💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 957
  • 928
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
Е, тя за какво да е виновна? Влачат я върху един брезент и я позиционират. Нито стреля, нито мести, нито пълзи... В тази игра "виновни" са мъжете, а утре - жените.

# 151
  • Далечният изток
Аз мисля, че продукцията побутва Вальо  и Зори. Първо, защото неправилно останаха те, а не Стефи и Анжело. Второ, защото не мога да повярвам, че не можаха снайперистите да уцелят Зори, тя е едричка и е лесна мишена.
И двама са тромави и непохватни. На мен са ми симпатични, но не мисля, че трябва да се побутват към финала.
Стига с тия защити на тия двамата, че прекалявате вече. Не са в предаването. Защо неправилно? Защото другите в играта гласуваха против тях? Пак ще питам - какво точно показаха, че да е "правилно" да са в играта?

# 152
И защо да са останали неправилно Вальо и Зори? Съвсем легитимно си ги избраха участниците, независимо какво ни харесва и какво - не.

# 153
Какъв е проблема с навеса на Тяна и Иво? Според мен си беше добре, просто Иво застана над Тяна и съответно повдигна леко навеса с тялото си. Никой не е казвал, че това е извън правилата. Преценил е, че ще ползва такава тактика, условието е жената да остане суха, което беше факт. Няма защо да се търси под вола теле.

За Вальо и Зори, според мен недоволството идва от там, че Стефания и Анжело спечелиха и 3-те игри, тоест, от върнатите двойки, те се стараха най-много и показаха най-добър резултат. А накрая, оставиха да решат хората в къщата, което не беше справедливо. По тази логика, защо бяха игрите? Можеха още с връщането, да изправят 3-те двойки пред останалите и да кажат “гласувайте”. По този начин излезе като подигравка, едва ли не.

# 154
На мен и миналата година и тази, играта не ми хареса. Няма как да е обективна, при наличие на външни лица, т.нар. снайперисти.

# 155
Второ, защото не мога да повярвам, че не можаха снайперистите да уцелят Зори, тя е едричка и е лесна мишена.
И двама са тромави и непохватни. На мен са ми симпатични, но не мисля, че трябва да се побутват към финала.

Зори я уцелиха два пъти, играта им беше на косъм. А Вальо така залягаше върху нея, че щеше да я задуши. Аз  доста се посмях каква комедийна картинка бяха. Joy

# 156
Защото Стефи и Анжело победиха безапелационно и в трите игри и спечелиха най-много пари. Не е честно да се напътват да са първи и да отпаднат на базата на симпатии.

# 157
  • SF
Аз пък тези Анжело и Стефания ги бях забравила даже. И други участници ми изчезнаха от вниманието, но Анжело и Стефания са сред тях. Не помня с нещо да са блестяли.
Едно от условията на "Един за друг" е да те харесват и останалите двойки. Яница е все още е вътре именно защото си има приятелства и подкрепа. И сега да се изправи срещу останалите, и сега ще остане в играта. Въпросът не е само в това да е бърза, смела, сръчна и съобразителна.

# 158
  • София
Е, тя за какво да е виновна? Влачат я върху един брезент и я позиционират. Нито стреля, нито мести, нито пълзи... В тази игра "виновни" са мъжете, а утре - жените.
Защото играят като двойка и се видя, че там, където жените помагаха, се справиха. Ясно е, че Мохамед има основна вина, ама и тя застанала и му се чуди защо я е оставил от страната на снайперистите. Вместо да се чуди  да беше казала навреме, щом в знаела, че не трябва да е там. Ако и тя беше внимавала, а не само да лежи, можеше и да си вземат играта.

# 159
Няма значение какво е честно според нас🙂
Като не са симпатични, отпадат.
И на мен не ми бяха симпатични Стефаниеви, така, че разбирам.

# 160
Те Момчи и Яница за това вече не се напъват повече в игрите. Знаят, че ще ги спасят за н-ти път останалите двойки. По този начин тръпката от игрите изчезва.

Миналият сезон двойките играеха с много хъс и се раздаваха на макс. Нямаше двойка така лесно да се откаже без бой. Това спасяване по 3-4 пъти опорочи играта и останаха много слаби и недостойни двойки.

# 161
  • Далечният изток
Защото Стефи и Анжело победиха безапелационно и в трите игри и спечелиха най-много пари. Не е честно да се напътват да са първи и да отпаднат на базата на симпатии.
Ама тези правила да не си ги измисляме ние?!
Честно или не, това са правилата на играта, които изобщо не зависят от нас, и не само, не зависят дори и от самите участници.

# 162
  • SF

Всъщност тази база на симпатии ще изведе до финала победителите. Тя си е част от играта.
За Стефания и Анжело се оказва фатално това условие, на Поли и Мохамед, които също биха изгубили при гласуване от останалите, за момента "базата за симпатия" няма значение. Залагат умно, печелят си битките и не се изправят в зоната на номинираните.

# 163
И според мен не трябваше да признават победата на Тяна. Как ще се сгромоляса нещо,което е стабилно подпряно?
Миналата година май на тази игра ги обстрелваха и по време на придвижването от база до база,а сега си се движеха свободно.  Беше им много по-лесно,а имах чувството,че някои жени изобщо не ги стреляха ,а бяха открити.

# 164
  • SF
Много беше скучно, много!
Ако Иво нямаше работа под заслона, щяха да го изкарат. Участниците имат право да местят предмети, да преценяват сами какво да правят, къде да застават и по-съобразителните са спечелили. С тези 15 мунити и таван от 4 части, е ясно, че който стигне до момента с изливането на кофите, ще си спечели парите, които е заложил.

Общи условия

Активация на акаунт