да си кажа, че тя специално чак толкова не ме дразни Grinning Същото мога да кажа и за Поли, която на моменти даже ми е много симпатична. Тя и Мохамед са ми вторите фаворити след Тина и Станимир, които са ми най-чисти, искрени и най един за друг.

Между другото, Дени май изобщо не е чела тук, защото носът ѝ пак лъщеше ужасно много и беше в пълен контраст с матовото червило, което си беше сложила.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 01:15 от Не се сърди, човече

# 871
Полина. като плачеше и нареждаше след последната игра, защо забрави, че и тяхната двойка получи втори шанс? Нали бяха номинирани с Тяна и Иво, а им отмениха номинациите, без дори да  има гласуване. Представям си какъв рев ще е накрая, ако не са големите победители.

# 872
Д-тата днес са били при Гала ли? Не съм сигурна, че искам да слушам пак мънкане , ама може и да се престраша.

# 873
Излезе в сайта на този университет. В На Кафе пише GU, т.е. вероятно е този.

ПП: Този е. Има го и в Linked In.
Цитат
I'm a freelance multi-disciplinary graphic designer, who delivered creative and engaging solutions across brand identity, print packaging, and digital media.

Графичен дизайнер в спортен университет? Може би аз не съм доразбрал нещо (не съм запознат с образователната им система).

Пак от там:
Цитат
Education
Graceland University
Degree Name: Bachelor of Arts - BA
Field Of Study: Graphic Design
Dates attended or expected graduation: 2016 – 2019

Не е в Yale като някои други риалити звезди, но все пак го е звършила.

ПП: Никакъв детектив не съм. Просто потърсих в гугъл за 5-10 мин. по информацията от снимката в На Кафе. Доста сериозно ни следят вече в интернет. Малко е плашещо.

За Дани научих, че можел и друго освен да духа перца - да прави таратор.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:05 от NF404

# 874
  • Далечният изток
Уха, браво, NF404. Детектив Smiley

# 875
Хайде, разбрахме я и нея. Само дето как се връзва това с отговаряне на мекли
Браво за информацията.

Уха, браво, NF404. Детектив Smiley

# 876
  • Берлин
Аз харесвам в Поли упоритостта и борбеността й, подготовката й, умна, адаптивна и решителна. Дошла е да играе и играе за победа. Да, като орлица се е разперила над Мо, но очевидно той е ок с това. Това е двойката с най-добро представяне в игрите дотук. И какво като се е разплакала? За най-силните в състезание прошка няма и никога, в никое състезание няма да има. Не видях нито истерия, нито сръдни, нито друскане. Изплака се и пак напред. Била решена да спечели на всяка цена, казвате. Ми нека, заслужава с всичко показано дотук. А и явно парите са им важни. Харесвам самоуверени и подготвени играчи. Тази двойка са точно такива. А и след като гледаме по 3 игри с борба за победа всяка седмица, значи това е състезание. Или?
...
Тяна и Иво - не виждам обич, просто взаимна поносимост и комфорт. Дори в интимностите разни цуни-гуни са фалшиви.
...
Мирко и Тинчето - влюбени сладурчета, чисти и добрички, но... мяу-мяу не ми е по вкуса.
...
Момчи и Яница- нищо хубаво не мога да измисля да напиша

# 877
Поли ме напряга (по Дани), но ги подкрепям за финала, раздадоха се максимално.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 01:12 от Не се сърди, човече

# 878
Поли и Мо ги харесвам в играта,не виждам нищо лошо в това,че са се подготвяли и искат да победят.Дори и това,че се разплака ,го намирам за нормално, изби й напрежението.
 Но има нещо друго в тях,заради което не ми допадат.Не мога категорично да изказвам мнение,не ги познавам лично,но съм с резерви към тях ,мисля че са хора ,с които трябва да имаш "едно на ум",и то в не положителния смисъл.
Тяна и Иво ,играят умно/като умно, нямам предвид отговорите на Тяна😅/ ,и без напрежение.
 Още преди време казах,макар и на шега,че се съмнявам за тази изневяра.Пък и дори да я е имало, явно е било нещо нетрайно ,еднодневка, и след като 10 години не се е повторило,а и още 2 деца след това, значи Иво е направил своя избор ,и няма какво да го мислим.
Има хармония между тях,и общи интереси може би.
А и добра реклама на продуктите си направиха.
Тина и Станимир са ми любимци,по-вече  той.
Тинчето дразни с това мякане, но с годините ще отмине,макар и не съвсем.
Борят се, не разчитат само на "народната любов "да ги спасява.Много чисти и искрени са ми.
Всяка една от тези 3 двойки ,заслужава да е на финал ,и по-добрата  да победи.
Яница и Момчил са си един за друг, но никак не е справедливо да са финалисти.С голяма доза късмет ,и най-вече заради регламента, достигнаха до тук.  Ако не беше Момчил , и то че е приятен на другите,/не заради спортен хъс/,отдавна да са си вкъщи ,а Яница както и в живота ,намазва  покрай него, а не от лични заслуги.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:13 от Lemongrass

