💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 7 /02.05. - 16.05.2021/

• 46 961
  • 928
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Слабо се представиха като цяло.
Каста е наистина слаб тази година. Спомням си тази игра миналата година бе къде, къде по-динамична и интересна.

Дани пак се отказа. Трагедия. Сега си има и извинение, рамото го наболва много този истински мъж.
Момчил също не знаеше къде се намира.
Иво ми хареса по трасето, на заслоните никой не ми хареса.
Слабо.

# 136
  • Испания

За мен Тяна и Иво спечелиха с генералното спонсорство на формата. Нея никой и не се опитваше да я цели, а накрая с това подпиране на заслона...

Хайде, утре свекървите. А Поли с кого ще играе?

# 137
  • Далечният изток
О, следващата игра е със свекървите.... Любимата ми! Simple Smile

# 138
  • София
Според мен Иво хубаво предпазваше Тяна просто.
Но на заслона се поизложиха. Не биваше да позволяват това, а той май се надигна леко и с гръб подпря навеса.

# 139
  • Испания
Според мен Иво хубаво предпазваше Тяна просто.
Но на заслона се поизложиха. Не биваше да позволяват това, а той май се надигна леко и с гръб подпря навеса.

Леко ли? Той го повдигна.

# 140
Яница ми се струва болна.

# 141
Май ще гледаме майката на Поли утре, нали Мишо ѝ вика мама Simple Smile

# 142
Боли от топчетата,  но чак да реве така Яница...
Хем ми стана жал, хем ми стана тъпо, че пак се излигави.

# 143
[video][/video]
Тази Яница много нацупена и намръщена.Взе да ми става доста противна.Все едно и е неприятно да е в играта.

# 144
  • Испания
И понеже обичам да подкрепям думите си документално, ето видео и скрийншот, на който се вижда как Иво така е подпрял  заслона с гърба си, че лявата предна и дясната задна подпора са във въздуха.

Мога да направя запис и на това как е крил точно Тяна, но няма да си губя времето.

Ако ви се гледа, лайв на Елена и Пламен, Божидара и Деян.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:54 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 145
Според мен навесът на Иво и Тяна си беше ОК, т.е. сглобен правилно. Иво се надигна и повдигна с гръб целия покрив, затова се създаде впечатлението, че навесът ще падне.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:58 от Анонимен

# 146
  • София
Не са казвали, че не можеш да подпираш, казаха, че трябва да е цял накрая и да не да мокри, условията са изпълнени. Това е, както едни се сетиха да местят куфарите или да влязат под колата.

Дани за пореден път показа колко е глупав. А Полина какво само него обвиняваше, Тина даваше съвети също например. Тя хем е видяла, че е пред укритието, хем мълчи. Можеше още на първия удар да каже да я премести. За мен грешките бяха и на двамата.

# 147
  • SF
Ами сигурно не е против правилата. Те имаха 15 минути да го сглобяват това чудо.

# 148
  • Sofia
Да, така е, но Полина никога не е виновна и винаги е права. Следователно, виновен е само и единствено Мохамед. 😊 А ако й бяха дали и пушка... Жив снайперист не би останал. 😊

# 149
Аз мисля, че продукцията побутва Вальо  и Зори. Първо, защото неправилно останаха те, а не Стефи и Анжело. Второ, защото не мога да повярвам, че не можаха снайперистите да уцелят Зори, тя е едричка и е лесна мишена.
И двама са тромави и непохватни. На мен са ми симпатични, но не мисля, че трябва да се побутват към финала.

Общи условия

Активация на акаунт