/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 217
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Такова чудо до сега не е било. Твърдят, че я няма (и би трябвало да не ме лъжат), ама тва пеша да беше тръгнало - щеше да е стигнало...
и при мен е същото, това е от началото с БГ номерата, нали - като искаш да отвовиш диспут пише че е в страната и трябва да изчакаш времето докрай

# 646
  • в сърцата на децата <3
А, вече не отварям диспути преди времето да изтече, защото търговеца удължава времето за доставка Joy Въпросът е, че този статус уж е от 8-ми юни, а се появи на 29-ти... Но без значение статуса, поръчките (три от един и същи търговец, пуснати наведнъж, но в отделни пакети заради шипинга) ги няма. Обикновено влязат ли в страната до 2 седмици идват...

# 647
Здравейте! Някой може ли да ми покаже как аджеба да си напиша номера? Joy

# 648
  • София-Младост
+359888123123
не че знам къде какво въвеждаш:)

# 649
И това опитах, даже най-напред го бях написала. Не знам какъв е проблема..

# 650
  • София-Младост
тази черта каква е, от снимката ли...не знам, смени браузер, рестартирай нещо

# 651

Чертата е, защото бях написала плюсчето тъкмо, не е напечатана.. Нямам идея.

# 652
  • Пловдив
Пробвайте така 00359888123123

Чертата е, защото бях написала плюсчето тъкмо, не е напечатана.. Нямам идея.

# 653
И това опитах, даже най-напред го бях написала. Не знам какъв е проблема..
То не трябва ли в първото поле да е кода на страната (country code) а след това в второто поле номера (phone number)? В повечето сайтове където ми изкарва това е по този начин. Никъде не пише да се напише име, не знам защо вие сте го направили.

# 654
  • Варна
И аз мисля, че там трябва да е код.

# 655
  • в сърцата на децата <3
Здравейте! Някой може ли да ми покаже как аджеба да си напиша номера? Joy
Трябва да е ето така:

# 656
Чакам една пратка вече от 02.05, дали не е време да предприема нещо? В пощата казват, че не е пристигнала още, днес ходих. Ето как изглежда статутът ѝ според тракинга

# 657
  • Пловдив

И аз това чакам, но явно е тръгнало пеша

# 658
  • Sofia
Днес минах през същото нещо. Рутер за 130 USD автоматично ми добавиха около 30 USD такса, при това ставаше дума за доставка от европейски склад до България.

За това и се свързах със съпорта да ги питам защо ми слагат тази такса при условие, че пратката е от Европа и какво отношение има към промените от първи юли. Да не говорим, че до сега винаги съм получавал тези пратки със Спиди без да ги спират на митница.

Отговора им беше, че Алиекспрес от тук насетне ще заплаща ДДС-то на пратки до 150 usd/euro и те няма да бъдат спирани на митници и ще се получават директно. Също така ще събират ДДС-то на пратки до 150 дори и от европейските складове АКО продавача е регистриран при тях с китайски бизнес адрес. Т.е. продавача от тук насетне ще може да избягва тази допълнителна такса само ако има EU бизнес адрес.

Друго интересно твърдение на съпорта беше, че пратките които съм закупил преди 1ви юли, но ще пристигнат някога в бъдещето щели да се третират като пратки плучени преди 1ви. Т.е датата на поръчката е валидна, а не на доставка. Но тъй като митници всичко ще спират от тук насетне, не вярвам да не ми спрат всички пратки над 15 долара/евро, така, че съм прецакан - ще се занимавам вероятно с поне 3 пратки.

# 659
  • София
Това, че е вропейски склад, не означава, че ДДС е платено. Ако има разлика в цената между Китай и Европа - тогава може би.

Общи условия

Активация на акаунт