/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 232
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Отпадането на прага за ДДС 30 лв. влиза в сила от 1 юли. Според мен пощите няма да пропуснат да изцоцат каквото могат и от пратките, получени след тази дата.
Някой не е ли писал до КЗП за такъв казус? Из ФБ всеки пита, но никой не се хваща за общото благо да напише и да го сподели.
Накрая ще взема аз да попитам, нищо че в момента не чакам пратки от АЕ и ми е все тая.

# 631
Какво да питат...отиде ли в митницата след първи, е по новите правила.
Сто пъти писахме, че цоцат митншците и че пощата ще събира данък само ако митншцата й каже!
Дорче, не са накрайници, а едни които са ми по-евтинки от Алито просто. С единичен сноп са просто.

# 632
Някой не е ли писал до КЗП за такъв казус? Из ФБ всеки пита...
А какъв е казуса, че те по ФБ питат много много глупости

# 633
  • София
Някой не е ли писал до КЗП за такъв казус? Из ФБ всеки пита...
А какъв е казуса, че те по ФБ питат много много глупости
Каква е съдбата на пратките, поръчани преди 1 юли, но дошли след тази дата.
Имаше хора, които се похвалиха, че на 2-3 юли са си взели без допълнително плащане. Но вероятно са минали през митницата преди сакралната дата Stuck Out Tongue

# 634
Очевидно. Аз си я взех днес и писах че нищо не са ми искали.

# 635
  • Бургас
и аз си взех без такса нещо излязло от митниците на 1-ви, но вероятно е било при тях към 26-27
имам едно с номер БГ................... пише че е в белгия от 1-2, за съжаление незнам кой ще го достави, а има само още еди статус(не е следящо) стойността е 1,32 долара

# 636
Пощата при мен. Днес такава пратка получих..с белгийските пощи точно.

# 637
  • Пловдив
Аз получих скоро накрайници за четки и съм доволна /пиша по повод запитването на дамата към teta75/

# 638
Аз имам няколко пратки през Белгия, някои от 22-ри още... 🤔
А днес си взех от Спиди 2 поръчки които са ги изпратили направо в един плик и явно заради това са с еднакъв код за проследяване, а с различни номера на поръчка. 🙂 Обслужването е на светлинни години от това в Пощата 😊
Тета, ако не те затруднява, може ли линк? С единичен сноп какво ще рече?
Десислава, аз питах за накрайници 🙂 За ултразвукова четка на Филипс ще ми трябват по-нататък, знам, че има и съвместими от Али...

# 639

От този тип.

# 640
  • Пловдив

Тези поръчах за орал би, доволна съм.

# 641
Я вече има бутон за генериране на фактура - разгеле, край на направи си сам фактури от АЕ.

# 642
  • Варна
Някой да си е вземал пратка влязла във страната след 1.07 ?

# 643
Аз! Утре.

# 644
  • в сърцата на децата <3
Такова чудо до сега не е било. Твърдят, че я няма (и би трябвало да не ме лъжат), ама тва пеша да беше тръгнало - щеше да е стигнало...

Общи условия

Активация на акаунт