💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 760
  • 928
  •   1
Отговори
# 900
Наградата е колкото са си изкарали. За продукцията ще е най-изгодно Яница и Момчил да спечелят защото имат най-малко събрани пари.

# 901
И аз се сетих за миналия сезон и как наградата беше поделена.
Йордан ми е приятел и това наистина беше голям жест от негова страна.
Харесвам и Пламен, и Елена, но някак си оставиха впечатление, че те също са си спечелили парите. Верно е, бориха се, но ако трябва да сме обективни, победители си бяха Искра и Йордан. Пламен и Елена можеха да откажат парите, но не го направиха.

# 902
  • Испания
Честит рожден ден на Пламен! Да е жив и здрав, да обича Елена и да посреща всички трудности в живота с присъщото му чувство за хумор!

От Яница отново... лИлаФко.

leyla.wselenska Пътят напред, не винаги е ясен. Доста често, не знаем какво предстои 5 крачки по натам, но извадим ли кактусите от очите и душите си, ще видим, че с любов и бодливите цветя цъфтят. Погледнеш ли на света като на огледало, пътят ти няма да е тежък. И дори пред теб да е неотъпкана пътека, не се плаши, а продължи и своите следи остави. Път, извървян по този начин, винаги води до твоя личен рай! Щастието обича Смелите!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 19:36 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 903
Постъпката на Искра и Данчо беше донякъде оправдана, реално не бяха на равни начала с Елена и Пламен. Но истинските победители си бяха Искра  и Данчо.

Ссега не си представям никоя от двойките да си помисли дори за миг да си дели наградата с някой от другите. Като изключим Станимир и Момчил, други приятели там няма.

# 904
  • SF
Аз не бях останала с впечатление, че Елена и Пламен и Искра и Данчо са били кой знае какви приятели. В последствие, заради подялбата, вероятно са станали. Вероятно Елена и Пламен не са неблагодарни, но по време на играта някаква здрава дружба не помня да е имало.
Тази година повече се акцентира на приятелството между Момчил и Станимир.

# 905
  • Sofia
Тези, които обявяват някого за приятел, след като го познават от месец, просто не знаят какво означава приятел. Трябва да изядеш една торба сол с някого, преди да го наречеш свой приятел.
Така е, познати много, приятели малко. Никой на никого не е длъжен в този формат. Всеки е там за пари, просто на някои много им личи, че победата им е "на всяка цена." Simple Smile

# 906
  • SF
За мене е логично някой да се запише в състезание за победа, да виси там до самия му край и да е готов на всичко, за да я грабне!
Ако не играе с хъс, като Дани, ако е готов да се отказва и да не показва кураж, не ми е интересно. Просто гледам някакво предаване и чакам да почнат новините.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 22:42 от Esmee

# 907
Пламен и Елена бяха близки с Емил и Калина. Те май и сега са де. И аз не мисля, че е имало кой знае какво приятелство между тях и Искра и Дани. Отдавна съм намислила да го разпитам Йордан за това как наистина стоят нещата, не знам до колко ще може да каже де, все пак договори са подписвали.

# 908
Всъщност ситуацията тогава беше доста комплицирана, защото Пламен не се отказа. Ръката му беше зле, но той не искаше да се отказва. Намирам, че тази игра не беше дообмислена. Не може да дават игри, които застрашават здравето на участниците. Предполагам, че това решение по-скоро е на продукцията и Искра и Данчо са били притиснати да излезе като тяхно. Едва ли биха признали, това са неща от кухнята.

# 909
Тръпна да видя финалните игри.

# 910
Чак да тръпна. Този сезон всичко е по-слабо, не очаквам нещо кой знае какво. Миналата година ми харесваше една игра, в която жените бяха в багажник на кола в буферен паркинг в Младост, а мъжете бяха пуснати без стотинка в тях при НДК. Трябваше да ги открият възможно най бързо. Предполагам, че тази година аналог й беше играта в автоморгата.

# 911
  • До морето
Дотук нямаше нито една игра за издръжливост май. Миналата година ги спукаха от физически игри- и силови, и за издръжливост, и пъзели , и какво ли не.
Сега целият инвентар е една платформа, една кола и 10 кофи с гадости.

# 912
Да, именно за това очаквам нещо по-интересно и вълнуващо за финала.

Миналата година много се смях на играта с токчетата за мъжете. Тази година май нямаше нещо, което толкова да ме разсмее, дори и онази с простирането не ме развесели.

# 913
  • До морето
Аз миналата година започнах да гледам предаването, след като случайно хванах играта, в която всяка двойка беше в една обща пижама и трябваха да оправят легло. Смях се със сълзи тогава и после търсих епизодите назад.
Такъв момент този сезон е нямало.

# 914
Ааа, да, и тази игра беше готина 😂

Общи условия

Активация на акаунт