# 879
Ако участваха в състезание Поли и Мо ще са идеални, но това е игра и аз не мога да им харесам мотивацията. Струва ми се че има много пресметливост и прикритост. Не мога да се възхитя на хора дето привидно говорят положителни и лъскави фрази, а на дела правят обратното. Не подкрепиха Иван и Лейля, Стефания и Анджело а уж ги харесвали? Уж се забавляват а при първия провал рев и сополи. Не казваха съвсем до скоро важни за връзката им неща като за сина на Мохамед? Кое да им харесам? Да ходят на олимпиада да участват. С тези качества не мога да си представя да спечелят. Все се надявам че с прикритост и неискреност може да се стигне напред, но не и до победа.

# 880
Абсолютно съм съгласна.Това е игра и е истина,че всеки по свой си начин се стреми към победата.Но ако победата за някои е на всяка цена,тогава не можем да говорим за човечност .Парите се изхарчват лесно,по-трудното е да си създадеш приятелства и да имаш до себе си хора,на които можеш да разчиташ.Полина каза,че ако се изправят пред телевизора,са аут ( никой няма да гласува за тях )-ясно осъзнава поведението си и е ок с това.В първия сезон се завързаха доста приятелства.Във финалната игра помним думите и жеста на Искра и Данчо.Бяха силни играчи,но бяха и преди всичко Човеци ( главното " ч " е умишлено).Мохина и Поламед ( изписването също е умишлено-аз си знам какво искам да кажа с него) биха ли го направили според вас?

# 881
За По и Мо - и на мен не ми хареса, че не спасиха Лейля, Иван, Ан и Стеф, но, но, но По и Мо гледат на първо място своя интерес, гонят своята цел - искат победата - предполагам , парите им трябват за инвитро за второ дете-съкровената мечта на По.
Ако питат мен, стига се е размножавал този Мо, но не ме питат.

# 882
    Харесвам По&Мо в играта , но до  състезателния момент, иначе не ми допадат като хора .Като се почне от личната им история,че са започнали връзка ,докато са имали други партньори ,до това как гласуваха  "против" по -достойни  двойки,и т.н.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 12:29 от Lemongrass

# 883
    • Sofia
    Ако участваха в състезание Поли и Мо ще са идеални, но това е игра и аз не мога да им харесам мотивацията. Струва ми се че има много пресметливост и прикритост. Не мога да се възхитя на хора дето привидно говорят положителни и лъскави фрази, а на дела правят обратното. Не подкрепиха Иван и Лейля, Стефания и Анджело а уж ги харесвали? Уж се забавляват а при първия провал рев и сополи. Не казваха съвсем до скоро важни за връзката им неща като за сина на Мохамед? Кое да им харесам? Да ходят на олимпиада да участват. С тези качества не мога да си представя да спечелят. Все се надявам че с прикритост и неискреност може да се стигне напред, но не и до победа.
    Абсолютно! Мен ако ме питат, с прикритост, подмолност, лицемерие и фалш изобщо не трябва да продължават напред, камо ли пък да спечелят. При първите прояви на гореописаното, останалите трябва да им "духнат под опашките", вкъщи, на спокойствие да си анализират поведението и да си взимат поуки, ако могат, разбира се. Уважавам мнението на тези, които ги харесват, за мен Полина е една  много добре прикрита истерична и напълно завършена егоистка. Лично мнение, базирано на показаното, не ги познавам и съм много щастлива от този факт. Simple Smile

# 884
    • SF
    Какво означава победата да е "на всяка цена"? Каква цена толкова плащат Поли и Мохамед, за да побеждават?
    Подготвени за игрите - не съм сигурна как точно са се подготвяли да решават кръстословица с макари, да нанизват връзки на маратонки, да си задържат въздуха под вода... За задържането на въздух под вода и аз съм се подготвяла Simple Smile Не съм пробвала избутване от очертанията на кръг. Simple Smile  Четене по устни, игра на песни с обяснение... то пък гениалните игри, които никой не ги е чувал или играл...
    Поли може да сменя гуми, Денислава също може, оказа се, че и Тяна може. Не си я представям как специално е тренирала за "Един за друг" да сменя гуми. Ако аз ще се явявам на кастинг в предаването, задължително ще се подготвя в тази дисциплина. С висенето няма да мога да тренирам, защото не мога да си осигуря кран, платформа. Ако Поли и Мохамед са го тренирали това - браво, значи да взимат наградата!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 12:24 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт