💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 756
  • 928
  •   1
Отговори
# 885

Едно от условията на "Един за друг" е да те харесват и останалите двойки.   Въпросът не е само в това да е бърза, смела, сръчна и съобразителна.

Да добавя-Да я взЕмат ! Заслужили са го ,подготвили са се ,влезли са за наградата.Сетих се за Ралица и Жельо-и те бяха подготвени и тренирани,но тогава не се наблегна на това.И аз като Кристалчето ще кажа,че уважавам мнението на тези,които харесват П/М ,и аз съм щастлива,че не ги познавам.И пак да припомня,че всеки може да обсъжда участниците във формата.

# 886
  • Sofia
Полина и Мохамед не плащат цена, тя се заплаща от косвените жертви по пътя, към постигане на целта.

# 887
Е как да не плащат, мен тези истерии и плачове ми се струват много напрягащи отстрани, пък за тях самите трябва да са доста изтощаващи. Ако за много неща реагират така в живота, не знам как не се изморяват, изтощават, със сигурност не е добре за тях това. Просто не си го представям как човек вечно може да е толкова напрегнат за всяка неблагоприятна ситуация в живота и да издържи психически. Нека да напомним, че и останалите двойки вероятно имат кофти моменти в живота, а и в играта, но някак съумяват да живеят с тези неуспехи. Не е нужно човек да се побърква сам.

# 888
  • София
Не е като да е плакала само Поли, обаче.
И Тина се разплака, и Денислава, и Лейля (дококото си спомням вече). Тях са показвали - за другите не е ясно.
Всеки има право да бъде емоционален в някакъв момент, да покаже слабост. Не е грях. И Поли има право на своите слаби моменти. Естествено, от продукцията няма да пропуснат шанса да направят сеир за публиката и да излъчат как "мъжкото момиче" Поли плаче.

И аз да се изкажа за Дани. Simple Smile Мислех си, че Иван-Асен е най-неприятният мъжки персонаж този сезон, но в състезанието за анти-герой може само да диша прахоляка на Дани.

# 889
Няма лошо да искат да печелят, но По ме напряга.
Иначе браво на нея, че в напрегнати моменти умее да се събира. Визирам играта с въпросите, не последната.
И аз се радвам, че не я познавам. Нека Мо да си я обича, да си я слуша и т. н.
Нещо не ми се ще наградата да е за тях. Точно заради напрежението, което ми излъчват от пренавитост.
Силно се надявам Дени да гледа предаването, да види *некъв филм ми е* по Дани, и да препцени отношенията си с това момче.
Да, искам да спечелят Тина и Миро.
Мяу и бам.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 13:42 от *Белла *

# 890
  • SF
Мене никой не ме напряга. Не съм попадала на много рев от страна на Поли. След една 40-минутна игра, която едва успяха да завършат, нервите й не издържаха. И на зрителите този плач беше показан. Нито ме впечатлява, нито нищо. Кой знае колко реват там и се тръшкат от скука и от това, че не им се е получил гримът или прическата. Голяма работа!

rainbow9020, аз не разбрах каква е връзката с цитата на моето мнение и това, което добави към него.

# 891
Мене никой не ме напряга. Не съм попадала на много рев от страна на Поли. След една 40-минутна игра, която едва успяха да завършат, нервите й не издържаха. И на зрителите този плач беше показан. Нито ме впечатлява, нито нищо. Кой знае колко реват там и се тръшкат от скука и от това, че не им се е получил гримът или прическата. Голяма работа!

rainbow9020, аз не разбрах каква е връзката с цитата на моето мнение и това, което добави към него.
Харесва ми това,което си написала:),затова го вмъкнах,а това,което добавих,е да вземат наградата (П/М).

# 892
  • SF
Аз нещо не успях да го свържа.
На мене всяка една от двойките, които останаха, ми е симпатична.
Харесва ми и приятелството, което се оформи между Момчил и Станимир. И четирите двойки са много различни. Много добър подбор на участници. Има представители за всеки вкус и възприятия. Много си отиват двойките. Дани и Дени също много си отиваха и пасваха един на друг. Те имат и физическа прилика и затова е вървял майтап, че са брат и сестра.
И четирите двойки са си точно "един за друг".

# 893
По и Мо играта ще спечелят, но симатията на другите двойки или зрителите, според мен, не.
Затова толкова се боят да не са 'пред телевизора'.
Питам се защо се разплака, то ясно, че нервите не издържат на напрежението, но може би по-скоро, защото като не си знае времето в последната игра (автоморгата), тя мислено си представи един ход напред: последно място - номинирани сте-не ви спасяват... .

# 894
  • SF
Да, да, те малко след началото на "Един за друг" много правилно се ориентираха, че аха са се изправили на номинация, аха са си тръгнали. Точно затова се разплака. Бориха се, бориха се, накрая последни по време (според нея). Както се казва: Яница и Момчил ги спасиха, като се отказаха. Ами - игра! С правила!
Но момичетата доста нерви хвърлиха в това да крещят от затворен автобус. Всичките искаха да счупят предното стъкло с глава Simple Smile
След толкова нерви, най-нормалното (и препоръчително) е човек да отпуши. Simple Smile

# 895
Не бих упреквала Полина и Мохамед, че не са подкрепили определени двойки, симпатични на някои от пишещите в темата. Нали не подкрепят само те - защо никой не помни и не обвинява останалите, които не са ги подкрепили. Истината е, че всички познаваме подобни хора в реалният живот и с тях много трудно се контактува. На никой не му се слуша колко се обичат и колко се познават, колко някой обича тъща си и подобни лицемерни твърдения. Това ги прави скучни и неприятни за общуване. Към всичко това се прибавя и демонстрираният безкраен хъс от страна на Поли, което не засилва симпатиите към тях.

# 896
Никой на никого не е длъжен. Поли и Мохамед не са длъжни да подкрепят и бутат напред Стефи и Анжело, Лейля и Иван и сие. Дори и да са им приятни и да си имат лафче, те си остават конкуренти. Нито са роднини, нито дългогодишни приятели - познават се едва от 2-3 седмици, абсурдно е да бъдат упреквани в липса на лоялност и лицемерие.

Ще ги подкрепят и след това ще бъдат елиминирани от тях в един или друг момент, а след шоуто я се видят пак, я не. Не си представям По и Мо да са дружки в живота със Стефи и Анжело - съвсем далеч са едни от други и като възраст, и като житейски възгледи, както и с Лейля и Иван. Лицемерно би било да ги подкрепят, само за да се харесат на някого. Това наистина е състезание и победителят е само една двойка.

Това с разделянето на наградата не ми харесва, аз не бих я разделила, след като съм се преборила за нея. Това не е лагер за бой скаути, да се покажем колко сме добри и щедри. В живота хората имат да изплащат кредити за жилище, коли, имат да хранят деца, да финансират инвитро процедури и кой знае още какво (не говоря конкретно за Поли и Мо), за да се правят на излишно щедри.

В един идеален свят, в който всички сме милионери и всичко ни е уредено - да, но не и в реалността, в която живеем. Не знам колко от вас биха били готови да поделят наградата в действителност. От дивана е лесно да се теоризира, там всички сме умни, добри и щедри.

# 897
  • SF
Бих разделила наградата със сестра, брат, някой много, много близък. С Тина, Станимир, Мохамед, Поли-Моли, Момчи и други симпатични хора - не бих. Ако много ги обичам, ще ги почерпя щедро, затова, че без техните прегръдки, не бих могла да стигна до финала. Но няма да се чувствам задължена, защото и аз ще съм ги прегращала за оставане, въпреки Ковид мерките.

# 898
Аз се вбесих миналата година, че Искра и Данчо си поделиха наградата с Пламен и Елена. Те тогава проявиха доброта, а после Пламен се тупаше по гърдите и обикаляше телевизионните студия да се пише истински победител - а забрави, че е по милост. Така че не мисля, че някой някому е длъжен.

# 899
  • SF
Отделен въпрос, че на мене тези договорчета не са ми интересни. Наградата 50 хиляди ли е? Все едно сега двойките да се разберат да си разделят наградата на 4 и в останалите епизоди да ги гледаме как си приказват по време на игра. Това прилича на саботаж.

Общи условия

Активация на акаунт